Kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Soooonuuuuçççç
Hazırmısımızzzz😂😂😂😂😂😂😂
Nasıll heyecanla aradımm mesajını 🙏🙏dedim sana noooluyoo bu kadar heyecan yapıyoosunn 🙏🙏🙏Bir oh çektim ki anlatamam çok çok şükür 🙏❤️❤️Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm inşşş🙏🙏Dualarımıza seni doğurtucaz bu sefer yaz bi kenara ☺️❤️❤️

Şu iki günde gördüm ki gizli takipte bayağı arkadaşımız varmış.Canlarım kendi kafanızın içinde konuşacağınıza, içinize atacağınıza burda anlatın rahatlayın.İster kocanızı ister kaynananızı anlatın.Yeri gelir söveriz yeri gelir överiz 😁🤗👍Yeterki kafanızı boşaltın. Bize stres yasak
Sen cok yasa vallahi😁😁😁😁

Şu iki günde gördüm ki gizli takipte bayağı arkadaşımız varmış.Canlarım kendi kafanızın içinde konuşacağınıza, içinize atacağınıza burda anlatın rahatlayın.İster kocanızı ister kaynananızı anlatın.Yeri gelir söveriz yeri gelir överiz 😁🤗👍Yeterki kafanızı boşaltın. Bize stres yasak
Abla cok tatlisin,enerjin super🥰🥰

Ben de bugün muayeneye gittim. Ctesi günü opu var. Ama sperm donörlerinden hiçbiri kafama yatmadı. Istediğim özelliklerin toplamı hiç yok. Benim kan grubumdan hele bikaç kişi kalmış sadece, onlar da yarı çekik gözlü milletlerden. Geldim oturuyorum kararsız bi şekilde :110:
Yarin da sizden bol bol kaliteli yumurtalar ciksin🙏🙏
Sizin asi dozlari tam miydi?
Karantina uygulamasi oldu mu?
Zirkaa Zirkaa cumartesi opu varmis..

Back
X