- 4 Mart 2018
- 444
- 3.404
- 63
M
Mutluyasam
Dualarımız seninlee 

Herşey yolunda gitsinn inşş Son yedavin olsunn sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuşmayı nasip etsin Rabbimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallah![]()
Aynen öyle, benim fsh:10 amh hiç baktırmadım. Ocakta 16 haziranda 6 yumurta çıktı. Bence kesnlikle sayıya takılmamak lazım birde her ay aynı yumurta sayısı olacak diye bi kaide yok. Fsh çok normal olup az yumurta olabilir, çok yumurta olup 0 kalite olabilir ya da 2 tane olup çok kaliteli çıkabilirAmh 0.70 ise iyi. 3 yumurta da hiç fena değil. 6 7 yaş falan var aramızda benim 6 yumurtam oldu. L La Luna arkadaşımız 1 yıl daha genç onun da o civarda. Sıkıntın fsh gibi duruyor canım. Fsh'ı düsürmen lazim ama kendiliğinden düsmez. Östrojen takviyesi falan vermeli sana doktorun, ya da şu cyclo haplarından. Yani iş doktorda bitiyor bence. Gel fshını düşürürüm diyen bir doktor bulmalısın önce
Hiç ama hiç canını sıkacağın bi durum yok benceAndreyde aynısını dedi
Böyle durumlar oluyormuş
Önemli olan artması dedi
Eğer değer düşse,bu kötü
Canım ben şimdiden Ağustos ayına tarih değiştirmeli almayı düşünüyorum belki erken alınca daha ucuza gelirAgustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi![]()
Bence de önden almak daha mantıklı biletleri.. Ben geçen sefer 2 ay önceden aldımCanım ben şimdiden Ağustos ayına tarih değiştirmeli almayı düşünüyorum belki erken alınca daha ucuza gelir
Tamara seninkide hayırlısıyla ağustos ayı. Peki bu süreçte merkezin rahim hazırlığı için extra bir işlem histereskopie test gibi vs. yaptırmanı istedimi? Ben 3 yıl önce histereskopie oldum akabinde laparoskopi ile tüplerin rahimle bağlantısı kesildi. Bu işlemler den sonra bir düşük yaşadım. Düşüğün de doğal adet kanaması gibi oldu, yani küretaj gibi rahime zarar verecek bir işlem görmedim.Eftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallah![]()
Çok teşekkür ederimM Mutluyasam Dualarımız seninleeHerşey yolunda gitsinn inşş Son yedavin olsunn sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuşmayı nasip etsin Rabbimm
![]()
Prp’e yaptırma bence fakat growt hormon işe yarıyor. Stres yapmamak, yoga ve nefes çalışmalarında işe yarıyor. Tabii sigara içiyorsan lütfen bırak. Sigara yumurta kalitesinin içine ediyor. Keza alkolde fakat sosyal içiciliği saymıyorumbiesteron (dhea) işe yarıyor, omega 3 ve süper life pharma şahane bir destek içeriğine bakarsan dediğimi anlarsın tatlım. Ben zamanında bu yumurta kalitesini arttırma işleri ile çok uğraştım hepsinde hemen hemen uyguladım. Tabii amh düşüktu bu desteklerin ve işlemlerin yararı olmadı bende. Toplanan yumurtalar 3 güne zor ilerlembiestron
Bence endişe etme Rahim kendisi için en iyi olan bebegi içinde tutmaya devam ediyor.Sanirim ilk basta 2 tane tutundu ve 1 tanesi emin adımlarla yoluna devam ediyor.Hep ne dedik hayırlısıyla sağlıkla olsunda sayı önemli değil.Sen içini karartma riskli bir hamilelik olacağına rahat sağlıkla devam eden huzurlu olacağın hamilelik olsun.Bence yarın bu 900 ×2 olup 2000 i bulacak.Sakin kalmaya çalış.orada sana tutunan kuzuyu üzme nolur Annesi.Kızlar ben çok kötüyüm
Sonucum 901 çıktı
Bu ne demek
Ben binin üstü bekliyordum![]()
Çok teşekkür ederim allah hepimizin yardımcısı olsun.Yarina dualarimiz seninle…
Dualarimiz seninleBen kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşekkür ederim.
Canım zazam sen her zaman herkese yetiştin kalbinde dua edeceğini biliyorum sen lütfen bebekleri üzme her şey yolunda sıkıntısız bir hamilelik geçir arkadaşım.ve sağlıkla kucağına al amiiinMutluyasam canım arkadaşımAllah bu tedavinde seni sevindirsin inşallah
Sağ salim doğur kucağına al
Kendi stresimden sans dua etmeyi unuttum![]()
Merhaba.Siz bunyenizi çok yormadan yumurta donasyonu düşünün.39 yaş kendi yumurta kalitesinin verimliliği açısından son noktadır.Zaten bunu fsh değerinden görüyoruz.Fsh 5 lerde çok iyidir.hatta 10 a kadar kalitede iyi deniyor.Ama çok çok üstü sıkıntıAmh 0.70 geçen sene. FSH 31 geçen ay.ultrasyonda üç yumurta gözüküyor.
12 ml olup sonra büyümeleri duruyor.
Bı tedavim iptal oldu Mart ayında daha da gitmedim.
Çok teşekkür ederimDualarimiz seninle
Islerin su gibi aksin canim![]()
Çok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah
Canım sende çok tatlısın, müthiş pozitif sevgi dolu yüreği kocaman gönlü güzel kendi güzel bir kadınsın. Bencede burası sayesinde çok güzel dostluklar ediniyoruz ve asla kopmayiz. Benimki su okulda seninki bu muhabbetleri de yapmayı nasip etsin Allah'ım inşallahAh yeni görebildim bunu
Zumrom cok ama cok tesekkur ederim
Hem burda hem de gercekte
Cok ama cook tatlisinnn, seker gibi kadinsin
ne mutlu bize boyle guzel
Dostluklar ediniyoruz, iyi ki varsiniz hepinizz![]()
Rabbim yardim etsin ve bebislerinle gel saglikla dualarim seninle insallah rabbim yardim etsin de nick in gibi cocuklarinla esinle mutlu bir yasam surdür omrunun sonuna dekBen kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşekkür ederim.
Merhabalar cnim inanki bu anlattigina cok üzüldm cünkü bndan 2 yil önce bülent trasa gttim bir cok masrafdan ciktik ayrica bir sonucda alamadk smdi ise donasyona karar werdik keske 2 yl önce direk donasyona glseydik hem zaman kaybi hem maddi manewi çöküş. Rabbim rast getrsn gönlüne göre olsun cnmDün akşamdan beri canım çok sıkkın kızlar. Bahsetmiştim benim kütük kocam yumurta donasyonuna sıcak bakmıyor diye. Ben kaç kez söyledim yumurta donasyonu olayını en sonunda Bülent Tıraşa git bir muayene ol eğer yumurta donasyonu derse tmm o şekilde yaparız dedi. Zazacım sana ayrıca bahsetmiştim hatta.
Neyse onun ısrarlarıyla 10 temmuza randevu aldım. Ama ara ara yine bu konuyu gündeme getiriyorum. Triplere giriyor tabi. Sanki sperm donasyonu istiyorumDün artık ne geldiyse aklına bana söylemediğin başka bir sıkıntın mı var ısrarla yumurta donasyonu istiyorsun dedi ( 2 tüpümde tıkalı ve en son yumurta kalitesizliği var denildi ) .... Sanki ben bişeyleri ondan saklıyormuşum gibi konuştu. Nevrim döndü artık çünkü her doktora gidişimde ayrıntısına kadar anlatıyordum kendisine. Borç harç deniycez tekrar bülent beyde de olmazsa donasyona bile girişme şansım kalmayacak ama gel de bunu bu kalın kafalı adama anlat
![]()