Agustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi🤣
Ağustos ayında oralar herhalde 100 derece giden olur mu ki bizlerden başka, az giden olursa bilet ucuz olur diyorum ama 🙄🙄 inşallah da düşündüğüm gibi olur 🙏

Tamara seninkide hayırlısıyla ağustos ayı. Peki bu süreçte merkezin rahim hazırlığı için extra bir işlem histereskopie test gibi vs. yaptırmanı istedimi? Ben 3 yıl önce histereskopie oldum akabinde laparoskopi ile tüplerin rahimle bağlantısı kesildi. Bu işlemler den sonra bir düşük yaşadım. Düşüğün de doğal adet kanaması gibi oldu, yani küretaj gibi rahime zarar verecek bir işlem görmedim.

Şimdi benim de ağustos sonu gibi transferim, ama Dr.murat bey benden hiçbir şey istemedi. Histereskopie kaç yılda bir yapılması gerekir ki?
Canım pazartesi günü doktora gideceğim bakalım neler söyleyecek, ama ben geçen yıl Şubat'ta histeriskopi olmuştum ve polip alındı. Çarşamba günü Hsg cektirdim hatta bu reglimde başlamak istedim ama olmazmış bir sonrakinde başlayabilirsiniz dedi doktorum. Yarıni heyecanla bekliyorum ☺️

Merhaba.Siz bunyenizi çok yormadan yumurta donasyonu düşünün.39 yaş kendi yumurta kalitesinin verimliliği açısından son noktadır.Zaten bunu fsh değerinden görüyoruz.Fsh 5 lerde çok iyidir.hatta 10 a kadar kalitede iyi deniyor.Ama çok çok üstü sıkıntı:( İnanıyorum yumurta don.ile Anne olursunuz.Yolunuz şansınız açık olsun.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için😍
Eşim çok klasik ve geleneksel ikna etmem baya yıpratır beni. Ha sonunda benim dediğim olur orası ayrı🤣 bir de maddi kısmı toplamda ne kadar tutar.

Canım pazartesi günü doktora gideceğim bakalım neler söyleyecek, ama ben geçen yıl Şubat'ta histeriskopi olmuştum ve polip alındı. Çarşamba günü Hsg cektirdim hatta bu reglimde başlamak istedim ama olmazmış bir sonrakinde başlayabilirsiniz dedi doktorum. Yarıni heyecanla bekliyorum ☺️
Yamaram bu defa senden yana içim rahat
Olucak🥰
Noname35 hatırlıyormusın,oda erken kayıp verdi
Şimdi maşallah 36 hafta oldu👍
darısı hepimize🤲

Canim inan aynı şeyleri bende yaşadım,bilseydik direk donasyon düşünürdüm
Maddi manevî çöküş 😔
Merhabalar cnim inanki bu anlattigina cok üzüldm cünkü bndan 2 yil önce bülent trasa gttim bir cok masrafdan ciktik ayrica bir sonucda alamadk smdi ise donasyona karar werdik keske 2 yl önce direk donasyona glseydik hem zaman kaybi hem maddi manewi çöküş. Rabbim rast getrsn gönlüne göre olsun cnm 🙏
Canim inan aynı şeyleri bende yaşadım,bilseydik direk donasyon düşünürdüm
Maddi manevî çöküş 😔

Canım bana Lucrin demişti Doktor bey. Senin daha var o ilaçları kullanmama, panik yapma ve sakin kendi kendine ilaç alıp uygulama.
Bu arada benim bugün kü değerim 186, 2.
İlki 73, 93 tü.
Z Zaza74 senin sonucun çıktı mı?
Güzel yükselmiş canım benim ki 142.63 dü güzel gidiyor🙏🙏

Eftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallah 🙏❤️❤️❤️
Canim kardesim insallah hersey guzel olur bu sefer dualarimdasin sende 🙏🙏🙏🙏🙏

Tamara Tamara & E Eftalios 🤞✌ Tamaracımmm, Eftalioscumm ; çok çok çoook sevindim 🥰👍💖 Umarım bebişlerinize kavuşacaksınız 🎉🙌 mutlulukla çok güzel sonlanacak bu defa 🙏🙏🙏🥰 dualarım sizinlee 🤲🥰
Canimsin insalaah hepimizin yuzleri gulsun artik bu son tedavilerimiz olsun🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤

Back
X