Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağustos ayında oralar herhalde 100 derece giden olur mu ki bizlerden başka, az giden olursa bilet ucuz olur diyorum amaAgustos ayi icin ucak biletleri yuksek olur mu, karantinadan kurtulduk ama bu sefer ucaga mi oderiz o parayi![]()
Canım senin de transferin inşallah su gibi akıp gider, bebeğinle dönersin evine inşallahNes sağlıkla kucağına al inşallah
Canım pazartesi günü doktora gideceğim bakalım neler söyleyecek, ama ben geçen yıl Şubat'ta histeriskopi olmuştum ve polip alındı. Çarşamba günü Hsg cektirdim hatta bu reglimde başlamak istedim ama olmazmış bir sonrakinde başlayabilirsiniz dedi doktorum. Yarıni heyecanla bekliyorumTamara seninkide hayırlısıyla ağustos ayı. Peki bu süreçte merkezin rahim hazırlığı için extra bir işlem histereskopie test gibi vs. yaptırmanı istedimi? Ben 3 yıl önce histereskopie oldum akabinde laparoskopi ile tüplerin rahimle bağlantısı kesildi. Bu işlemler den sonra bir düşük yaşadım. Düşüğün de doğal adet kanaması gibi oldu, yani küretaj gibi rahime zarar verecek bir işlem görmedim.
Şimdi benim de ağustos sonu gibi transferim, ama Dr.murat bey benden hiçbir şey istemedi. Histereskopie kaç yılda bir yapılması gerekir ki?
Çook teşekkür ederim inşallah mutluluk olsun bundan sonraRabbim yardim etsin ve bebislerinle gel saglikla dualarim seninle insallah rabbim yardim etsin de nick in gibi cocuklarinla esinle mutlu bir yasam surdür omrunun sonuna dek![]()
Çok teşekkür ederim amin inşallahCanım senin de transferin inşallah su gibi akıp gider, bebeğinle dönersin evine inşallah![]()
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinMerhaba.Siz bunyenizi çok yormadan yumurta donasyonu düşünün.39 yaş kendi yumurta kalitesinin verimliliği açısından son noktadır.Zaten bunu fsh değerinden görüyoruz.Fsh 5 lerde çok iyidir.hatta 10 a kadar kalitede iyi deniyor.Ama çok çok üstü sıkıntıİnanıyorum yumurta don.ile Anne olursunuz.Yolunuz şansınız açık olsun.
Yamaram bu defa senden yana içim rahatCanım pazartesi günü doktora gideceğim bakalım neler söyleyecek, ama ben geçen yıl Şubat'ta histeriskopi olmuştum ve polip alındı. Çarşamba günü Hsg cektirdim hatta bu reglimde başlamak istedim ama olmazmış bir sonrakinde başlayabilirsiniz dedi doktorum. Yarıni heyecanla bekliyorum![]()
Canim inan aynı şeyleri bende yaşadım,bilseydik direk donasyon düşünürdümMerhabalar cnim inanki bu anlattigina cok üzüldm cünkü bndan 2 yil önce bülent trasa gttim bir cok masrafdan ciktik ayrica bir sonucda alamadk smdi ise donasyona karar werdik keske 2 yl önce direk donasyona glseydik hem zaman kaybi hem maddi manewi çöküş. Rabbim rast getrsn gönlüne göre olsun cnm![]()
İnşallah canımmmm inşallah İki gözümün çiçeğiYamaram bu defa senden yana içim rahat
Olucak
Noname35 hatırlıyormusın,oda erken kayıp verdi
Şimdi maşallah 36 hafta oldu
darısı hepimize![]()
Evet canim ben 43 yasindayim insallah bu ikinci tedavim olacak kibristaAmin inşallah canımsen peki kaç yaşındasn tedavi görüyor musun.
Canim kardesim insallah hersey guzel olur bu sefer dualarimdasin sendeEftaliosummm canım senin tedavin Ağustos ayında olacak sanırım, eğer ben de yetişebilirsem o zaman olacağım bakarsın karşılaşırız, bebeklerimiz aynı zamanda doğar. inşallah rabbim hepimizin yüzünu güldürsün. O güzel yüreğin annelik duygusu sonuna kadar yaşasın inşallah![]()
İnşallah bu kez mutlu olursun tedavin olumlu sonuçlanır.Evet canim ben 43 yasindayim insallah bu ikinci tedavim olacak kibrista
Nicknamein gibi mutlusam surersin insallah bebislerinle ailenle dileklerine tez zamanda kavusursunÇok teşekkür ederim Allah yardımcımız olsun
Amiiin canimİnşallah bu kez mutlu olursun tedavin olumlu sonuçlanır.![]()
Teşekkür ederim. İnşallah böyle devam eder.Güzel yükselmiş canım benim ki 142.63 dü güzel gidiyor![]()