- 26 Mayıs 2021
- 125
- 529
- 33
TebriklerrrrKizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerrrrKizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee
Çok şükür
Bin şükür![]()
hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alıcazKızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
Halaları suçlayacaz tabii kiAynen katiliyorum rabbim nasip ederde bir evladim olursa ilerde anlaticam ona her yaramazluk yapisinda bak senin icin nelere katlandim seni kucagima almak icin ne yollar dan gectim ne agladim diye herhalde anlar anlamazsada artik kime cekmis bu derim![]()
Hayirli olsun cnmKızlar transfrim oldu güzel geçti
Ama transfer masasından diğer masya geçerken ve yatağa geçerken bacağımın arkası baldırmı oluyar kramp girdi bebişlerimi etkilermi?
Gözün aydın olsun MutluyasamKızlar transfrim oldu güzel geçti
Amiinnn kuzumCooook şükür canim bin sukur rabbim bebisini kucagina almayi nasip etsin insallah❤❤❤❤❤![]()
Ben kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşek
Merhabalar canim nasil gecti günün guzel sonuclar aldin mi inşBen kıbrısa geldim port wiev otele yerleştirildik.
Odamız gayet geniş ve temiz. iki balkonu var öğle yemeği yedik güzeldi. Yarın 11 de bizi otelde alacaklar dualarınaza çok çok ihtiyacım var. Dualarınızda bana da yer verirmisiniz?
Ve şimdiden çok teşekkür ederim.
Kuzum bebekler çyle şeyden etkilenmez içini ferah tugArkadaşlar valla kafama takıldı transfer sonrası yatağa geçerken bacaklarımda kramp benzeri ağrı oldu ne olur cevap verin bebekler etkilenir mi?
Çok teşekkür ederim inşallah Allah yardımcımız olsun.hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alıcaz![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim amiiin inşallahHayirli olsun cnmRabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
![]()
Zazaaam inşallah dualarınızı bekliyorum.Gözün aydın olsun Mutluyasam
Bebişlerin sımsıkı sarılsın sana inşallah ve sağ salim onları doğurup kucağına alasın
Şimdi sıra sende
Güzel haberle burayı coşdur inşallah![]()
Merhaba transferim iyiydi 4aa ve 4bb transfer edildi.Merhabalar canim nasil gecti günün guzel sonuclar aldin mi inş![]()
Merhabalar canim nasil gecti günün guzel sonuclar aldin mi inş![]()
Transferin hayırlı olsun, bebişlerin umarım sana sım sıkı tutunur, güzel müjdelerle sonlansınArkadaşlar valla kafama takıldı transfer sonrası yatağa geçerken bacaklarımda kramp benzeri ağrı oldu ne olur cevap verin bebekler etkilenir mi?
Hayırlı olsun canımMerhaba Dostlar
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadımiyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası
tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım
Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız
Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii![]()
![]()
Transfer islemi nasil gecti canim bnmde 8 temmzda insMerhaba transferim iyiydi 4aa ve 4bb transfer edildi.
Ilk transferiniz mi cnm?Merhaba transferim iyiydi 4aa ve 4bb transfer edildi.
Canım gözün aydınMerhaba Dostlar
Bugün sevgili Z Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadımiyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası
tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım
Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız
Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah
Caaannn Z Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii![]()
![]()