Aaaa lütfen zoladex'i tek başına kullanma yanına beyzacigimi da yaz 😂😂
Kizz valla alistim ben🤣 ilkinde cok kötü agrilarim vardi ama 2.cide kendime geldim🤭 daha istemiyom🤣
3.cüyü saklicam son adet ondan dewam üretip ticarete gececem🤣🤣

Ohhh mis gibi tatil, sonucu da orda mi ogrenirsin?
Evet canim tatile ihtiyacim vardi acikcasi bu kis hic kolay gecmedi benim icin gecen senede yapamadik 1 haftaligina yazluga gittik ama dinlenemedim sporla vaktim gecti . bu tatil iyi gelecek sonucu merkezde ogrenecegim murat bey kan testini burda yapariz dedi insallah . herseyi ayarladik bir aksilk cikmaz .bu sefer odum kopuyor yine bir aksilik cikacak diye. Rabbim kurban oldugum rabbim bu sefer hepimizin kucagini doldursun.

Amiinnn kuzum
Rabbim sana yaşatsın tez bir zaman güzel sonuç🤲❤️
Amiiin canim benim guzel anne hamilelerin duasi gecermis bol bol dua edin canim bize. bizde yavrularimiza kavusalim artik yuregimizdeki evlat atesi biraz olsun rahatlasin hepimizin🙏🙏🙏🙏

Kizz valla alistim ben🤣 ilkinde cok kötü agrilarim vardi ama 2.cide kendime geldim🤭 daha istemiyom🤣
3.cüyü saklicam son adet ondan dewam üretip ticarete gececem🤣🤣
Beyzosum rabbim nasip kismet ederde ikizlerimiz olursa seninkiler kiz olursa beninkilerde oglan olursa besik kertigi diyolar demi turkiyede ondan yapalim ilerde dünür oluruz 😘😘😘😘😘😉😉😉😉

Kizoooooşşşşşlaaaaaarrrrr
Sabağa kadar uyumadım
Sabah erkenden kan verdim,yani son tahlilimin üzerinden 20 saat sonra
Veeeeee buda sonuççç
Bebek benimleeeeeee😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Çok şükür
Bin şükür🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Tabiki seninle hiç farklı bisey düşünmedim.Şükürler olsun.bundan sonra bolca uzan dinlen illa çalışıcam deme lütfen.Bu mucizeyi Rabbim sana yolladı sende mümkün olduğunca dinlenip bebeğin gelmesini bekleyeceksin:)

Merhaba Dostlar🥰
Bugün sevgili @Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadım😇 iyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası🤗 tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım😃 Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız🥰🥰 Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah🙏🙏🙏
Caaannn @Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii🙏🙏🥰 ❤️😘
Çok tebrik ederim sanırım ikizler geliyor hayırlı olsun canım

Merhaba Dostlar🥰
Bugün sevgili @Zaza74 cığımın bana verdiği cesaretle tırsa tırsa idrarda gebelik testi yaptım veee çift çizgiyii gördüm.. sanırım
İdrar testi gerçek sonuç mu beni yanıltır mı düşüncesiyle Çarşamba günü yaptıracağım kan testi sonucana kadar paylaşmayı düşünmüyordum amaaa dayanamadım😇 iyisiyle kötüsüyle her şeyi paylaştığımız ortak çare aradığımız dost mecrası değil mi, burası🤗 tabiii ki dee test şimdilik idrar testi de olsa sonucunu paylaşacağım😃 Hepinize sonsuz teşekkürler, iyyi ki varsınız🥰🥰 Rabbim sizlere de dilediğiniz en güzel muradı versin, inşaallah🙏🙏🙏
Caaannn @Zaza74 arkadaşım, her şey için çok çok çoook sağol. Bebişlerini sağlıkla kucağına al güzel günlerini gör emiiii🙏🙏🥰 ❤️

🥰🥰🥰🥰🥰Öok sevindimmmmm hayırlı uğurlu olsunnn🙏🙏🙏❤️Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm🙏🧿

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum 🙏🍀
Hiç üzülme canım şimdi olmadı ise rabbimin bildiği vardır. Moralini bozmayacaksın ve 2.transfere hazırlanacaksın
Çok zor biliyorum allah sabır versin ama güçlü kadınlar her zorluğun üstesinde gelir.acını yaşa sonra toplan ve 2. Transfere hazırlam

Kızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum 🙏🍀
Ne kadar üzgün olduğunu tahmin ediyorum cnm😔Lütfen umudunu taze tut Ne güzel 2.şi paket almışsın bende öyle yaptım inşşş 2. Denemende bebeklerine kavuşacaksın 🙏🙏❤️

Donorle ilgili aşırı sımarıkça bir düşunce kapladı içimi ve bir türlü kafamdan atamıyorum. Hiç iyi ve mutlu hissedemiyorum.

Dün ilk günleriydi 6 yumurtadan 5i Döllendi. Cok korkuyorum bu ruh halim yüzünden sanki sonuc iyi olmazsa ben böyle düsündüm diye olmayacakmış gibi. Yani üzüntü, tatminsizlik korku ve kendini suçlama bir arada.
Heyecan med_cezirleri yaşaman çok normal.hem aldığın hormonlar hemde anne olmak adına verdiğin güzel mücadele tabiki zor ve bu zorluğu yanında eşin olmadan yapmak dahada cesaret ister.herkesin harcı değil Türkiyede.insallah emeklerinin karşılığı al ve bebeklerin orada seni bekliyor olsun.Donorle ilgili hissettiğin "şımarık ' duygu ne olabilir?

Beyzosum rabbim nasip kismet ederde ikizlerimiz olursa seninkiler kiz olursa beninkilerde oglan olursa besik kertigi diyolar demi turkiyede ondan yapalim ilerde dünür oluruz 😘😘😘😘😘😉😉😉😉
Ay insallah canim olsunda cocuklarimiz 😍 Allahim yüzümüzr gülsünn insallahh❤️❤️kiz ben kiz annesi olursam cok cekersin benden🤣

Ya cok asırı acele seçtim çunkü ilk önceliğim açık donor olmasıydı ve merkezde cidden cok az secenek vardı. Ilk gittigim gundeki adaylar icime sinmedi opuya girmeden 5 dk önce sectiğim aday oldu. Eve gelip cryostan tam profilini okudum ve adam pek zeki degil ve ailesinde beni soğutan bir olumsuzluk var genetik gecisli. Bir türlü bu ikisini kafamdan atamıyorum. Ha ne zeki insanların 0 iqlü çocukları oluyor ya da her genetik gecisli sey olacak diye bir sey de yok ama beynimi kemiriyor bu düşünce. Keşke önden ısrar etseydim ve Cryostan kendim getirtseydim donor.
Simdi okudum canını sıkan konuyu.Benim ilk tedavimdeki donör um çok içime sinmemisti ama gittiğim merkezdeki en iyi seçeneğim (kan grubuma gore) oydu .seçtim ve sonuç negatif.
Beyin gücünle suan o donorun spremlerini istemiyorsun ya bu sonucu enerji anlamında etkileyebilir.Zaten içine nasil sinerse öyle olsun dilerim.sonucun.Ben.2.tedavimde cryos dan istediğim hayal ettiğim donoru getirdim.Oglum babasının kopyası hem tip hem karakter olarak.Donorle yapılan uzun bir anket vardi onu ve ailesini taniyabilmemiz icin_ ses kaydı_el yazısı ve ileride bebeklerimle tanışmak istediğini gösteren açık donordu. Seninle özelden de mesajlaştık bu yoldan geçmiş biri olarak donör seçim asamasiyla ilgili keşke bana danışsaydın Elimden geldiğinde yardımcı oluyorum bana yazan sprem donosyon yaptıracak arkadaşlara.Sevgiler

Back
X