- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Arkadaşlar çift aşı olup 2.aşı üzerine 14 gün geçtikten sonra serbest oluyorsunuzBana da aynısını söyledi meltem hanım. Çift aşı olanlara yok demişti,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar çift aşı olup 2.aşı üzerine 14 gün geçtikten sonra serbest oluyorsunuzBana da aynısını söyledi meltem hanım. Çift aşı olanlara yok demişti,
Hangi otel sizin kaldığınızHalil İbrahim Tekin in merkezi canım. Çok araştırdım en donanımlı en uzun vadede bu işi yapan tek doktordu güvnedik geldik bakalım 13 yumurta toplanmış bugün 1. gün inşallah hepsi sağlıklı olur 12 sinde transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rica ederim canım allah hayrılı sonuçlar nasip etsin sana daCok saol tamam canim❤
Port View otel canımHangi otel sizin kaldığınız
Çok sıkışık olmayınCok saol tamam canim❤
Arkadaşım az önce konuştum daha ,kalkmış o uygulamaArkadaşlar çift aşı olup 2.aşı üzerine 14 gün geçtikten sonra serbest oluyorsunuz
Özellikle sordum hatta ,asi olunca ertesi gün bile karantina yok dediArkadaşlar çift aşı olup 2.aşı üzerine 14 gün geçtikten sonra serbest oluyorsunuz
Seni çılgın anne seniZirkam ama ben bir delilik yaptım
Ama onuda söyleyim,okadar çok hazırlık yaptımki artık nasıl olacağındanda haberdardım![]()
Tamam canımUfak bir karisiklik olmus sanirsam 29 temmuz gidiş
Seve seve. Hoş geldin dedektifimYol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenimsayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi
dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum
![]()
Amin inşallah hepimiz anne olalımHakkınızda hayırlısı olsun, Allah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.![]()
Tarih ve işlem yaz bize mutlakaEvet cnm doğru hatırladın, ben sana özelden yazmıştım ordan hatırlamışsındırevet geçen ay netleştirdim artık .Senin merkezdeyim gynolife da bende. enis beye haber vericem birazdan baslayalim tedaviye diye ,transfer bayrama denk gelir büyük ihtimal.
Harikasın aklına ne takılırsa sor canımBende sinsi sinsi okuyanlardanımher duanıza en içten halimle amin dedim
Neler yaşamışsınız ne emekler vermişsiniz son olsun inşallah
Anne olmak uğruna emek harcayan göz yaşı döken tüm hanım arkadaşlarım emeklerinin karşılığını çifter çifter alsın inşallah
Bu arada eşimi de ikna etmişken 3-4 ay sonrasına bende aranızdayım ufak ufak notlarımı almaya başladım bile![]()
Amannsabancıyı katmayaydın iyiydi :), canım 150.000 tl ye kadar olan bütün hesaplar devler güvencesinde değilmi lattem.Üstelik paşa paşa ödenecek hesaplardaki bakiyeler.Sorunu kısa sürede çözmek zorundalar çünkü çok büyük bir prestij ve güven kaybı var ortada
Dil için tercüman var endişe etmeyinBen bayadır düşünüyorum aslında , artık son düşükten sonra eşimde ümidini kesti bendenben kiev konusun açtım Kıbrıs daha iyi değil midir en azından dilini biliyoruz tanıdıklarımız var diyor anlaşamadığımız tek nokta bu oldu şimdilik
2023 yılında çocuklarla toplu kamp yerinde tatil yapıyoruz salarız çocuklarımız oohh misss![]()
Hoş buldum cnmTarih ve işlem yaz bize mutlaka
Tedaviniz hayırlı olsun. Hersey gönlünüzce olsun inşallahYol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenimsayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi
![]()
Tedaviniz hayırlı olsun. Hersey gönlünüzce olsun inşallahYol arkadaşlarım merhabalar ,bende gizli takipçilerdenimsayfamız çok aktif yetişemiyorum bazen, ama okuduklarımın hepsine teker teker dua ediyorum Regl oldum bugün ve tedaviye başlayacağız hayırlısıyla artik o yüzden gün yüzüne çıkma vakti geldi
![]()
Nasıl gidiyor canım senin? Döndün mü? Umarım çok iyisinizdirÇok sıkışık olmayın