Z Zaza74 canımsın ödümü kopartta bebişin.çok şükür iyisin bebeğimizde iyi bin şükür sen herkesten çok dua alıyorsun
Benim dualarımda seninle okudukça allahım zazamın bebeğine can ver dedim okurken son sayfalara geldim kanaman kesilmiş oh be dedim sen anne olacaksın bunu biliyorsun bebeğin seninle
Herkese yardım ediyorsun allahım da sana yardım edecek sağlıkla kucağına alacaksın
Allah yar ve yardımcın olsun

Panda ilaç protokolün nasıl canım, hangi ilaçları alıyorsun?
Progestan 200 fitil günde 3 kez 2 adet aynı anda 8 saat ara ile,
Oksapar iğne göbekten 0,4lük günde 1 tane,
Coraspin 100 günde 1 kez 1 adet,
8. Haftaya kadar esrofem günde 1 kez 5 adet,
Elevit vitamin günde 1 kez 1 adet,
Bulantılardan dolayı Prilam alıyordum günde 4 kez, kesmediği için dün dramamine olarak güncellendi 🥰

Bulantılardan dolayı Prilam alıyordum günde 4 kez, kesmediği için dün dramamine olarak güncellendi 🥰
Pandaa kuzum üçüz gebelik için progesteron az değilmi?
harbi sen gençsin,ama yinede doktoruna sor❤️💋

Kaç hafta sürecek bu şekilde? Doğuma kadar mı canım

Kızlar canlar okudukca mesajlarınızı bunu anladım,Rabbim nasip ederse bu gebeliği doğurmaya,bu ancak sizin dualarınızla olucak
Ben buna inanıyorum
Dün aniden sabah tuvalete benden kırmızı kan açıldı ve sonrası adet sancısı,kasıklarda ağrı ara sıra artan sancı,2 defa avuç içi kadar pıhtı
Elena kan durdurucu iğne ve hap yazdı onları yaptım
Akşam dayanamadın doktora gittim
Doktor 5 mm bir kese gördü ama net bir şey diyemedi
Akşam ağrım geçti,kanamam durdu
Bugün sabahta çok şükür iyiyim
Sabah mide bulantım duruyor,göğüs hala hassas
Umarım bebeğim benimle
Artık haftaya doktoruma ultrasyona baktırıcam
İnşallah sağlıklı biricik evladım benimle
Geriye sağlıksızlar temizlendi
Sizin dualarınızla umudum artı❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️
sizleri çok seviyorum
İyiki varsınız
Allah bu güzel kalpli kadınları sevindirsin🤲🤲🤲🤲🤲
Dualarimiz seninle canim herzaman🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤

Kızlar canlar okudukca mesajlarınızı bunu anladım,Rabbim nasip ederse bu gebeliği doğurmaya,bu ancak sizin dualarınızla olucak
Ben buna inanıyorum
Dün aniden sabah tuvalete benden kırmızı kan açıldı ve sonrası adet sancısı,kasıklarda ağrı ara sıra artan sancı,2 defa avuç içi kadar pıhtı
Elena kan durdurucu iğne ve hap yazdı onları yaptım
Akşam dayanamadın doktora gittim
Doktor 5 mm bir kese gördü ama net bir şey diyemedi
Akşam ağrım geçti,kanamam durdu
Bugün sabahta çok şükür iyiyim
Sabah mide bulantım duruyor,göğüs hala hassas
Umarım bebeğim benimle
Artık haftaya doktoruma ultrasyona baktırıcam
İnşallah sağlıklı biricik evladım benimle
Geriye sağlıksızlar temizlendi
Sizin dualarınızla umudum artı❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️
sizleri çok seviyorum
İyiki varsınız
Allah bu güzel kalpli kadınları sevindirsin🤲🤲🤲🤲🤲
Canımmm rabbim yar ve yardımcın olsun Allahım herkese hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin. Modunuzu düşürmeyn sakın stres yapmayın Rabbim ol dedikten sonra herşey olur allahın izniyle.

Pandaa kuzum üçüz gebelik için progesteron az değilmi?
harbi sen gençsin,ama yinede doktoruna sor❤️💋
Ben, sabah 50mg.progestan ampül ve
Akşam 100 gr Lutinus vajinal tablet alıyorum sadece.
Yoksa progestan azlığından mı katlanmıyor benim değerler? Ben şok şu anda 😳😳😳
Değerleriniz katlanmaz ise gebelik devam etmez. Allah korusun düşük veya kimyasal olur. İçinizi farah tutun. Zazanın dediği gibi ileri yaş gebeliklerde progesteron miktarı önemli

Ben, sabah 50mg.progestan ampül ve
Akşam 100 gr Lutinus vajinal tablet alıyorum sadece.
Yoksa progestan azlığından mı katlanmıyor benim değerler? Ben şok şu anda 😳😳😳
Nasıl katlanmıyor değerlerin canım?, şuan durumun nasıl ? değerlerin kaç? Doktora göründünmü hiç? onlar ne diyor?

kızlar bana dua edin pazartesi sabah doğumum var allahın izniyle hepişnize çok dua ediyorum. allahım hiç birinizin gözünün yaşını sevinç harici akıtmasın kimsenin arkasında ahtınız kalmasın. umarım sağlık şekilde gebe kalır ve allahım nefes verdiği evlatlarınızı alırsınız kucagınıza. sağlıcakla kalın belki giremeyebilirm. hakınızı helal edin ben hala iş yerindeyim çünkü akşam ayrılacam işten. sizde kendinize mukayet olun. dondurulmuşu olan uykuda olan bebeklerine hazırlıkta olan da gelecek olan yavrularına mukayet olsunlar. burda hepinizden çok şey öğredişm. hepinizden çok hayır duası aldım. hepinize de çok dua ettim. umarım çıktığımız yolu allahım hepimize hayırlı kılar. kendinize iyi bakın duanızı benden eksik etmeyin. bende hepinize dua edeceğim. güzel anneler.......

kızlar bana dua edin pazartesi sabah doğumum var allahın izniyle hepişnize çok dua ediyorum. allahım hiç birinizin gözünün yaşını sevinç harici akıtmasın kimsenin arkasında ahtınız kalmasın. umarım sağlık şekilde gebe kalır ve allahım nefes verdiği evlatlarınızı alırsınız kucagınıza. sağlıcakla kalın belki giremeyebilirm. hakınızı helal edin ben hala iş yerindeyim çünkü akşam ayrılacam işten. sizde kendinize mukayet olun. dondurulmuşu olan uykuda olan bebeklerine hazırlıkta olan da gelecek olan yavrularına mukayet olsunlar. burda hepinizden çok şey öğredişm. hepinizden çok hayır duası aldım. hepinize de çok dua ettim. umarım çıktığımız yolu allahım hepimize hayırlı kılar. kendinize iyi bakın duanızı benden eksik etmeyin. bende hepinize dua edeceğim. güzel anneler.......
Canım kardeşim sağ salim evladına kavuş
Güzel ömür yaşa onunla
Bizlerede dua et❤️💋

ne güzel😍😍 herseyden önce ağrısız sızısız kolay bir doğum diliyorum🤲Allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsin ailenizle🥰su gibi aksın bütün zorluklar büyütürken bebeğinizi💓🍀🧿

Back
X