yaa hala yollamadı biliomusun🤦🏼‍♀️ 10 gibi döndü ancak ve sig hazir yollarim dedi bugun yarin😃yarin geliyoruz yahuuu nerden cikarticam yolda bilmem.zaten havaalani icin daha 6 saat yol.gitcezz😫 vallaa akillilik yapmissiniz,nie hatirlatmadin bana da😂😂🍀
Ay valla düşünemedim yaa 🤦🏼‍♀️ Son güne bırakıcanı bilsem söylerdim. Bende sandım biz son anda hatırlattık. Andrey tekbaşına yetişemiyo valla türklere 😄 telefondan falan gösterebilsek keşke bu evrakları ya.

Kizlar hgs cekilen yerde tupler tikaliysa o anda aciyorlarmis ben yumurta dinasyon yaptiracagima gore tüplerim kapali bile olsa acilmamasi daha iyi degil mi sivi mivi da gelmemis olur diye mantik yuruttum ne dersiniz
Tüpler tikaliysa zaten öyle kolay kolay açılmıyor. Benim 2 tüp de kapalı 3 kez rahim filmi çektirdim açılmadı. Dediğiniz de mantıklı tabi sıvı vs olmaması için. Tek sorununuz tüpler mi?

Ay valla düşünemedim yaa 🤦🏼‍♀️ Son güne bırakıcanı bilsem söylerdim. Bende sandım biz son anda hatırlattık. Andrey tekbaşına yetişemiyo valla türklere 😄 telefondan falan gösterebilsek keşke bu evrakları ya.
aaayy cnm takiliyorumm ben sana💓nerden bilceksin.
ya aslinda son gune birakmadik,saolsun andrey birakti😂 bende oylee zirt pirt ariyip adami oyalamakta istemiyorum,biliyorum cok yogun.napalim artik cikarticaz biyerden,yollarsa tabii🤷🏼‍♀️
daha otelde belli degil bizim😃soyledi mi sizinkini

Tüpler tikaliysa zaten öyle kolay kolay açılmıyor. Benim 2 tüp de kapalı 3 kez rahim filmi çektirdim açılmadı. Dediğiniz de mantıklı tabi sıvı vs olmaması için. Tek sorununuz tüpler mi?
Yok tuplerim tikali mi bilmiyorum yani oyle bir sey varsa acmayin mi desem dedim bir de sivi mi olur diye dusunmeyeyim gibisinden ama bilmiyorum ondan sordum tecrubeli arladaslara

Gel kuzum sen sag salim bebisini kucagina al evallah zayiflama benden sorulur dile kolay 42 kilo gitti yardimci olurum herzaman beslenme uzmani gibi oldum bir diplomam eksik😁😁😁
Before-after ını gözümün önüne getirmeye çalışıyorum ama olmuyorr 😬😬
Bravo valla Eftalios 👏🏻👏🏻👏🏻
Bende 2-3 yıldır sağlıklı beslenip spor yapıyorum, vereceğim kilo az olmasına rağmen bi dönem sıkılmıştım hepsinden.. Yaklaşık 2 yıldır aynı kilodayım ama sonunda korumayı öğrenebildim 🤣

Kizlarr cok acil ve onemli bisey soracam. Eski kimliklerle kibrisa girilmiyormus. Yeni kimliklerde 5 ila 10 gun arasinda ptt kargo ile geliyormus. Bu durumda girisimiz mumkun degil😭😭
Evet canım daha önce bu konuda bilgilendirmeler yapmıştık, ayrıca merkezler de bilgi veriyorlar aslında. Ama şöyle söyleyeyim ben pazartesi günü başvuru yaptım Çarşamba günü kimlik elime ulaştı öyle 5-10 gün sürmüyor, istersen bir şansını dene ne zaman gidecektin? Kusuruma bakma lütfen unutuyorum 😔

ya aslinda son gune birakmadik,saolsun andrey birakti😂 bende oylee zirt pirt ariyip adami oyalamakta istemiyorum,biliyorum cok yogun.napalim artik cikarticaz biyerden,yollarsa tabii🤷🏼‍♀️
Yok yok canım Andrey’in sizinkini son güne bırakıcanı diyorum 😄 sen onu sabah kalkar kalkmaz sıkıştırmaya başla en iyisi

Gunaydin kizlar
Before-after ını gözümün önüne getirmeye çalışıyorum ama olmuyorr 😬😬
Bravo valla Eftalios 👏🏻👏🏻👏🏻
Bende 2-3 yıldır sağlıklı beslenip spor yapıyorum, vereceğim kilo az olmasına rağmen bi dönem sıkılmıştım hepsinden.. Yaklaşık 2 yıldır aynı kilodayım ama sonunda korumayı öğrenebildim 🤣
Before 106.99 duz hesap 107.after.. bugun sabah tartildim yine 68.20 😊😊😊😊😊😊 cok tesekkur ederim canim vallahi asil ben seni de tebrik ediyorum canim 2 3 yildir koruyorsun bu koruma isi darisi benim basima. hamile kalirsak eger dunyanin en guzel kilolarini alacagiz diye düşünüyorum sonrasinda dogumdan sonra kolayca verilir zaten.

Kalçadan vurulan progestoron muydu neydi sgk nın karşıladığı o igneler beni mahvetmişti 2. Tedavide. Kalçada dağılmıyordu aylarca çektim onun ağrı sızısını. Son tedavimde göbekten kullandım hep. Başlarım böyle işe dedim göze alamadım aynı ağrı sızıyı.
Progestan veya proginex🤣🤣

Ben hep çıktıyla gösterdim pasaport kontrolde
Siz ne zaman yolcusunuz kieve😀

O evrakları iki gün kala mutlaka isteyin
İnşallah Andrey telefonunuza atsın yol üstü bir yerden çıkarın

Gunaydin kizlar
Before 106.99 duz hesap 107.after.. bugun sabah tartildim yine 68.20 😊😊😊😊😊😊 cok tesekkur ederim canim vallahi asil ben seni de tebrik ediyorum canim 2 3 yildir koruyorsun bu koruma isi darisi benim basima. hamile kalirsak eger dunyanin en guzel kilolarini alacagiz diye düşünüyorum sonrasinda dogumdan sonra kolayca verilir zaten.
Ben 80 kg şuan, beni 60 kg yap yeter😍

Kizlar hgs cekilen yerde tupler tikaliysa o anda aciyorlarmis ben yumurta dinasyon yaptiracagima gore tüplerim kapali bile olsa acilmamasi daha iyi degil mi sivi mivi da gelmemis olur diye mantik yuruttum ne dersiniz
canım ilaçlı rahim filmini özellkle istiyorlar bende çektirdim donasyon hastasym

O evrakları iki gün kala mutlaka isteyin
İnşallah Andrey telefonunuza atsın yol üstü bir yerden çıkarın
Yok yok canım Andrey’in sizinkini son güne bırakıcanı diyorum 😄 sen onu sabah kalkar kalkmaz sıkıştırmaya başla en iyisi
gerdiii beni andreyy valla:)
bakalim pazar pazar nerden bulcaz🙄

Back
X