Haklı olduğunuz yerler var fakat , tüm merkezlere gidip görme konuşma vs gibi şansımız yok maalesef , sonucta merkez parayı alana kadar sizi el üstünde tutar aldıktan sonra çok afedersiniz kullanılmış mendil muamelesi görürsünüz. O yüzden çoğumuz için burası velinimet , 1. Elden tecrübe ve görüş bizim durumumuzda altın değerinde . Doktorum demişti kandırılmayı & dolandırılmaya en müsait insanlarsınız diyerek,sonucta bizde birilerine güvenmek istiyoruz. Ben kievde tedavi oldum negatif sonuç aldım ama klinikte şu yüzden negatif aldım diyemem ne olursa olsun. Kötü konuşamam
parayı alana kadar el üstünde tutan sadece merkezler mi ? Ya sizden harçlık alan yeğenleriniz? kapıda ki dilenci ? apartman görevlisi ? veya göz doktoruna gittiniz çıktığınız anda işi biter sizle ... ne yapmasını bekliyorsunuz ? sonuç negatif geldi gel sarılalım bir birimize derman mı olalım ? Sizin beklediğiniz iyi sonuçta olsa kötü sonuçta olsa bir geri dönüş ama bunu yapan bir merkez yok. Aylar sonra sizi ararlar neden ? tekrar deneyecek miyiz diye.... bu her konuda böyledir, duygusal yaklaşmayın. Menfaati olmayan kimse size geri dönüş YAPMAZ.
güvenmek istiyorsunuz Kiev'de ki danışman buradan çok sevdiğimiz birine diyor ki
- Kıbrıs embriyoları bizden alıyor....
aynı danışman başka ne diyor ?
- Kıbrıs'ta size kötü embriyolar transfer ediliyor...
Siz bunu size söyleyen bir üyeye inanıyorsunuz ama içinizden bir kişi de sorgulamıyor. En kötü şunu düşünürüm ya Kiew kötüleri Kıbrıs'a yolluyor ya da Kiew'de de embriyolar kötü....
Yahu Allah aşkına böyle saçma salak bir olay olur mu ? adam embriyo sattığı yeri kötüler mi ?
Kötülüyorsa ya embriyo satmıyordur ya da yalan söylüyordur. Yada bunu size söyleyen yalancıdır.
hadi şu cümlelerimde bir kelime hata bulun ....
Bakın kaçıncı kez Allah adı veriyorum böyle saçmalıklara inanmayın, Kıbrıs'ta Kiew'de esas başarı odaklıdır.
benim orada anlattığım X ülkeye gidenlerin 10 da 9 tanesi hamile demek çok yanlış bir cümle.
Ne demesi lazım?
başarı oranı yüksek demesi yeterli