45 yaşında anne olma hasreti çeken biri olarak okadar yol döktüm okadar mücadele verdim kimsenin üzülmesini istemem 😢Sadece başımdan geçeni yazıyorum. Dondurtma parasını ödediğim halde bana Embriyolarımı vermiyorlar. Ama ben sıkıntılarını biliyorum Vitanın çalışan gurubu ordan ayrıldıkları için hazmedemiyorlar sıkıntıları sadece bu ve bütün hastaları şu an Nevin hanımın çalıştığı kiliniğe dönüyorlar. bu mübarek Ramazan ayında kim kime ne yaşatıyorsa Yüce Rabbimin adeleti üzerlerine olsun🤲
Nevin hanımla bugün konuştum sizin söylediklerinizi onayladı sizden bahsetti siz Almanya'dan mi geliyordunuz

45 yaşında anne olma hasreti çeken biri olarak okadar yol döktüm okadar mücadele verdim kimsenin üzülmesini istemem 😢Sadece başımdan geçeni yazıyorum. Dondurtma parasını ödediğim halde bana Embriyolarımı vermiyorlar. Ama ben sıkıntılarını biliyorum Vitanın çalışan gurubu ordan ayrıldıkları için hazmedemiyorlar sıkıntıları sadece bu ve bütün hastaları şu an Nevin hanımın çalıştığı kiliniğe dönüyorlar. bu mübarek Ramazan ayında kim kime ne yaşatıyorsa Yüce Rabbimin adeleti üzerlerine olsun🤲
Merhaba dondurulmuş embriyonun size en az 4000 Euro ya verirler baküde 4000 dolara donasyon yapıyorlar ben yaptırmadım ama bakuye gidip donasyon yaptıracağım kesin karar verdim sadece maddi olarak ayarlamamiz gerek kendimizi

Merhaba dondurulmuş embriyonun size en az 4000 Euro ya verirler baküde 4000 dolara donasyon yapıyorlar ben yaptırmadım ama bakuye gidip donasyon yaptıracağım kesin karar verdim sadece maddi olarak ayarlamamiz gerek kendimizi
Bu arada bende 46 yasindayim

Ben eşimin speri ile yumurta donasyonu yaptırdım geçen sene tam tamına 6000 € artı 1 sene dondurtma ücreti içindeydi.

Rabbim utandırmasın inşallah herşey gönlünce olur 🤲

İnşallah canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnan burdaki 5000 ne yakın yorumu okudum tek tek herkesin bir hikayesi acısı mutlulugu var şuan M Menekse_Ivf_Baku hanımla görüşüyorum karar verdim aslında baküye sadece doğru zamanı bekliyorum

VİTA ALTERAYI seçenlere duyurulur!!!!

size verilen öğütler ile sözleşme hiç birbirini tutmuyor. Paramızla rezil olduk. Gebelik Sonucu negatif. İlgi alaka sıfır. Resmen para avcıları ve bugün bunuda onayladım. Almanya’dan gelen bir Anne adayı olarak çok kınıyorum. Avukatıma devam ilettim. Gerekini halledilecektir..

Resmen dolandırıcılar.

BİLGİNİZE !!!

Sorunuz varsa yazabilirsiniz 🖐️
Aynen!!!

Canım çoktan beri girmiyordum foruma ikizlerin olacağını okuyunca çok sevindim Rabbim ikizlerini kucağınada almana nasip etsin inşallah
Canim bir kaç mesajına dek geldim bebeğin down sendromlu demişler hamile iken doğum oldu gakiba galiba nasil bebek sağlıklı mi dedikleri çıktı mi?

Merhaba kızlar bende kıbrısta donasyon düşünüyorum aklımda birkaç yer var tecrübe eden arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var merkez doktor, vs gibi.

Bizimkiside Donasyondu. Nevin hanım ve Embriyolog Ali bey zamanında herşey olağanüstüydü. 2024 senesinin 4. Ayında bütün ücretlerimizi ödedik ve kanunca 1 sene boyunca embriyoları donduracaklarını söylediler. Hani olurda ilerde kardeş istenirse veyahut tutmazsa diye ve teklif onlardan geldi. Eşimle yaşadığım bu süreçte ilgi ve alaka sıfır olduğundan memnun kalmadığımız için bugün Vita Alteraya gittik hakkımız olan dondurulmuş Embriyolarımızı almak için. 2 saat bizi beklettiler öncesinde telefonlarımızı bile açmadılar. Bunun için Almanya’dan gelmek mecburiyetinde kaldık. Bekletildikten sonra bizi muhasebeye yönlendirdiler ve utanmadan bizden tekrardan dondurtma ücreti talep ettiler. Ve Embriyolarımızı vermediler. Bizde kanun yoluna baş vurduk avukatımız ilgilenmesi için.

Unutmayın Kıprısta Embriyolarınızı dondurduktan sonra 1 sene boyunca dondurulabilirsiniz. Ve bu tüm tedavi ücretin içinde dahildir. Ve hakkınızdırki istediğiniz kiliniğe taşırttırabilirsiniz. 1 sene sonra tekrar devam dondurulursa ücret fiyatı 250€ dur.

Bilginize!!
Size donmuş ücreti dahil dendi mi? dondurma parası alınd mı çünkü benim bildiğim tüm merkezlerde dondurma ücreti esktra oluyor. Tüm konuştujlarımda öyle idi. Fiyatlar da değişkelik gösteriyor her merkezde 250 değil

Size donmuş ücreti dahil dendi mi? dondurma parası alınd mı çünkü benim bildiğim tüm merkezlerde dondurma ücreti esktra oluyor. Tüm konuştujlarımda öyle idi. Fiyatlar da değişkelik gösteriyor her merkezde 250 değil
Evet benden de 500 euro istediler her merkezin ki farklı olabilir yada pazarlik vs yapabiliniyorsa bilmiyorum dusuyor olabilir

merhaba kızlar; baktım ama göremedim sadece yumurta dondurma ücreti kıbrısta nedir? ben bekarım yumurtamı donduracağım.

Doktorum donansyon olduğunu biliyordu ikili ve üçlü tarama yaptırdım ikili tarama da sorun çıkmayınca 3 lu tarama ya gerek olmuyor fetal DNA ya tarama testlerinde eğer bir sıkıntı çıkarsa başvuruluyor.Öncellikle tedavi aşamasında olan vede tedaviye başlama kararı veren arkadaşlarım bebeğimi emzirdim şuan kucağımda uyuyor inanın bir başkasından yumurta bağışı ile olan bebeğiniz sizin değilmiş dnasi farklı gibi yada bana benzermi yada bebeğimle aramadaki bağ nasıl olur diye aklınızdan sorular olduğuna eminim bende geçtim o yollardan içiniz rahat olsun bebek sizden de birşeyler alacaktır çünkü rahimimizde büyüyor bizimle besleniyor bizle hayat buluyor doğduktan sonra ise bebeğinizi ilk kucaginıza aldığınız an o mükemmel anne bebek bağı kuruluyor bebeğim i her gören insan bana daha çok benzetir hatta ve hatta babama kız kardeşime benzeten bile oldu oğlum beni her gördüğü an gülücük ler saçar bu uygulamaya girmesem vallahi yumurta donansyonu ile bebek sahibi olduğumuzu bile unutcam o derece herşey normal ilerliyor hamilelik lohusalik annelik hiç bir fark yok diğer gebeliklerden bu uygulamaya girme sebebim annelere gönüllerine bir parça olsun şu serpebilmek çünkü bende burdaki kadınların pozitif haberlerini okuyarak tedaviye karar verdim onlarla sevindim onlarla üzüldüm eminimki aklında sorular olan bir anne adayı bu yazıyı okurken bir nebze içi rahatlayacaktır eşimle donansyon oldugunu biz unuttuk bile zaten sadece ikimiz biliyorduk kapandı gitti mevzu bebeğimin annesi benim bunu hiç bir şey değiştiremez sağlıcakla kalın aklında sorular olan herkez özelden yazabilir elimden geldiğince bilgim dahilince yardımcı olurum 👼🏻❤️
Bende yaptrma kararı aldm baslaycz insalla bı nebze olsn rahatladm tşk ederm ilk denemede tuttu sizinki degilmi

Bende bir doktor arkadaşımın önerisi ile dr. erdal beye ulaştım kendisi brıtısh tüp bebekte çalışıyor araştırdık olumsuz birşey duymadık nasipse bende mart ayında yumurta donasyon yaptıracağım umarım hepimiz mutluluk ve sağlık içinde sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz
Merhaba siz yaptrdnz mi nasıl geçti hastanedn memnun kaldnz mi

Bende yaptrma kararı aldm baslaycz insalla bı nebze olsn rahatladm tşk ederm ilk denemede tuttu sizinki degilmi
Benim ilk denemem kimyasal gebelik ile sonuçlandı hem embriyo kalitesi birinci sınıf değildi hemde transfer oldu ertesi gün direkmen yolculuk yaptım embriyo transfer edildikten sonra ilk 3gun içinde tutunuyor 4ve 5gun rahime gomulmeye başlıyor çok araştırdım ikinci seferimde transfer olduğum gün full dinlendim ertesi gün de öyle sonraki gün yolculuk yaptım

Back
X