- 28 Şubat 2025
- 360
- 103
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mavi Mor Yesil
-
Ocean plus omega 3 kullanmaya başladım. Q10da Solgarınkini kullanıyorum ama nutraxin de kullandım o da güzeldi. Şans eseri eczanede o vardı onu aldım yoksa nutraxinden de memnunlar fiyatı da daha uygun.diğer kullandığınız omega 3 Q10 hangi markalar acaba
Eczacı diye biliyordum benAşkım bu kadın sonuçta doktor,eczacı veya sağlık çalışanı değil diye biliyorum. O da birilerine hazırlatıyor. İçine koyulan şeylerin güvenirliğinden emin değilim. Ben daha böyle bilinen üniversitelerin ya da bilinen labaratuvarlar tarafından hazırlanmış olan ürünleri tercih etmek istiyorum. Bakalım doktor hangisini önerecek.
vifolic içinde omega 3 var aslında yine de bu 3 takviyeyi düzenli kullandınız doğru değil mi? ilk gebeliğimdi bu ve tekrar tekrar böylr yaşamak istemiyorum çok zor bir süreçtiOcean plus omega 3 kullanmaya başladım. Q10da Solgarınkini kullanıyorum ama nutraxin de kullandım o da güzeldi. Şans eseri eczanede o vardı onu aldım yoksa nutraxinden de memnunlar fiyatı da daha uygun.
Canım ben uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Yakın zamanda da q10,folik asit,omega 3,demir takviyesi kullanmaya başladım. Ara ara da d vitamini içiyorum. Bu ay incir havuç kürü uyguladım ayrıcada hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu özü,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata,arı sütü tüketiyor. Birde doktorumuz proxeed plus adında eşime bir takviye verdi. Bende 1 senedir hamile kalamadım sadece 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Hormon testleri ve hsg herşey temiz . Eşimin sperm sonuçları ve ultrason sonuçları kötü geldi 10 gün önce. Doğal yoldan zor gebe kalırsın dediler ama meğerse bu sonuçları aldığımızda ben hamileymişim bizde yeni öğrendik. Bu kullandığımız şeyler tabikide faydalı olmuştur ama ben incşr havuç kürü ve hsg sayesinde olduğunu düşünüyorumKızlar selamlar, iki kere boş gebelik geçirdim. Pcos yok rahmimde kist vs bir şey yok. Eşimin spermiyle ilgili de problem yok. Yumurta kalitesi ve sperm kalitesi arttırmak için hangi takviyeleri kullanabiliriz?
vifolic içinde omega 3 var aslında yine de bu 3 takviyeyi düzenli kullandınız doğru değil mi? ilk gebeliğimdi bu ve tekrar tekrar böylr yaşamak istemiyorum çok zor bir süreçti
Ben vifoliciği hiç kesmedim 6 aydır ama vifolic içindeki omega 3 yeterli değil çok az miktarda var. Bu arada vitaminin içeriği asla kötü değil o yüzden bırakmadım ama yeterli de gelmedi sanırım
Ayy hayırlı olsun canım benimm. İncir ve havuç prolaktini yükselttiği için kullanamıyorum çünkü prolaktinim yükselebiliyorCanım ben uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Yakın zamanda da q10,folik asit,omega 3,demir takviyesi kullanmaya başladım. Ara ara da d vitamini içiyorum. Bu ay incir havuç kürü uyguladım ayrıcada hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu özü,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata,arı sütü tüketiyor. Birde doktorumuz proxeed plus adında eşime bir takviye verdi. Bende 1 senedir hamile kalamadım sadece 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Hormon testleri ve hsg herşey temiz . Eşimin sperm sonuçları ve ultrason sonuçları kötü geldi 10 gün önce. Doğal yoldan zor gebe kalırsın dediler ama meğerse bu sonuçları aldığımızda ben hamileymişim bizde yeni öğrendik. Bu kullandığımız şeyler tabikide faydalı olmuştur ama ben incşr havuç kürü ve hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum
Ben de bilmiyorum kuzum ya bilemedim şimdi iyi araştırmak gerekiyorEczacı diye biliyordum ben
Evet canım prolaktin yüksekse kullanma. Ama şu dediğim proxeed plus takviyesini bi araştır istersen trenyolda ve ekşi de yorumları çok iyi. Eşimin üroloji doktoru da söyledi 20 senelik marka güvenilir diyeAyy hayırlı olsun canım benimm. İncir ve havuç prolaktini yükselttiği için kullanamıyorum çünkü prolaktinim yükselebiliyor
Tamam canım teşekkür ediyorum bakacağım hepsineEvet canım prolaktin yüksekse kullanma. Ama şu dediğim proxeed plus takviyesini bi araştır istersen trenyolda ve ekşi de yorumları çok iyi. Eşimin üroloji doktoru da söyledi 20 senelik marka güvenilir diye
hangi inositol markasını kullanıyorsunuz? diğer takviyelerden hangi markaları aldınız. ben vifolic kullanıyorum ancak diğer takviyeleri de kullanmak istiyorumCanım ben uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Yakın zamanda da q10,folik asit,omega 3,demir takviyesi kullanmaya başladım. Ara ara da d vitamini içiyorum. Bu ay incir havuç kürü uyguladım ayrıcada hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu özü,ceviz,kabak çekirdeği,bitter çikolata,arı sütü tüketiyor. Birde doktorumuz proxeed plus adında eşime bir takviye verdi. Bende 1 senedir hamile kalamadım sadece 1 defa kimyasal gebelik geçirdim. Hormon testleri ve hsg herşey temiz . Eşimin sperm sonuçları ve ultrason sonuçları kötü geldi 10 gün önce. Doğal yoldan zor gebe kalırsın dediler ama meğerse bu sonuçları aldığımızda ben hamileymişim bizde yeni öğrendik. Bu kullandığımız şeyler tabikide faydalı olmuştur ama ben incşr havuç kürü ve hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum
Yazayım canım hepsini;hangi inositol markasını kullanıyorsunuz? diğer takviyelerden hangi markaları aldınız. ben vifolic kullanıyorum ancak diğer takviyeleri de kullanmak istiyorum
ben vifolic kullanıyorum doktorum onu söylemişti. tekrardan bu markaları da sorayım takviye olarak verir belki. çok teşekkür ederimYazayım canım hepsini;
İnositol: Pholicaps
Demir: Ocean Microfer
Omega 3 : Ocean plus
Folik asit: Ocean methyl folat
Q10: Ocean koenzim q10
Rica ederim canım benim en kısa zamanda o güzel haberi alırsın inşaAllahben vifolic kullanıyorum doktorum onu söylemişti. tekrardan bu markaları da sorayım takviye olarak verir belki. çok teşekkür ederim
Ay umud oldunuz. Kendiliğinden mi oldu yani 1,5 yıldır bekliyorum artık sanki tedavisiz olmaz gibi geliyor bi sorunum yok benim bildiğim tabiki birden olabilir mi1,5 sene vitamindi takviyeydi oydu buydu kafa patlattım. Catlatma tedavisi denedim olmadı. Yumurtlama mesajları vs uğraştım. Olmadı. Sonra kendiliğinden oldu kalbi durdu kürtaj oldum. Baktim öyle de böyle de olmuyor. Iyice takmistim olmuyor diye bunalima girmistim. Daha büyük psikolojik sorunlara dogru gidiyorum diye konuyu saldım. Folik asiti bile içmedim o kadar saldım. 6 ay sonra kendiliğinden oldu. Sadece düzenli beslenmeye çalışın abur cuburu minimuma indirin. Bol su için hareketli bi yaşam tarzınız olsun. Kafanızı oyalamaya çalışın özellikle çocuk konusunu ne kadar az düşünürseniz o kadar iyi. Çok zor biliyorum ama elinizden geldiğince yapmaya çalışın. Bi sıkıntınız da yokmuş, olacak Allah in izniyle
İki gebelik de pes ettiğimde artık Rabbim vermiyorsa vardır bildiği napalım diyip vazgeçtiğimizde oldu. İlkini kaybettim ama vardir Rabbim in bildigi, biz bilemeyiz dedik..Ay umud oldunuz. Kendiliğinden mi oldu yani 1,5 yıldır bekliyorum artık sanki tedavisiz olmaz gibi geliyor bi sorunum yok benim bildiğim tabiki birden olabilir mi
Ay ne kadar iyi bir kalbiniz var teşekkür ederimİki gebelik de pes ettiğimde artık Rabbim vermiyorsa vardır bildiği napalım diyip vazgeçtiğimizde oldu. İlkini kaybettim ama vardir Rabbim in bildigi, biz bilemeyiz dedik..
Stres yaptıkça tutunmayı engelliyor gerçekten. İnsan bunu bilse de stres yapmaması mümkün olmuyor. Düşünme akışına bırak diyenlere sinir olurdum hep. O cümleyi kullanmıyorum o yüzden ama şunu diyebilirim, Kafanızı meşgul etmeye ve Allah im sana bıraktım en iyisini sen bilirsin demeye çalışın kalpten bi şekildeinşallah tez vakitte size de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, yolunuzu kolaylastirsin
O sizin kalbinizin güzelliğiAy ne kadar iyi bir kalbiniz var teşekkür ederim
Oceon koenzim Q10 bi kaç çeşidi var ama hangisini kullandınız acaba bir de demiri düşük olduğundan mı kullandınızYazayım canım hepsini;
İnositol: Pholicaps
Demir: Ocean Microfer
Omega 3 : Ocean plus
Folik asit: Ocean methyl folat
Q10: Ocean koenzim q10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?