- 15 Ağustos 2014
- 11
- 2
- 86
- Konu Sahibi mavizurafa
-
çok denedim eldivenle tutmayı ama kokusuna bile dayanamıyorumEldiven olmazmı?
Yada ediniz kırsın.
Ne garip hikayeler var bu kk da..neden hergn agliyosunuz ki..yumurtaya dokunamadigin icin mi yoksa bunu anlayisla karsilayip kalkip yumurtasinda kendi yapmayan bi adam icin mi..hem hamissin ufak tefrk seyler icin.uzulmeye degmez..bi zahmet yumurtayi madem cok sevior kocan kalksn kendi yapsin.sen karisisin ustelikte hamile bukdr anlayissz olmasina gerek yok..yumurtaya dokunamama sebebinide merak ettm tiksiniyor msnMerhaba kızlar, çok büyük bir sorunum var. Yumurtayı bırakın kırmayı, yumurtaya dokunamıyorum bile. Eşimse yumurtayı çok seviyor. Neredeyse her öğün yumurtalı bir şeyler istiyor. Kendisi mutfağa asla girmez, yemek yapmayı bilmiyor. Bu konu yüzünden sürekli kavga ediyoruz, artık ikimiz de dayanamama noktasına geldik. Ne yapmalıyım sizce? Her gün ağlıyorum.
mutfağa bile girmiyor ki her şeyi benden bekliyor. bardakların yerini bile bilmiyorHer gun aglayacağına yumurtayi kafasina at emredecegine kendisi yapsin paşa
O ne biçim adammutfağa bile girmiyor ki her şeyi benden bekliyor. bardakların yerini bile bilmiyor
Ne garip hikayeler var bu kk da..neden hergn agliyosunuz ki..yumurtaya dokunamadigin icin mi yoksa bunu anlayisla karsilayip kalkip yumurtasinda kendi yapmayan bi adam icin mi..hem hamissin ufak tefrk seyler icin.uzulmeye degmez..bi zahmet yumurtayi madem cok sevior kocan kalksn kendi yapsin.sen karisisin ustelikte hamile bukdr anlayissz olmasina gerek yok..yumurtaya dokunamama sebebinide merak ettm tiksiniyor msn
Cok ilginc ya.
Neden anlayis gostermiyor ki?
Bende hiç sevmem yumurta kırmayı, midemi bulandırır yiyemem zaten.En iyisi bence eldiven giymek.
Öğrenicek o zaman,
Yumurtanın yerini öğrenmek başlasın?
Hamileliğinin dolayı yumurtadan tiksinmişsin anlaşılan. Eşine çok anlayışsızmış, çocuk doğana kadar yumurtayı yemeyiversin ne olacak yani.
inanın ben de bilmiyorum, eskiden hiç böyle değildi. hamileliğimden sonra değişti. anlayışsız bir adama dönüştü.
Acaba sizi bebisten mi kiskaniyor? Olabilir inaninki. Varmis boyle olanlar.
Siz guzelce konussaniz, midem bulaniyor deseniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?