Yumurta

Yumurtalı kutusunu ve cam bir kabı oturma odasına getirin.eşiniz yumurtaları cam bir kabın içine kırdırıp,
Her sabah ordan kullanın ne diyeyim
Ne desek olmaz diyorsunuz.

Yumurta yüzünden hergün ağlanur mu alemsiniz.bazı insanlarda şeftaliye dokunumaz demekki sizde de böyle birşey var.eşiniz anlayış göstermeli kendi yapıversin bi zahmet ayrıca her öğün yumurtalı birşey yenmez ki hadi sabah anladıkta

Yok yerini bilmez yok kıramaz ne demek

Sanki sarma saracak kıramıyorsa yemesin aç kalsın

Bardağı bilmez ne demek daha bebek doğacak belki hiç bırakmayacak sizi

Bu adamları bu kadar şımartmayın o işe gidince ağlayacağınıza yüzüne söyleyip kavga edin

Yumurta kurmaktan aciz adam nasıl çocuk bakacak belki hasta olacaksın belki hastanede kalacaksın kendi karnını ve çocuğun karnını doyurabilmeli

Nispet olsun diye yazmıyorum ana ben hamile iken diyet yapmam gerekti eşim her türlü yemeği öğrenip yaptı ki ben de yapabilecek durumda idim

Eşiniz bencil ve bu durum ile acilen yüzleşmeli zira bu aşamada sizin naz yaptığınızı düşünüyor olabilir güzelce konuşun

mutfağa bile girmiyor ki her şeyi benden bekliyor. bardakların yerini bile bilmiyor
Artk talniz degilsn bu zahmet bisilere el atsin her defasinda dile getr bunu hazira kondurma alistrma oyle ilerde bebek olunca daha zor olacak isleri bile yeri gelck paylasark yapmaniz gerekicek.simdiden egitmeye bak her dk sole yoksa mahvolursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…