- Konu Sahibi incitanemtuana
-
canım ellerine sağlık ben bu tariflerden bazılarını kaçırmışım..bu cidden farklı bir lezzet ama kesinlikle denemeye değer..senin zevkine güvenirim bacım..emeğine sağlık..
tarifi denedim süper oldu bayıldık. pazar kahvaltımız şenlendi. ama pazardan pazara bekleyemem bu lezzeti sürekli yapıcam artık
soğan mucverı derım ben de buna :) severek yapar ve yerım
harıka gorunuyor
çok harika bir tarif şuan yaptım ve yiyorum çayla süper oluyo tarif için teşekkürler canım ben hatta içine 3 dişte sarımsak doğradım
yumurtalı sogan deyınce bızım oraların yemegı aklıma geldı ama yesıl soganla yapılıyor bızımkı acayııp lezzetlıdır ben cok severım
yesıl soganlar dogranır tereyagında bırazx cevırılır sonra 3 adet cırpılmıs yumurta eklenır kapagı kapatılır kısık ateste mıs gıbı pıser krep gıbı olur ama ondan bın kat lezzetlı olur tavsıye ederım
ay bende hafta sonu denedim görüntü olarak pek göze hitap etmiyordu (benim beceriksizliğimden) ama lezzet olarak 10 üzerinden 10 puan aldım.... kaydirigubbakcemile2
çok teşekkür ederim canımmm kaydirigubbakcemile5
yaaa ben unu unutmuşum şimdi bakıyorum da nie böyle oldu die düşünürkeneeee :kedi:
:)cok incesiniz
bu tarifi damak zevkime uymadi derken oylesine tarifler verdiginizi asla dusunmedim hatta bi tiramisu tarifiniz var onuda denemeyi dusunuyorum
sizin iyi niyetli durust ve herzaman guzel seyler paylastiginizi biliyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?