Mezeler - Ordövrler Yumurtal Soan kzartmas-Resimli

canım ellerine sağlık ben bu tariflerden bazılarını kaçırmışım..bu cidden farklı bir lezzet ama kesinlikle denemeye değer..senin zevkine güvenirim bacım..emeğine sağlık..

canım ellerine sağlık ben bu tariflerden bazılarını kaçırmışım..bu cidden farklı bir lezzet ama kesinlikle denemeye değer..senin zevkine güvenirim bacım..emeğine sağlık..

:1hug:canim mutlaka dene derim begenicegini umuyorum cünkü:1hug:
opuyorumnanaktantskler tatlisim benim yorumun icinopuyorumnanaktan
okadar harika tarifler paylasiliyoki kacirmamak elde diil
ben bile üzülüyorum bazen acaba neler kacirdim diye

tarifi denedim süper oldu bayıldık. pazar kahvaltımız şenlendi. ama pazardan pazara bekleyemem bu lezzeti sürekli yapıcam artık

çok harika bir tarif şuan yaptım ve yiyorum çayla süper oluyo tarif için teşekkürler canım ben hatta içine 3 dişte sarımsak doğradım

yumurtalı sogan deyınce bızım oraların yemegı aklıma geldı ama yesıl soganla yapılıyor bızımkı acayııp lezzetlıdır ben cok severım
yesıl soganlar dogranır tereyagında bırazx cevırılır sonra 3 adet cırpılmıs yumurta eklenır kapagı kapatılır kısık ateste mıs gıbı pıser krep gıbı olur ama ondan bın kat lezzetlı olur tavsıye ederım

çok harika bir tarif şuan yaptım ve yiyorum çayla süper oluyo tarif için teşekkürler canım ben hatta içine 3 dişte sarımsak doğradım

ay cok sevindim deneyip begenmis olmana canim
sarimsakda iyi fikir birdahakine bende denicem saolasin
yorumunuda paylasdigin icin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

a.s.canim tskler sizin oralarin tarifini bizimle paylasdigin icin insallah birgün denerima.s.

ay bende hafta sonu denedim görüntü olarak pek göze hitap etmiyordu (benim beceriksizliğimden) ama lezzet olarak 10 üzerinden 10 puan aldım.... kaydirigubbakcemile2
çok teşekkür ederim canımmm kaydirigubbakcemile5

ay bende hafta sonu denedim görüntü olarak pek göze hitap etmiyordu (benim beceriksizliğimden) ama lezzet olarak 10 üzerinden 10 puan aldım.... kaydirigubbakcemile2
çok teşekkür ederim canımmm kaydirigubbakcemile5

yaaa ben unu unutmuşum şimdi bakıyorum da nie böyle oldu die düşünürkeneeee :kedi:

demekki görüntü olarak pek güzel olmadi demenin sebebi unu unutmus olman
ama 10 üzerinden 10 almis olmanda cok güzel
herseye ragmen damaklara hitap etmissin ne mutlu
canim tskler yorumunu esirgemedigin icin
ellerine saglik
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim ben o gün pilav ve tavuk yapmisdim yaninada bunu yaptim
tarifi aldigim yerdede yaziyodu zaten
yemeklerin yaninda garnitür olarakta sunabilirsiniz diye
o senin zevkine kalmis
sebse niyetine yemegin yaninda sogan kizartmasi

bu tarifi gecen gun gordum yapinca fikrimi yazarim diyordum ve aksam yaptim burdaki yorumlari okuyunca beklentim cok daha buyuktu lakin pek dusundugum kadar leziz gelmedi bana esim tadina bile bakmadi
uzgunum ama bidaha yapacagimi zannetmiyorum:kedi:
yinede paylasmak guzel bisey siz paylasmayi seven birisiniz onun icin tesekkur ederimopuyorumnanaktan

oy canim
begenmemis olmana üzüldüm ian
ama nasil zevkler ve renkler tartisilmazsa damak zevkide ayni
demekki sana hitap etmemis
elbette yemicegin seyi yapmaman cok daha dogru canim benim
yorumunu paylastigin icin cok tskler

ben bastada ifade ettim ya benki sogani cidden cok sevmem
bana lezzetli geldi
zaten laf olsun diye begenmedigim biseyi paylasmam

tskler canim yorumun icin

olumlu yada olumsuz her yorum benim icin cok degerli

:)cok incesiniz
bu tarifi damak zevkime uymadi derken oylesine tarifler verdiginizi asla dusunmedim hatta bi tiramisu tarifiniz var onuda denemeyi dusunuyorum
sizin iyi niyetli durust ve herzaman guzel seyler paylastiginizi biliyorumopuyorumnanaktan

tatlım bu süpermiş ya tam benlik valla soğan halkalarına da bayılırım ben ellerine sağlık hemen deneyeceğim emin ol ki öpüyorum cokkkk

:kedi:canim ben tsk ederim asil saola.s.
umarim tiramisuyla tam not alabilirim senden denersen eger
yorumunu mutlaka beklerim canim benimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…