Mezeler - Ordövrler Yumurtal Soan kzartmas-Resimli

namnam nam...soganlı yumurta bende çok yaparım..zaten soganlı olan herseyı yerım...sogannn..mıssssss kokulummmmmmmmmmm...

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık bayılırım zaten soğana soğanlı yemeklerte en kısa zamanda deneyeceğim

Canim ellerine saglik,denedim gecen hafta harikaydi tadi,,,esimde cok sevdi artik yaparim sayende a.s.
Bu ilk yaptigimdi gorunum pek hos olmasada(fazla sogan koydum tirtikli oldu kenarlari :)) tadi harikaydi...:lepi:

Eklentiler

• $11042010001.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 189
Soğanı her türlü yerim, ama bu türlüsüne özellikle bayılıyorum. Annemin eski yemek kitaplarından birinde vardı tarifi, orada da Hint usulü diye geçiyordu, ve biber salçası veya ketçap ile sunabilirsiniz diyordu servis önerisi olarak. Öyle de güzel de ben bu tip şeyleri yoğurtla yemeyi daha çok seviyorum.

Bir de, soğanları buladığımız unlu bulamaça soda veya tercihe göre bira eklersek daha çıtır oluyoryerimseniben

Canim ellerine saglik,denedim gecen hafta harikaydi tadi,,,esimde cok sevdi artik yaparim sayende a.s.
Bu ilk yaptigimdi gorunum pek hos olmasada(fazla sogan koydum tirtikli oldu kenarlari :)) tadi harikaydi...:lepi:

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ellerine saglik canim benim
kendine haksizlik etme gayet lezzetli görünüyo
denemis olman ayri bir mutluluk
ama begenis olmaniz cok daha özel inan bana
yorumunu hatta resmini ekledigin icin ayrica cok tsklerrrrrrrrrropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanyorumuna ve önerine saglik canim cok tsklerrrrrrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…