Gebeliğe Hazırlık Yumurtalama-Cinsiyet ilişkisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama kuzenim de hamile oda erkek bekliyor onda da solda bebek ultrasonda
Zaten yumurta nerden atılırsa orda döllenirse tutunuyor bebek
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de sağlıkla gönlünüzdeki nasip olsun

Ama kuzenim de hamile oda erkek bekliyor onda da solda bebek ultrasonda
Zaten yumurta nerden atılırsa orda döllenirse tutunuyor bebek
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de sağlıkla gönlünüzdeki nasip olsun
İnşallah dediğiniz gibidir yani bu yumurtlama tarafının hiçbir ilişiği yoktur cinsiyetle Allah’ım öncelikle sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sonra gönlümüzdekini.

Bebeğim soldaydı ve erkek..

Aynen ve bebekde soldaydı.. Arkadasımın sağdaydı onun da kızı oldu..
İnşallah dediğiniz gibi benim de bir şansım olur böylelikle sizin bebeğiniz doğdumu bilmiyorum ama umarım anne oğul nice güzel sağlıklı günleriniz olur

İnşallah dediğiniz gibi benim de bir şansım olur böylelikle sizin bebeğiniz doğdumu bilmiyorum ama umarım anne oğul nice güzel sağlıklı günleriniz olur
Amin canım benim..Allah sana da gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin..

Ben tam ovulasyon testi yaptığım gün ve sol yumurtamin çatladığı gün hamile kaldim ben hangi yumurtam catlarsa o tarafım gaz sancısı gibi agrir ve hic sekmedi bu düzenim ve gebe kaldigim gece solum çatladı ve o günden 5 gün sonra da sağ tarafımda tuhaf bir agrim oldu demekki o gün sag rahmime dogru yerleşti galiba...cinsiyeti de erkek... ama en hayırlı olanı sizin adınıza Allah bilir ilk çocuk erkek olursa daha iyi olur filan sizin düşünceniz siz gelecekte neyin nasil olacağını bilemezsiniz o yuzden hayırlı ve sagliklisini dile:)) Ben de kiz isterdim mesela ama hayırlısı neyse o olsun nokta:) bu arada zor gebe kaldim:)))

Ben de genelde sağdan yumurtlarım ve kızım oldu hem cinsiyeti erkek belirliyomuş çok takılma bence bunlara sağlıklı olsun yeter ki

Sol yumurta çatlayıp sağ tarafa yerleşebiliyor demek ki sağınıza falan yattınız belki bilmeden o bile etkili oluyormuş inanması zor ama Daha önceki mesajlarımda da dediğim gibi tabi ki her şeyin hayırlısı. Ben de uzun süre korunmadan sonra ara vermek istedim biraz henüz bir denemem olmadı gebelik kalmak adına, bekleme sürecinde olduğum için de bu konu hakkında duyduğum bir söylentiyi paylaşmak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için

Ben de genelde sağdan yumurtlarım ve kızım oldu hem cinsiyeti erkek belirliyomuş çok takılma bence bunlara sağlıklı olsun yeter ki
Sağdan yumurtladığınızı doktor kontrolünde mi öğrendiniz yoksa hissediyor muydunuz

Sağdan yumurtladığınızı doktor kontrolünde mi öğrendiniz yoksa hissediyor muydunuz
Hep sağ tarafım ağırdı hamile kaldığım ay çatlama ağrısı yani.. ama doktor kontrollerine gittiğim zamanlarda da sağda yumurta oluşuyodu
Bikaç kişi de söylemiş ama cinsiyet yumurtanın sağ sol olmasına bağlı değil

Umarım dediğiniz gibidir teşekkür ederim cevabınız için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…