- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
Ama kuzenim de hamile oda erkek bekliyor onda da solda bebek ultrasondaSağ salim kucağınıza alırsınız umarım oğlunuzuBebek soldaysa erkek oluyormuş zaten sağdaysa kız :) Ama yumurtlama da tam tersi yumurta soldaysa kız sağdaysa erkek şeklinde. Dediğiniz gibi belki de tesadüf denk gelmiştir. Hiç aksini duymadım bu tezi çürüten ondan belki mantıklı geliyordur
İnşallah dediğiniz gibidir yani bu yumurtlama tarafının hiçbir ilişiği yoktur cinsiyetleAma kuzenim de hamile oda erkek bekliyor onda da solda bebek ultrasonda
Zaten yumurta nerden atılırsa orda döllenirse tutunuyor bebek
İyi dilekleriniz için teşekkür ederimsize de sağlıkla gönlünüzdeki nasip olsun
Bebeğim soldaydı ve erkek..Arkadaşlar uzun zamandır ilaçla korunuyordum yaklaşık üç yıl kadar bu sebeple sağlıklı bir gebelik geçirmek için üç aydır doktorda muayenelerimi yaptırıyorum bu arada oluşan yumurtalarımı da kontrol için yumurta takibi yaptırıyorum. Ama çok gariptir ki sürekli solda yumurtam oluşuyor, sağda bir problem olmadığı halde. Bu da beni düşündürüyor çünkü Çevremde herkes ama herkes soldan yumurtlandığında kız çocuk olacağını söylüyor. Ben ilk çocuğumun hep erkek olmasını isterdim ikinci de kız olsun derdim çünkü ben tek çocuğum ve çok isterdim bir abim olmasını. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu söylenti gerçek mi soldan yumurtlayınca cinsiyet kız, sağdan yumurtlayınca erkek mi oluyor ?
Soldan mı yumurtlamıştınız?Bebeğim soldaydı ve erkek
Aynen ve bebekde soldaydı.. Arkadasımın sağdaydı onun da kızı oldu..Soldan mı yumurtlamıştınız?
İnşallah dediğiniz gibi benim de bir şansım olur böylelikleAynen ve bebekde soldaydı.. Arkadasımın sağdaydı onun da kızı oldu..
Amin canım benim..Allah sana da gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin..İnşallah dediğiniz gibi benim de bir şansım olur böyleliklesizin bebeğiniz doğdumu bilmiyorum ama umarım anne oğul nice güzel sağlıklı günleriniz olur
Ben tam ovulasyon testi yaptığım gün ve sol yumurtamin çatladığı gün hamile kaldim ben hangi yumurtam catlarsa o tarafım gaz sancısı gibi agrir ve hic sekmedi bu düzenim ve gebe kaldigim gece solum çatladı ve o günden 5 gün sonra da sağ tarafımda tuhaf bir agrim oldu demekki o gün sag rahmime dogru yerleşti galiba...cinsiyeti de erkek... ama en hayırlı olanı sizin adınıza Allah bilir ilk çocuk erkek olursa daha iyi olur filan sizin düşünceniz siz gelecekte neyin nasil olacağını bilemezsiniz o yuzden hayırlı ve sagliklisini dile:)) Ben de kiz isterdim mesela ama hayırlısı neyse o olsun nokta:) bu arada zor gebe kaldim:)))Arkadaşlar uzun zamandır ilaçla korunuyordum yaklaşık üç yıl kadar bu sebeple sağlıklı bir gebelik geçirmek için üç aydır doktorda muayenelerimi yaptırıyorum bu arada oluşan yumurtalarımı da kontrol için yumurta takibi yaptırıyorum. Ama çok gariptir ki sürekli solda yumurtam oluşuyor, sağda bir problem olmadığı halde. Bu da beni düşündürüyor çünkü Çevremde herkes ama herkes soldan yumurtlandığında kız çocuk olacağını söylüyor. Ben ilk çocuğumun hep erkek olmasını isterdim ikinci de kız olsun derdim çünkü ben tek çocuğum ve çok isterdim bir abim olmasını. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu söylenti gerçek mi soldan yumurtlayınca cinsiyet kız, sağdan yumurtlayınca erkek mi oluyor ?
Ben de genelde sağdan yumurtlarım ve kızım oldu hem cinsiyeti erkek belirliyomuş çok takılma bence bunlara sağlıklı olsun yeter kiArkadaşlar uzun zamandır ilaçla korunuyordum yaklaşık üç yıl kadar bu sebeple sağlıklı bir gebelik geçirmek için üç aydır doktorda muayenelerimi yaptırıyorum bu arada oluşan yumurtalarımı da kontrol için yumurta takibi yaptırıyorum. Ama çok gariptir ki sürekli solda yumurtam oluşuyor, sağda bir problem olmadığı halde. Bu da beni düşündürüyor çünkü Çevremde herkes ama herkes soldan yumurtlandığında kız çocuk olacağını söylüyor. Ben ilk çocuğumun hep erkek olmasını isterdim ikinci de kız olsun derdim çünkü ben tek çocuğum ve çok isterdim bir abim olmasını. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi bu söylenti gerçek mi soldan yumurtlayınca cinsiyet kız, sağdan yumurtlayınca erkek mi oluyor ?
Sol yumurta çatlayıp sağ tarafa yerleşebiliyor demek ki sağınıza falan yattınız belki bilmeden o bile etkili oluyormuş inanması zor amaBen tam ovulasyon testi yaptığım gün ve sol yumurtamin çatladığı gün hamile kaldim ben hangi yumurtam catlarsa o tarafım gaz sancısı gibi agrir ve hic sekmedi bu düzenim ve gebe kaldigim gece solum çatladı ve o günden 5 gün sonra da sağ tarafımda tuhaf bir agrim oldu demekki o gün sag rahmime dogru yerleşti galiba...cinsiyeti de erkek... ama en hayırlı olanı sizin adınıza Allah bilir ilk çocuk erkek olursa daha iyi olur filan sizin düşünceniz siz gelecekte neyin nasil olacağını bilemezsiniz o yuzden hayırlı ve sagliklisini dile:)) Ben de kiz isterdim mesela ama hayırlısı neyse o olsun nokta:) bu arada zor gebe kaldim:)))
Sağdan yumurtladığınızı doktor kontrolünde mi öğrendiniz yoksa hissediyor muydunuzBen de genelde sağdan yumurtlarım ve kızım oldu hem cinsiyeti erkek belirliyomuş çok takılma bence bunlara sağlıklı olsun yeter ki
Hep sağ tarafım ağırdı hamile kaldığım ay çatlama ağrısı yani.. ama doktor kontrollerine gittiğim zamanlarda da sağda yumurta oluşuyoduSağdan yumurtladığınızı doktor kontrolünde mi öğrendiniz yoksa hissediyor muydunuz
Umarım dediğiniz gibidir teşekkür ederim cevabınız için deHep sağ tarafım ağırdı hamile kaldığım ay çatlama ağrısı yani.. ama doktor kontrollerine gittiğim zamanlarda da sağda yumurta oluşuyodu
Bikaç kişi de söylemiş ama cinsiyet yumurtanın sağ sol olmasına bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?