Yumurtalama dönemi ağrı

siyahiimavi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2023
309
62
13
25
Kızlar yumurtlama dönemim bitmek üzere son günüm bugün böyle yumurtlama dönemini ağrılı geçirip sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı regle daha 10 günüm var

Kızlar yumurtlama dönemim bitmek üzere son günüm bugün böyle yumurtlama dönemini ağrılı geçirip sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı regle daha 10 günüm var
Benim de bu yumurtlama dönemi ağrılı geçti. Özellikle çatlama olduğu zaman bayağı kasıklarım ağrıdı. Adetime 8 gün var ama adete 10 gün kala çatlama olduğu için muhtemelen var ise adetim 3-4 gün gecikmeden öğrenemem idrar testi ile.

Merhaba canım:) benim de bugün son günü, doktorum duphaston ilaç verdi onu kullanıyorum. Regl olacakmışım gibi ağrım var ama 10 gün var daha regl zamanıma. İlaç etkisiyle sancım var diye düşündüm ama bilmiyorum. İnşallah güzel haberler alırsın

Belirsizlik bizi çok yoruyor benimde kuyruk sokumum bile ağrıdı düşün sol kasık bel hepsi var bu ay niye böyle oldum anlamadım inşallah güzel haberler alırız

Bende aynı şekilde aynı durumdayiz inan beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok şuan da . 10 gün var ama sabırsızlıkla bekliyorum 7 aydır deniyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…