- 22 Şubat 2023
- 96
- 21
- 3
- Konu Sahibi boncuk282818
-
Amiiinnnn inşallah sana bana herkeseBenimde sat 15eylül.27 eylülde yumurtlama gördüm. O günde dahil yumurta çatlayana kadar 28,29,30 korunmasız ilişki yaşadık. Beklemedeyim bugün test yaptım negatif. Evet çok erken biliyorum ama adet öncesi sancılarım da başladı. Yine de testi yapmak istedim. Sana tavsiyem erken yapıp moralşnş bozma. İnşallah hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canım bugün 10.günün test yapsan çıkma ihtimali var bir dene istersencanımm kızlar size bişey soracağım sat 13 eylül yumurtama günüm 28 eylüldü 22 - 28 tarihleri arasıydı 21 25 27 tarihlerinde korunmasız ilişki yaşadık sonra grip oldum ve daha denemedik bu tarihlerde gebe kalma şansım varmı sizce
Negatif çıkar diye korkuyorumCanım bugün 10.günün test yapsan çıkma ihtimali var bir dene istersen
Yani erken tabi ama çıktığı da oluyor gebelik testin varsa gün gün yap inşallah gittikçe koyulaşır ben daha önce 10. Gün çıktığını gördüm silikte olsa ama pazartesi varsa eğer net çıkar zaten cok heyecanlı oluyor yaa inşallah gebeyizdir benimde bugün çatlamanın 4.günüNegatif çıkar diye korkuyorum
İnşallahhh bu ay bizde hamileler kervanına katılırızz Allahım çook amiinYani erken tabi ama çıktığı da oluyor gebelik testin varsa gün gün yap inşallah gittikçe koyulaşır ben daha önce 10. Gün çıktığını gördüm silikte olsa ama pazartesi varsa eğer net çıkar zaten cok heyecanlı oluyor yaa inşallah gebeyizdir benimde bugün çatlamanın 4.günü
İnşallah olmazsın canımİnşallahhh bu ay bizde hamileler kervanına katılırızz Allahım çook amiinama sanki adet olacakmışım gibi moralim bozuluyor
Canım durumlar nasıl regl olmadın inşallahBende 2 ve 3 Ekim yumurtlama gördüm değerlendirdim o iki günü ama çatlamayı değerlendirmedim inşallah tutmuştur
Yok canım daha yumurtlamanın 8.günündeyim eğer bebiş tutmadıysa pazartesi Salı gelir kırmızılar cumadan itibaren gebelik testlerini yapmaya başlarım varsa pazar günü en geç çıkar diye düşünüyorum inşallah vardırCanım durumlar nasıl regl olmadın inşallah
Canım günün geçmeden test yapma ben 3 gün kala yaptım negatif çıktı ama evdeki testler için günün geçmesini beklemek gerekiyormuş yanıltıcı olabiliyormuş günün geçsin öyle yap negatif çıkarsa üzülürsün bebiş varsa oda etkilenirYok canım daha yumurtlamanın 8.günündeyim eğer bebiş tutmadıysa pazartesi Salı gelir kırmızılar cumadan itibaren gebelik testlerini yapmaya başlarım varsa pazar günü en geç çıkar diye düşünüyorum inşallah vardır
Daha önce düşüklerim oldu genelde 10.gün silikte olsa çıkmışlardı adetlerim düzensizdir yani yumurtlamaya göre tahmini adet günüm ozaman canım merak işteCanım günün geçmeden test yapma ben 3 gün kala yaptım negatif çıktı ama evdeki testler için günün geçmesini beklemek gerekiyormuş yanıltıcı olabiliyormuş günün geçsin öyle yap negatif çıkarsa üzülürsün bebiş varsa oda etkilenir
Bende meraktan duramadım negatif gördüm canımDaha önce düşüklerim oldu genelde 10.gün silikte olsa çıkmışlardı adetlerim düzensizdir yani yumurtlamaya göre tahmini adet günüm ozaman canım merak iştedayanamıyor insan
Yaaa sonradan mı pozitif çıktıBende meraktan duramadım negatif gördüm canımgüzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın
Yok kızzz adeti bekliyorum testte negatif çıktı bir umut işteYaaa sonradan mı pozitif çıktı
Ovalüsyon takibi yapıyormuydun canımYok kızzz adeti bekliyorum testte negatif çıktı bir umut işte
Sadece bi kere yaptım canım 27 sinde o zaman pikti denedim bekliyorumOvalüsyon takibi yapıyormuydun canım
İnşallah vardır canımYok kızzz adeti bekliyorum testte negatif çıktı bir umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?