Yumurtalamadan sonra akıntım yok denecek kadar az. Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mi

Beybiumutlari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
1.120
515
43
Kızlar merhaba. Ovulasyon testi pik gördüm sonrası yani 5 gün önce çatlama gördüm ama akıntım yok adetime 9 gün var. Sadece göğüslerim çok hassastır ve kasik ağrılarim batmalarim oluyor ve midem ekşiyor böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mi .

Merhaba benım 1 kere gebelıgım oldu oğlum 9 yasına gırecek ben ona hamıle kaldıgım ay ne ovulasyon akıntısı ne de sonrasında akıntı gormedım kupkuruydu vajınam ve tek belirtim de bel agrısıydı bana da yıllarca akıntın olursa gebesındır diyorlardı ama gebelik kısıye bunyeye özel akıntısız da gebe olanlar var

Ya gerçekten çok teşekkür ederim bana da sürekli akıntın yoksa tutmamistir diyorlar. İçim şuan rahatladı inşallah güzel haberler vericem sizlere

Ya gerçekten çok teşekkür ederim bana da sürekli akıntın yoksa tutmamistir diyorlar. İçim şuan rahatladı inşallah güzel haberler vericem sizlere
Su an bende de sizin gibi hicbir sey yok. Sadece sirt bel agrisi goguste hassasiyet var. Yarin bat gunum. Bakalim oyle miyim degil miyim yarin gorucez

Bende de hiç akıntı olmadı , hamilelik belirtisi hiç yok burda yazılanlara çok takılı kalmamak lazımmış herkesin bedeni farklı

Merhaba birşey sorucam öncelikle Hayırlı sağlıklı olsun bebişiniz şans getirsin sağlıkla doğsun sizde akıntı olmayarak öğrenenlerdenmisiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…