- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
Ya gerçekten çok teşekkür ederim bana da sürekli akıntın yoksa tutmamistir diyorlar. İçim şuan rahatladı inşallah güzel haberler vericem sizlereMerhaba benım 1 kere gebelıgım oldu oğlum 9 yasına gırecek ben ona hamıle kaldıgım ay ne ovulasyon akıntısı ne de sonrasında akıntı gormedım kupkuruydu vajınam ve tek belirtim de bel agrısıydı bana da yıllarca akıntın olursa gebesındır diyorlardı ama gebelik kısıye bunyeye özel akıntısız da gebe olanlar var
Su an bende de sizin gibi hicbir sey yok. Sadece sirt bel agrisi goguste hassasiyet var. Yarin bat gunum. Bakalim oyle miyim degil miyim yarin gorucezYa gerçekten çok teşekkür ederim bana da sürekli akıntın yoksa tutmamistir diyorlar. İçim şuan rahatladı inşallah güzel haberler vericem sizlere
Bende de hiç akıntı olmadı , hamilelik belirtisi hiç yok burda yazılanlara çok takılı kalmamak lazımmış herkesin bedeni farklıKızlar merhaba. Ovulasyon testi pik gördüm sonrası yani 5 gün önce çatlama gördüm ama akıntım yok adetime 9 gün var. Sadece göğüslerim çok hassastır ve kasik ağrılarim batmalarim oluyor ve midem ekşiyor böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mi .
İnşallah beklediğim sonucu alırsınSu an bende de sizin gibi hicbir sey yok. Sadece sirt bel agrisi goguste hassasiyet var. Yarin bat gunum. Bakalim oyle miyim degil miyim yarin gorucez
Öyle doğru diyorsunuz inşallah benimde belirtilerim böyledirBende de hiç akıntı olmadı , hamilelik belirtisi hiç yok burda yazılanlara çok takılı kalmamak lazımmış herkesin bedeni farklı
Merhaba, sonuç alabildiniz mi:)Ya gerçekten çok teşekkür ederim bana da sürekli akıntın yoksa tutmamistir diyorlar. İçim şuan rahatladı inşallah güzel haberler vericem sizlere
Evet 10 haftalık gebeyim çok şükürMerhaba, sonuç alabildiniz mi:)
yaa hayırlı olsun gözünüz aydınEvet 10 haftalık gebeyim çok şükürve adet gecikmeme kadar hiç akıntı görmedim sonradan akıntım başladı öyle çok yoğun da değil söyledikleri gibi değil yani normal var
Ben sabırsizim maalesef. Adetime 4 gün kala öğrendim 45 lik değerleyaa hayırlı olsun gözünüz aydınkaç gün gecikmeli öğrenmiş oldunuz yani
Merhaba birşey sorucam öncelikle Hayırlı sağlıklı olsun bebişiniz şans getirsin sağlıkla doğsun sizde akıntı olmayarak öğrenenlerdenmisiniz acabaYa gerçekten çok teşekkür ederim bana da sürekli akıntın yoksa tutmamistir diyorlar. İçim şuan rahatladı inşallah güzel haberler vericem sizlere
Evet hiç akıntım yoktu. Hâlâ da çok yoğun akıntım yokMerhaba birşey sorucam öncelikle Hayırlı sağlıklı olsun bebişiniz şans getirsin sağlıkla doğsun sizde akıntı olmayarak öğrenenlerdenmisiniz acaba
Teşekkür ederim Darısı isteyen herkesin başına güzel olumlu şeyleri kabul edelimEvet hiç akıntım yoktu. Hâlâ da çok yoğun akıntım yok
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim Darısı isteyen herkesin başına güzel olumlu şeyleri kabul edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?