Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim iki günce en büyüğü 18 mm di..iğneye devam ettim..dün 20 ydi em büyüğü..dün akşam saat sekize son kez uyarıcı iğnemi vurdum..bugün 22 mm olmuştur heralde..gece çatlatma iğnemi vurmamı istediler. 11 de onu vurdum..yarın toplanıcak işallah...
bende 20mm 21mm olması gerekir diye düşünüyorum...
çünkü 2 gün önce 18 mm di..kimse bana çatlatma iğnesi vur demedi...
kendi doktorunla görüş canım..
peki sana çatlatma iğnesini vur diyen kimdi....kendi doktoruna neden gidemiyosunki..bi şekilde eninde sonunda gitceksin ama...yada telefonla sor ozaman...
ama sakın emin olmadan gerekli bilgiyi almadan bişey yapma canım..
Neden geç verdi igneyi 18mmden sonra yapmaliydinizBenim de yumurtam 24 mm olmuş çatlatma iğnesi verdiler işe yarar mı ki gebelik için?
Doktor hafta sonu çalışmadığı için sanırım. Moralim çok bozuldu şimdi bu iğneyle daha da büyür mü acaba çatlaması yerineNeden geç verdi igneyi 18mmden sonra yapmaliydiniz
En üst sınır kaç mm olmalı acaba bilgin var mı ? Bize ilişki yasak dedi aşılama yapılacak
Yani tam olarak bilemiyorum ama 18-22 arasi igne yapilir buyutmez daha ya catlar ya da Allah korusun kistlesir milimi hakkinda emin olamiyorum 24 mm ile hamile kalan ya da bi sikinti yasayan olmusmu arastirma yapin biraz eger catlama olgunlugunu asmissa zatn ignenin bi etkisi olmaz korkmayinDoktor hafta sonu çalışmadığı için sanırım. Moralim çok bozuldu şimdi bu iğneyle daha da büyür mü acaba çatlaması yerine
22 mm en idel diye biliyorum ama 24 icin bilemiyorum asilama yapilicaksa cok daha kolay catlayip catlamadigi kontrol edilir aşilama yapilacagini bilmiyodum sonucta 36 saat sonra gitmen gerekiyor degil miEn üst sınır kaç mm olmalı acaba bilgin var mı ? Bize ilişki yasak dedi aşılama yapılacak
Çok teşekkür ederim canım sanırım iğnenin etkisi olmayacak ben yine de yapayım iğneyi o kadar para verdim boşa gitmesin.Yani tam olarak bilemiyorum ama 18-22 arasi igne yapilir buyutmez daha ya catlar ya da Allah korusun kistlesir milimi hakkinda emin olamiyorum 24 mm ile hamile kalan ya da bi sikinti yasayan olmusmu arastirma yapin biraz eger catlama olgunlugunu asmissa zatn ignenin bi etkisi olmaz korkmayin