yumurtalar

mother bear

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
638
9
96
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 seneden bu yana çocuk için uğraşanlardanım bugün adetimin 14.günüydü ve yumurtalık takibine gittim bu arada yumurta geliştirici ilaç vermedi doktor aetimin 3.günü lh ve fsh hormonlarıma bakıldı rahim içime bakıldı hepsi normal çıktı.bugün gittiğimde Yumurtalarımın çok küçük olduğunu 8.2 mm söyledi doktor normalde 29-30 günde bir adet oluyorum yanı bugünlerde 17-18mm olup çatlaması gerekiyordu benim anlamadığım şu 3 gündür idrarla ovilasyon testi yapıyorum yumurtalıklarımda çatlama ağrısıda var teslerde pozitif çıktı şimdi bu adam mı anlamadı yoksa idrarla ovilasyon testi bi saçmalıkmı ? bu arada haftaya pazartesi progestoron hormonuma bakılcak sizce neden böyle oldu ?

şimdi cnm ultasonda kesin gözükür...bide alttan baktıysa kesinleşir.o test çubukları yalancı.bide 10 mm üstündeki her yumurta çatlar...15-16 gün çatlayabilri veya sende geç döllenme oluşabilir..

sağol canım testler yanıltıcı olmasaydı zaten şuana kadar hamile kalmalıydım :) sanırım en mantıklısı doktor kontrolü tekrar teşekkürler...

yumurta 20 üstendeyken çatlar

ama özellıkle pko olanlarda çatlamayıp kistleşebilir

ayrıca 14, gün herkesde yumurtlama günü değil
benım 20. gün çatladı

15. gün 12mm di

QUOTE=MiniEtek;17642598]yumurta 20 üstendeyken çatlar

ama özellıkle pko olanlarda çatlamayıp kistleşebilir

ayrıca 14, gün herkesde yumurtlama günü değil
benım 20. gün çatladı

15. gün 12mm di[/QUOTE]

sağol canım şimdi işi baştan sıkı tutum düzenli kontrole gidicem umarım başarılı olur.
hepimiz kavuşuruz mis kokulularımıza :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…