yumurtaları boş çıkıp transferi yapılmayanlar....

Filo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2007
1.155
13
683
Bursa
gecen ay ilk tüp denememde 2 yumurta gelişti ve maalesef boş çıktı.....bnm fsh yüksekti 41...düştükten sonra 11.5 la tüpe başladım...doktor yüksek fsh tan olabilir dedi....benim gibi yaşayıp sonra kaliteli yumurta üretip hamile kalan varmı...2.ye korkuyorum....

gecen ay ilk tüp denememde 2 yumurta gelişti ve maalesef boş çıktı.....bnm fsh yüksekti 41...düştükten sonra 11.5 la tüpe başladım...doktor yüksek fsh tan olabilir dedi....benim gibi yaşayıp sonra kaliteli yumurta üretip hamile kalan varmı...2.ye korkuyorum....

merhaba;benim bir tedavimde tek yumurtam vardı o da boş çıkmıştı.sonrakinde 3 tane toplandı.1 tane transfer edildi 5 hücreliymiş.tutunmadı.daha sonrakinde 2tane oluştu aşılamaya çevirdik.en sonuncu da 6 tane güzel gelişti.maalesef onda da transferim olmadı.3ü döllendi ama bölünmesi durdu.bölünme durması ile ilgili dr lar net olarak.herhangi bir sebep gösteremiyorlar.fsh ve diğerlerim iyiydi,sorun yoktu.bu işler biraz şans biraz kısmet işi.
haa.benimle mukayese edip üzülmeyin.benim kan pıhtılaşmam var.sebebim bu da olabiir.benim anlatmak istediğim şey.bir kere boş çıktı diye yine öyle olacak diye bir şey yok.yine folikül gelişimi olabiliyor yani.ikincisi için bol şanslar

erderdi canm teşekkür ederim...inş. en kısa zamanda ALLAH kucaklarımızı boş bırakmaz...erderdi fsh kaçtıı senin cnm...başka böyle yaşayaan arkadasımız varmı....

benimde görümcemin 2 tane yumurtası vardı birisi öldü,diğerini dün aldılar döllenmeye başlamış.işallah tarnsferi olur hayılı sonuç alır.önceden döllenmeden ölmüştü yumurtaları.allah hepinizin yardımcısı olsun.

Filo selam,

Canım benim ilk denememde 14 yumurta toplandı ve hiç biri olgun çıkmadı, lab ortamında olgunlaştırıldı ama maalesef olmadı.yaşım 27 ve görünürde hiç bir problemim yok.

2.denememde ise 10 tane toplandı ve 8.i olgun çıktı, 2.denememde bal-tarçın-çörek otu yedim.ve tabi bol bol dualar, umudunu kaybetme olur mu ve sakın vazgeçme, hımmm bu arada 14 haftalık ikizlerime hamileyim:nazar:maşallah demeyi de unutma:)

bol şanslar canım..

erderdi canm teşekkür ederim...inş. en kısa zamanda ALLAH kucaklarımızı boş bırakmaz...erderdi fsh kaçtıı senin cnm...başka böyle yaşayaan arkadasımız varmı....

tedavi olduğum sıralar fsh 7 9 arasıydı.şimdilerde 10 civarlarında.duana tüm kalbimle katılıyorum.yine de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.herşeyde vardır bir hayır

CİGDO;SENİNDE YAVRULARINA MAŞALLAH.allah nazarlardan saklasın.kucağına almayı nasip etsin sağlıkla.:nazar:

Merhaba benimde ilk denememde 3 yumurtam vardi ucude bos cikti.ikinci denememde 2 taneden biri yine bos cikti digeri transfer oldu malesef tutmadi simdi ucuncu tedaviyi goruyorum ama 9. gunundeyim yumurta olusmadi.Allah hakkimizda hayirlisini versin.

benimde görümcemin 2 tane yumurtası vardı birisi öldü,diğerini dün aldılar döllenmeye başlamış.işallah tarnsferi olur hayılı sonuç alır.önceden döllenmeden ölmüştü yumurtaları.allah hepinizin yardımcısı olsun.

canım inş. hayırlı haberler alırız

Filo selam,

Canım benim ilk denememde 14 yumurta toplandı ve hiç biri olgun çıkmadı, lab ortamında olgunlaştırıldı ama maalesef olmadı.yaşım 27 ve görünürde hiç bir problemim yok.

2.denememde ise 10 tane toplandı ve 8.i olgun çıktı, 2.denememde bal-tarçın-çörek otu yedim.ve tabi bol bol dualar, umudunu kaybetme olur mu ve sakın vazgeçme, hımmm bu arada 14 haftalık ikizlerime hamileyim:nazar:maşallah demeyi de unutma:)

bol şanslar canım..

canım ALLAH nazarlardan korusun.....bizlerede dua et...

tedavi olduğum sıralar fsh 7 9 arasıydı.şimdilerde 10 civarlarında.duana tüm kalbimle katılıyorum.yine de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.herşeyde vardır bir hayır

inş. tez vakittte hayırlı haberler veririz burdan...

Merhaba benimde ilk denememde 3 yumurtam vardi ucude bos cikti.ikinci denememde 2 taneden biri yine bos cikti digeri transfer oldu malesef tutmadi simdi ucuncu tedaviyi goruyorum ama 9. gunundeyim yumurta olusmadi.Allah hakkimizda hayirlisini versin.

canım benim tedavimde ta 14 15 günde yumurta oluştu canını sıkma olur inş. dualarım seninle...bu arada fsh kaç senin...

canım benim tedavimde ta 14 15 günde yumurta oluştu canını sıkma olur inş. dualarım seninle...bu arada fsh kaç senin...

Tesekkur ederim canim.Insallah dedigin gibi olurda emeklerimiz bosa gitmez.Benim fsh kac onu hic bilmiyorum.Ama yumurta problemim var benim cok az yumurta oluyor bende ilaclar kullandigim halde.

haZİRANDA AYNI BENİMDE YUMURTALARIM BOS ÇIKTI
temmuzda yaptırdım tutmadı
eylul basında yaptırdım oda tutmadı son iki,sinde 4 er yumurta toplandı 1 i döllendi
oda tutmadı

runne cnm boş çıktığında kaç yumurtan vardı kaçı boş çıktı...fsh ın kaç..........

cnm boş çıkması ile ilgili doktor ne yorum yaptı.......neden olmuş olabilir dedi..........

temmuzda aşılamada kimyasal gebelik yaşadım ağustosta ikinci aşılama kasımda tüp bebekte 450 puregonla iki yumurta tooplandı biri boş çıktı diğeri 3 günde anca döllendi ve 3 e bölündü transfer yapılmayacaktı ama son anda yapıldı şubatta ikinci tüp bebek 13 gün 350 puregon +150 lik menagona rağmen 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi 2 si 5 biri 3 hücreli gene negatif ancak haziran ayında preseedle hamile kaldım ama 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı fsh ım en fazla 9 oldu rezervlerim az ve kesinlikle bu işler yukarıdakinin ol demesine bakıyor istediğimiz kadar tırmalayalım olmayınca olmuyor

herseyın hayırlısı arkadasım benım 15 yumurta toplandı elımızde 4u kaldı anlarında kalıtesı ıyı degılmıs tekı kondu o da tutmadı oysa 15 cıkınca cok mutlu olmustum bu ıs tamamdır dıyordum ama dedım ya hayırlısı sımdı dıyorum sayı onemlı degıl kalıtelı olup tutsun ınsallah surecın coook verımlı gecer hersey yolunda gıder. ben tup bebek merkezıne ılk gıttıgımde bı bayandan soz edıyolardı ılk surecte yumurta toplanamamıs mı bos mu cıkmı ama dıger adet dongusunde cok verımlı olusmus aynı kısı ama farkılı donemde sonuc degısıyor

Back
X