Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen ay ilk tüp denememde 2 yumurta gelişti ve maalesef boş çıktı.....bnm fsh yüksekti 41...düştükten sonra 11.5 la tüpe başladım...doktor yüksek fsh tan olabilir dedi....benim gibi yaşayıp sonra kaliteli yumurta üretip hamile kalan varmı...2.ye korkuyorum....
erderdi canm teşekkür ederim...inş. en kısa zamanda ALLAH kucaklarımızı boş bırakmaz...erderdi fsh kaçtıı senin cnm...başka böyle yaşayaan arkadasımız varmı....
benimde görümcemin 2 tane yumurtası vardı birisi öldü,diğerini dün aldılar döllenmeye başlamış.işallah tarnsferi olur hayılı sonuç alır.önceden döllenmeden ölmüştü yumurtaları.allah hepinizin yardımcısı olsun.
Filo selam,
Canım benim ilk denememde 14 yumurta toplandı ve hiç biri olgun çıkmadı, lab ortamında olgunlaştırıldı ama maalesef olmadı.yaşım 27 ve görünürde hiç bir problemim yok.
2.denememde ise 10 tane toplandı ve 8.i olgun çıktı, 2.denememde bal-tarçın-çörek otu yedim.ve tabi bol bol dualar, umudunu kaybetme olur mu ve sakın vazgeçme, hımmm bu arada 14 haftalık ikizlerime hamileyimmaşallah demeyi de unutma:)
bol şanslar canım..
tedavi olduğum sıralar fsh 7 9 arasıydı.şimdilerde 10 civarlarında.duana tüm kalbimle katılıyorum.yine de hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.herşeyde vardır bir hayır
inş. tez vakittte hayırlı haberler veririz burdan...
Merhaba benimde ilk denememde 3 yumurtam vardi ucude bos cikti.ikinci denememde 2 taneden biri yine bos cikti digeri transfer oldu malesef tutmadi simdi ucuncu tedaviyi goruyorum ama 9. gunundeyim yumurta olusmadi.Allah hakkimizda hayirlisini versin.
canım inş. hayırlı haberler alırız
canım benim tedavimde ta 14 15 günde yumurta oluştu canını sıkma olur inş. dualarım seninle...bu arada fsh kaç senin...