Yumurtaları döllenmeyen var mı?

evet canım ..bendede yumurta rezervi azlığı...ben akudan sonra düşünüyorum tekrar yaptırmayı...canım 7 yumurta olması ne güzel.bende genelde 3yada 4 oluyor...ama tabiki en önemlisi 1 tane olsun kaliteli olsun...döllensin...birde bende yumurta kalitesizliği var..bal,çörekotu ,tarçını geçen ay bende denemiştim..inşalllah başlarsak tekrar düşünüyorum kürleride..........ben bu sefer yaptırırsam taransferide genel anesteziyle yaptıracam..kalktığımda herşey bitmiş olacak...dediğnin gibi bende bu sefer yaptırmamda ilk 4-5 gün yatacam.yerimden dahi kalkamayacam...lavoba hariç...canım bu arada yaş kaç..

Bensunaz yasim 43. Simdiye kadar bende de 3-4 folikulu zor buluyorlardi ve iyice umudu kesmislerdi, özellikle cogu seferlerde tedaviye bile baslayacak folikul bulamayinca... Artik yumurta rezervin tükendi demeye baslamislardi. Hamile kaldigimda sadece 2 yumurta bulmuslardi ve iki embrio transfer ettiler. Ben simdi ilk kez bu kadar cok folikul 7 tane olusmasini bu küre bagladim dogrusu. Ama gecen ay 21 gün incir kürü sonra kist olusunca 10 gün sogan kürü yapmistim. Ama sonra kist 2 kati büyüdü, bunun üzerine 10 gün ilac kullandim. Bilmiyorum artik sonra da tedaviye baslar baslamaz tarcin, cörekotu, bal, hayit ve caksir cayi. Bunlar bir sekilde ise yaradi diye düsünüyorum. Dilerim sen de bunlardan yararlanirsin. Canim transfer sirasinda anestezik madde almana ne gerek var? Agrisiz ve cok basit bir islem. Transfer öncesi ve sonraki günlerde ben kimyasal hicbirsey kullanmamaya gayret ediyorum, parfüm, krem, sampuan, kozmetik... Sadece dogal sabun... Embriolar bazen bunlara reaksiyon gösteriyormus. Anestezik ajanlarin da allerjik özellikleri var. Embrio acisindan riskli olabilir. Bence hic riske atma... Hem embrionun rahmine konulusunu seyretmek cok güzel bir duygu.

ben hep genelde negatif sonuç aldığım için bu sefer de aynı şeyleri yaşamak istemediğim için...inannırmısın o kadar çok psikolojim bozulduki tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...bir anda olsun bitsin......bakalım o zamana kadar RABBıM neler gösterecek....canım incirin kist oluşturduğunu bilmiyordum...ben inciri bundan 5-6 ay önce uygulamıştım...canım parfümün ,kremin ne gibi yan etkisi olabilir ki!!....canım hamile kaldığındaki 2 tane yumurtaların kaliteleri nasıldı...bende genelde sade 1 tanesi güzel embiyo oluyor 2ci ise orta kalite oluyor.....denizcim inşalllah kaliteli yumoşların olur taransferde sana sıkı sıkı tutunurlar..denizcim bu arada sana kısa prtokol mu uygulanıyor...

ben hep genelde negatif sonuç aldığım için bu sefer de aynı şeyleri yaşamak istemediğim için...inannırmısın o kadar çok psikolojim bozulduki tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum...bir anda olsun bitsin......bakalım o zamana kadar RABBİM neler gösterecek....canım incirin kist oluşturduğunu bilmiyordum...ben inciri bundan 5-6 ay önce uygulamıştım...canım parfümün ,kremin ne gibi yan etkisi olabilir ki!!....canım hamile kaldığındaki 2 tane yumurtaların kaliteleri nasıldı...bende genelde sade 1 tanesi güzel embiyo oluyor 2ci ise orta kalite oluyor.....denizcim inşalllah kaliteli yumoşların olur taransferde sana sıkı sıkı tutunurlar..denizcim bu arada sana kısa prtokol mu uygulanıyor...

Hic moralini bozma. Bazi seyler kolay degil hayatta ama imkansiz da degil. Bak burada da hergün ne mucizeler paylasiliyor. Isteyelim, ugrasalim yeter ki...
Bana kisa protokol uygulaniyor hep ama bu son sefer, doktorum oldukca düsük dozda gitti. Yasimdan dolayi oldukca düsük doz, özel bir protokol uyguladi ve iyi yanit aliyoruz.
Parfüm, krem konusunda yanilmiyorsam doktor bana embriyolarin bu tip kimyasallara reaksiyon gösterebildiklerini, o yüzden transfer sirasinda özellikle buna dikkat etmek gerektigini söylemisti. Cünkü allerjik reaksiyon olusturmasi cok dogal.

denizcim tşk canım..parfüm ve de krem konusana artık bende özellikle dikkat ediyim..denizcim bu dediğin şeyler genelde transferden sonraki dikkat etmemiz olan şeyler mi??*.................canım inaşşşallaaaaaahhh pozitif sonuç alanlardan olursun........canım şuan hangi aşamadasın...

yumurtalarının çoğu olgunlaşmayan, olgunlaşanları da döllenmeyen var mı arkadaşlar? bu durumda ne yapılıyo bilen var mı? iki denemede de böyle sonuç aldım.. çok mutsuzum..

yumurtalarının çoğu olgunlaşmayan, olgunlaşanları da döllenmeyen var mı arkadaşlar? bu durumda ne yapılıyo bilen var mı? iki denemede de böyle sonuç aldım.. çok mutsuzum..

yumurtalarınığu olgunlaşmayan, olgunlaşanları da döllenmeyen var mı arkadaşlar? bu durumda ne yapılıyo bilen var mı? iki denemede de böyle sonuç aldım.. çok mutsuzum..
Bende ayni durumdayim.2009 da yazmissiniz msji suan nasilsiniz oeki

Arkadaşlar merhaba uzun zaman önce yazılmış yazılar fakat umarım burada derdini döken kişiler dermanını bulmuşlardır ben de iki kez tüp bebek denemesi geçirdim yumurtalarım çok iyi sperm kalitesi çok iyi fakat yumurtalarım üçüncü güne Kadar yaşıyor ikisinde de aynı problemi yaşadım doktorum çok iyi fakat bir çare olmadığına çok nadir yaşandığını söyledi ne yapacağımı bilmiyorum aynı durumda olup sonuç bulan bebeğini kucağına alan birileri var mı acaba aranızda yardımcı olursanız çok çok sevinirim teşekkür ederim

Back
X