Yumurtalarim buyurmu aceba

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
En iyi cevaplar
1
10.317
208
32
Kizlar slm bu gün doktora gittim. Klen kullandım 5 gün doktor 8 de Gel dedi üzerinden 3 gün geçmişti hiç yumurtam olmamış normal mi.çok üzüldüm esime belli etnik dedim ama anladı.buyucekmi yumurtalar nasıl olcak çok ağlıyorum bu bu dert mi değilmi rabbim nasıl istiyorsa öyle olur.Ama gonlume laf geciremiyorum bilenler yazarsa sevinirim.

Benim de geçen ay buyumemisti. Iğne takviyesi yaptı doktor. Duruma göre yönlendirir doktorunuz.
Yani bu ay büyümeye bilirmi biterse okudum 14 günde bile büyüyen varmış sanirim

Bu tip tedavilerde pozitif olmazsanız olmaz ama bunu bilmeniz lazım. Çünkü bazen yılları deviriyor insanlar, bazıları ise hemen sonuç alabiliyor. Sabır ve sükunetli olun. Hemen moral bozmayın.

Yani bu ay büyümeye bilirmi biterse okudum 14 günde bile büyüyen varmış sanirim

O senin pozitif yapınla alakalı. Ben de çok gerginim. Klomen kullandım, dört yumurta ama büyük değillerdi. Iğne kullandım üç gün, büyüdüler. Ama sonuç negatif. Bu ay çok stresli bir dönem geçirdim diye aynı iğne sadece bir yumurta büyüttü mesela, gerek de yoktu o bir tane zaten oluyordu her ay.

Pozitif olmak, pozitifi getiriyor.

Iyim ya pozitifim bu ay ilkkez kullanıyorum umutluyum insallah rabbim ilk te başarılı kolçak yolumuzu herkese nasip etsin rabbi ama ben bilmediğim için sordum buyurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…