Yumurtalarim dollenmedi

Buraya detaylı yazdım okurmusunuz tekrar Yazmayım uzun baya

Merhaba herkese, nasilsiniz gelisme varmi durumunda? Kalitesi ve dollenen yumurta sayisini arttirabilen oldumu?

Merhaba herkese, nasilsiniz gelisme varmi durumunda? Kalitesi ve dollenen yumurta sayisini arttirabilen oldumu?

Merhaba sese...
Sana bir öneri de bulunacağım..
Benim bi akrabam yumurtası oluşmuyordu..
Arı sütü propolis kullanmış kendi de eşi de şuan 6 aylık hamile.. şuan tedavi öncesi bende başladım 3 haftadır kullanıyorum almanyadan getirttim sana tavsiye etmek istedim.. araştır bir istersen internette yorumları gör...

Günaydın hanımlar. Her birinizin tedaviye başlama nedenini bilmiyorum ama ben size kendi yaşadığım sıkıntıyı belirteyim. Bende bir sorun çıkmayınca eşime tahlil yapıldı sperm sayısı 7 milyon gebelik olmasını sağlayan ileri hareketli sperm sayısı %5 çıkmıştı. İlk tedavimi Ankara da doktoru iyi isim yapmış bir merkezde oldum. Çok düşük dozda iğnelerle 8 yumurta toplandı 6 olgundu 6 sıda döllendi. Buraya kadar her şey güzel sonraki gün 4 embriyo kaldı iki tanesi birinci kalite merak etmeyin çok iyi iki embriyo var iki orta dendi. Birgün sonra aradıklarında çok iyi dedikleri iki embrıyomun birinin gelişimi durmuş diğeri de sadece bir hücre artırmıştı. Apar topar 3.Gün transfer oldum. Doktor neden böyle oldu bizde şaşkınız dedi. Yüz hastada sadece dördünde bu durumu yaşıyoruz dedi. Negatif sonuç aldım. İkinci tedavimde Konyada üni hastanesinde başhekimlik yapmış bir prof ile başladık. İlaç dozum biraz arttı 16 yumurta toplandı 14 tanesi olgun 9 u döllendi üç tane üçüncü gün embriyosu konuldu yine negatif. Embriyo kalitesi sorunu var yumurta rezerven çok iyi ama embriyo kalitesi sıkıntılı dedi. Üçüncü tedavim de yine merkez değişimi yaptım Ankara da Gürgan Klinik te geçmişe baktılar evet embriyo kalitesi sıkıntı gibi duruyor. Yaşın genç rezerve iyi sorun yok neden diye düşündüler. İlaç dozumu ve ilaçları beğenmedi doktorum ilk iki tedavin yok hükmünde bizim için dedi sıfırdan bir planlama yapıldı. Sperm i adam akıllı seçemeyip embriyo kaliteli değil diyorlar dedi doktorum. Milroçip yöntemi ile sperm seçimi oldu. İlaç dozum çok güzel ayarlandı. 31 yumurta toplandı 27 si olgundu ben ağladım yine bir sürü çıktı ama bir tane sperm seçip sonuç olmuyor. Eşimde bende korkuyoruz yine ne kalacak geriye diye. Aradılar 19 tanesi döllendi diye. 2. Gün aradılar sadece iki tanesi yavaş gerisi güzel gidiyor biz inanmıyoruz 3. Gün aradılar 5. Güne gidecek sayımız yüksek olacak yarın aramayacağız 5. Gün bekleyin dondurulacak olanların sayısını söylemek için arayacağız. Biz halen şoktayız nasıl üçüncü güne kaldılar üstüne beşe gidip dondurulacaklar diye. 5. Gün oldu dua ediyorum rabbim ne olur bir taneye razıyım ne olur ölmemiş olsunlar. Embriyog aradı 10 embriyo kaldı 5 6 tanesi genetik taramaya gidecek kadar iyi durumda isterseniz gönderelim isterseniz hemen iki şerli donduralım dondurun dedik. En iyi ikisinden başlayarak çiftlediler. İki ay sonra rahim dinlendikten sonra transfer oldum şu an iki miniğim benimle 12. Haftamız bitti. Erkek faktöründe doktorun hiçbir önemi yok lab çok önemli kullandığı teknolojisi çok önemli. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ♥️ 🙏
Yemin ederim okurken gözlerim doldu .olsun en azından mücadele nin sonu mutlu son Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲 Rabbim bana da versin artık inşallah 🤲

Merhabalar, yaklaşık 2 ay önce biz de aynı durumu yaşadık. Eşimde sıkıntı vardı o sebeple microtese ile sperm elde edilmişti. Bize döllenmeme sebebinin sperm olduğu söylendi.Ca ionofor kullandıklarını ancak yine olmadığını söylediler. Ayrıca Benim de toplanan fazlaydı ancak olgun yumurta azdı. Bundan sonrakinde ilacı daha farklı vereceklerini vücut yapımın farklı olduğunu yumurta toplamanın da daha geç yapılacağını söylediler . Bunun üzerine piezo diye bi yöntemden bahsettiler. Makinanın alındıgını ve geleceğini o zmn tekrar deneneceğini söylediler. Elektrik aktivasyonu ile döllenmenin olması için müdahale ediliyor anladığım kadarıyla.Şimdi ikinci denemeyi yapmak için bekliyoruz.
Cnm geçmiş olsun elektrik cihazı getirecek olan merkez hangisi bizimde elektrikle döllenme oluyor tek başka türlü olmuyor döllenme

Merhaba sese...
Sana bir öneri de bulunacağım..
Benim bi akrabam yumurtası oluşmuyordu..
Arı sütü propolis kullanmış kendi de eşi de şuan 6 aylık hamile.. şuan tedavi öncesi bende başladım 3 haftadır kullanıyorum almanyadan getirttim sana tavsiye etmek istedim.. araştır bir istersen internette yorumları gör...
Canim cok sagol tavsiyen icin evet kullaniyorum ari sutu propolisi uzun zamandir. Insallah faydasini goruruz. Bir de 400 mg ubiquinol kullanmak lazim. Kullaniyormusun sen?

Cnm geçmiş olsun elektrik cihazı getirecek olan merkez hangisi bizimde elektrikle döllenme oluyor tek başka türlü olmuyor döllenme
Teşekkür ederim. Merkezin adı momart. Geldi denemediler ve 2 tane embriyomuz oldu. Transferi de oldum ancak tutmadı. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum.tekrar deneyeceğiz.

Canim cok sagol tavsiyen icin evet kullaniyorum ari sutu propolisi uzun zamandir. Insallah faydasini goruruz. Bir de 400 mg ubiquinol kullanmak lazim. Kullaniyormusun sen?
Merhaba hangi arı sütü nü kullanıyor sunuz birde eşinizde kullanıyor mu? Birde nasıl kullanıyor sunuz...

Canim vitamin yumurta kalitesi icin. AMA senin kalitede bit sorunun yoksa gerek yok. AMA bu vitamin genel olarak belli bir yastan sonra kullanilmasi gereken bisey bence. Co-Q10 bir degisik formu.

Kaç yaşından sonra acaba canım ben 33 yaşındayım...

bende de yumurta sayısı ve kalitesinde sorun var. 1. denemem başarısız oldu. Ankarayı düşünüyoruz. doktor ve hastahane tavsiyeniz olursa sevnirim. yaş 37 amh 1.3

Kızlar merhaba biyerde okudum fsh 'yi düşürüyor yumurta kalitesini artırıyor diye yazıyor bilgisi olan kullanan var mı???

Maca kökü tozu

ERKEKLERDE SPERM, KADINLARDA YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRMAYI DESTEKLER

Stres başta olmak üzere birçok psikolojik rahatsızlığa iyi gelen maca kökü bitkisi afrodizyak etkisi ile de dikkat çekiyor. Erkeklerde kısırlığı önleyip, güç veriyor. Hormonal dengesizliklerin düzeltilmesi ve libidoyu yükseltme gibi çok sayıda yararı olan maca kökü bitkisi içerdiği vitamin ve minerallerle şifa veriyor.

yumurta döllenmemesi sebbepleri arasında ne gösteriliyor en çok kızlar.. benimde dün opu oldu ama bugün arayıp döllenme olmadı yarını bekleyelim dediler

Back
X