Yumurtalarim dollenmedi

Memorial şişli cnm
İlk ikisi bahçeci umuttaydı en azından transfer e gitmiştim. 1.kalite embriyoyla gebelikte oldu ama düşük oldu
Bu sefer neden boyle oldu hala şoktayım
İki denemede de hiç dondurulmusum olmadı dollenme oranımız düşük diye bu sefer calsiyum iyonofor yontemi uygulandı
Umarım belli bir sorun tespit edilmiştir. Ayrıca yumların fotoları cekilecek demişlerdi kaliteyi anlamak için. Görüşmeden sonra buraya yazarım yine
merhaba canım seninde benimle aynı sorunumuz var eşimden kaynaklı morfoloji 1 benim eşiminde
Bizde de sperm çıkışı var fakat ilk tüp bebek denememiz maalesef olumsuz oldu ve bir sene öncesinde varikosel ameliyatı olmuştu ama sayımızda morfolojimizde artmadı
Ben senin bilgili olduğunu gördüm hiç doktorlara sordun mu bilmiyorum mikro tese hiç sperm çıkışı olmayanlara mı yapılıyor ?? bununla ilgili bilgi sahibi misin ? ?
Ben bunu ikinci tüp bebek denemem de sormak istiyorum
Eğer bizim gibi morfolojisi düşük olanları mikro tese ile alınma durumu yok mu ??
artık her yolu düşünüyorum bende şaşırdım ..

Bugun ben de konustum doktorla senin dediklerini dusunerek. Daha az doz mumkunmu diye. Olabilir dedi. 16 ocakta randevu aldim daha detayli konusmak icin. E2 degerinide sorucam.Oralarda icine sinen birini bulman iyi olmus. Ben de yurtdisindayim burda devlet karsiliyor ve 3 hakkin var. 2sini kullandim ve malesef cok klinik yok. Onun icin degistirme sansim yok ama biraz doktoru zorlicam bu sefer.
Anladım kadarıyla almanyada yaptırıyorsun canım .. hamgi eyalettesin ? Galiba burada birazda bilgisizler bu konuda benim yaşımdan dolayı yapmadıkları için ben Türkiyede yaptırıcam ..

S Sese1212 ve avrupa da yaşayan diğer arkadaşlar..
Benim daha önce 2 negatif tüp bebek deneyimim var türkiyede yapıldı.. apar topar yeri geldi kan bile almadan transfer yaptı gönderdi tabiki negatif ile sonuçlandı...
Şuan ekim de uz brussel ivf ... de tedavi görüyorum.. ekimde başladık tedaviye ve nisan da transfer yapılacak.. bütün sorunlar hallolmadan transfer yapmıyorlar.. sigortam 6 kez karşılayacak.. Inşallah o kadara gerek kalmaz.. prolaktin hormonu çok yüksek di .. düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor.. bi ilaç verdi hamile kalana kadar o ilacı kullanacakmışım.. türkiyede prolaktinim yüksek olduğunu söyledim önemli değil demişti ordaki doktor... bunlar çok önemli olduğunu söyledi...
Ve bu hastanede her 5 kişiden 1i yurt dışından gelen hastalar...
Prof lar çalışanlar çok iyi..
Araştırın ve bu cümlelerimi dikkate alın nolur..
Ben pişman oldum siz olmayın...
Israrla bruksel belcika tüp bebek merkezi diyorum..

Benim daha önce 2 negatif tüp bebek deneyimim var türkiyede yapıldı.. apar topar yeri geldi kan bile almadan transfer yaptı gönderdi tabiki negatif ile sonuçlandı...
Şuan ekim de uz brussel ivf ... de tedavi görüyorum.. ekimde başladık tedaviye ve nisan da transfer yapılacak.. bütün sorunlar hallolmadan transfer yapmıyorlar.. sigortam 6 kez karşılayacak.. Inşallah o kadara gerek kalmaz.. prolaktin hormonu çok yüksek di .. düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi doktor.. bi ilaç verdi hamile kalana kadar o ilacı kullanacakmışım.. türkiyede prolaktinim yüksek olduğunu söyledim önemli değil demişti ordaki doktor... bunlar çok önemli olduğunu söyledi...
Cnm oralara keşke gelebilecek gücümüz olsa bizim sigorta vs tup bebekte geçmiyor burda gidemiyoruz yine de saol

Sagol canim tavsiye icin. Arastiricam. Insallah emeklerimizin karsiligini aliriz. TRde nerde yaptirmistin?

Memorial şişli cnm
İlk ikisi bahçeci umuttaydı en azından transfer e gitmiştim. 1.kalite embriyoyla gebelikte oldu ama düşük oldu
Bu sefer neden boyle oldu hala şoktayım
İki denemede de hiç dondurulmusum olmadı dollenme oranımız düşük diye bu sefer calsiyum iyonofor yontemi uygulandı
Umarım belli bir sorun tespit edilmiştir. Ayrıca yumların fotoları cekilecek demişlerdi kaliteyi anlamak için. Görüşmeden sonra buraya yazarım yine

Canim doktor ne dedi. Calcium iyonoferi kullandimi? Bir sonrakindemi kullanacak? Bir sonra ki denemen ne zaman?

Sagol canim tavsiye icin. Arastiricam. Insallah emeklerimizin karsiligini aliriz. TRde nerde yaptirmistin?
Acıbadem bursa şahin zeteroglu da yaptırdım olmadı canım...
Brüksel de şimdi uzun vadeli başladılar ilaç kullanıyorum şuan tedavi ye başlamadan önce.. nisan başlıyoruz nasipse...

Canim doktor ne dedi. Calcium iyonoferi kullandimi? Bir sonrakindemi kullanacak? Bir sonra ki denemen ne zaman?
Kullanıldı cnm. Bana özel indirimde yapılacak ama ben tekrar memorial de denemek istemiyorum. Şuan ara verdim ne zmn denerim bilmiyorum

Benim de ilk denemede 5 folikülden 4 yumurta topladılar ama 3 tanesi olgunmuş sadece 1 tanesi döllenmişti ertesi gün aradılar 2 hücreli oldu dediler. 3. Gün aradılar ve ilerlemesi durdu dediler dr nuz iptal tedaviyi iptal etti dediler. Çok üzüldüm. Bu yumurtaların kalitesini gidince sorcam çok mu kötüydü de hiç döllenmediler eşimin sperm çok iyi dediler. Sıkıntı yumurtada ama nasıl düzelir bu?

Benim de ilk denemede 5 folikülden 4 yumurta topladılar ama 3 tanesi olgunmuş sadece 1 tanesi döllenmişti ertesi gün aradılar 2 hücreli oldu dediler. 3. Gün aradılar ve ilerlemesi durdu dediler dr nuz iptal tedaviyi iptal etti dediler. Çok üzüldüm. Bu yumurtaların kalitesini gidince sorcam çok mu kötüydü de hiç döllenmediler eşimin sperm çok iyi dediler. Sıkıntı yumurtada ama nasıl düzelir bu?

Selam canim. Bir kere daha denemen lazim senin sorununu anlamak icin. Doktorla me zaman konusacaksin? Ben bir kac denemeden sonra sorunumun yumurta kalitesi oldugunu anladim. En iyi sonucu aldigimda ICSI degil IVF yapildi ve akdeniz diyeti uyguladim. Tatli hic yemedim ekmek tuketmedim. Bir de Co Q10, Larginin, NAC ve multi vitamin iceren takviyeler kullandim. Prowomen gibi. Simdi her gun avacado ve incir yiyorum ama 2 senedir deniyorum henuz hamile kalamadim.

Dr la telefonda görüştüm aradı döllenen ilerlemediği için iptal ettiğini söyledi. Yüzyüze gel görüşelim konuşalım demedi. Oluyor böyle bazen dedi. Adet olunca cycloprogynova diye bir ilaç var onu kullanacakmışım 21 gün o bitince gel dedi. Başka bir şey büyüme hormonu mu öyle bir şey vereceğini söyledi.

Benim de bu tedavide 6 folikülüm vardı 3 tanesi toplanabildi. 1 tanesi döllenmiş. Dün 3. Günü idi ve büyümesi yavaşlamıştı. Yarın tekrar haber verecekler. Doktorum yaş faktöründen dolayı artık yumurta kalitesinin de düştüğünden bahsetti. Ben vitamin takviyelerini düzenli olarak kullanıyordum ve temiz besleniyordum bi de.

Dr la telefonda görüştüm aradı döllenen ilerlemediği için iptal ettiğini söyledi. Yüzyüze gel görüşelim konuşalım demedi. Oluyor böyle bazen dedi. Adet olunca cycloprogynova diye bir ilaç var onu kullanacakmışım 21 gün o bitince gel dedi. Başka bir şey büyüme hormonu mu öyle bir şey vereceğini söyledi.

Hangi merkez by gorustugun? Insallah verdigi ilac ise yarar.

Benim de bu tedavide 6 folikülüm vardı 3 tanesi toplanabildi. 1 tanesi döllenmiş. Dün 3. Günü idi ve büyümesi yavaşlamıştı. Yarın tekrar haber verecekler. Doktorum yaş faktöründen dolayı artık yumurta kalitesinin de düştüğünden bahsetti. Ben vitamin takviyelerini düzenli olarak kullanıyordum ve temiz besleniyordum bi de.

Evet malesef yasla kalite dusuyor. AMA 1 tanede olsa hala umut var.

Hangi merkez by gorustugun? Insallah verdigi ilac ise yarar.
Bahçeci de devam ediyorum.inş işe yarar dediğin gibi şimdi kayınvalidemdeyiz e hadi daha yapmıcakmısınız çocuk dedi. Şimdi olsaydı kocaman olmuştu dedi. Çocuk sermayedir falan bir sürü konuştu ben de dua et inş olsun dedim. Güldü ben ederim de benim etmemle olmuyor sadece dedi. Bilmiyor ki kadın çocuk olmadığını. Hem üzüldüm kendim için hem de herkes istiyor onlar için de üzülüyorum.

Yaş kaç sizin? Bide takviye ne kullanıyorsunuz? Sadece gonalf yada merional mi kullandınız? Bana bu ay Farklı bişey başlayacak sanırım dr. Büyütme hormonu dedi.growth hormone. Nasıl oluyor bilmiyorum haftada bir iğne sanırım.

Back
X