Yumurtalarım gelişmedi...

bizleri bu konularda çok suistimal ediyorlar karşıdaki ne düşünür üzülür mü diye düşünmüyorlar.ayrıca doktorların sorulan sorulara cevap vermemesi beni de çıldırtıyor.biz bedava yaptırmıyoruz ya bunu.ne var konuşup bilgi versen ölür müsün?
bence senin doktorun kestirip atmış.daha yaşın ne yaaaaa.dur bakalım.
sidecim geç olsun güç olmasın canım 3 ay sonra git.önemli değil önemli olsn doktor seçimin.ben ilk tüpbebek denememde çoooook acele ettim.banada doktor belki tedaviyi iptal edebiliriz dediğinde nolur olsun dedim.ama sonuçta 10 yumurtam oldu ama başarısız bir tüp bebek oldu.o yüzden bir dahakine aslaaaaaaa acele etmemmm.

kesinlikle doktorunu değiştirmelisin... benim ilk denememde kaliteli 1 yumurta oldu... ikinci denememde kaliteli 5 yumurta oldu... farklı ilaç, farklı doz ve tüp bebek öncesi soruna yönelik tedaviler var... çare yok değil... senin doktor biraz kolaya kaçan cinsten bence... üzülme... çözümler var mutlaka... daha iyi bir doktor araştır... doktorun soruna yönelik tedavi uygulamalı... standart tedavi yöntemiyle sonuç alınmıyor...

side75 konunun üzerinden bayğı zaman geçmiş ,okur musun bilmiyorum ama aynı senin bu olayı yaşadığın zamanlarda başka bir tüp bebek merkezinde bende seninle aynı olayı yaşadım. senin benden tek avantajın yumurta sayın benden daha yüksek. bana da donasyon deneyin dediler ama bizim inançlarımıza ters. aradan 6 ay geçtikten sonra başka bir merkezde denedik oradan çok daha anlayışlı çıktılar ve neredeyse aynı ilaçlarla 3 yumurta oluştu ve güzelde gelişti. sonra döllenmedi o başka mesele. bende şuan 3 deneme için hazırlanıyorum inana moralin o kdar önemi var ki... yemene içmene gerçeketn çok dikkat et ve doktora sorma büyümüşler mi diye.. bende ilk sefer bu hataya düştüm büyümediler. 2.hiç sormadım ve düşünmedim bunu . çok güzel büyüdüler. 3. de femera kullanmak istiyorum bu konuda bilgin varsa benimle paylaşır mısın*

merhaba mesajınız çok eski ama bende de aynı sorun olunca yazma ihtiyacı duydum ve merak ettim şu an ne durumdasın işallah bebşin omuştur ..allah hepimizn yardımcısı olsun..benim geçen ay ki tedavimde klomen kullandım him yumoş olmadı şimdi puregon kullanıyorum ama hiç umutlu değilim adetin ikinci günü 1 antral yumurta vardı..büyürmü büyümezmi belli değil.. çok zor bi süreç birde bende yaş sorunuda varr ..ama insan şansını son yumurtasına kadar denemek istiyor..bu duyguları veren allah işallah karşılığınıda veiri..aminn

Ben de bu umutsuz konusan daktirlardan sikayetciyim. Bir tanesi bana " ben bu kadarini da beklemiyordum" demisti, bir baskasi da " amh'niz yuksek, yumurtaniz buyumeyebilir, gec cevap verebilir, normal bunlar " demisti. Bence 3 ay icinde yumurta kalitenizi artirmak icin gereken bitkisel destek sifa urunlerini kullanin. İste, incir, taze sebze meyve, bal, corekotu, tarcin, bircok seyler var kullanilan. Dhea hormonu falan ne gerekiyosa iste, daha sonra da daha umut verici konusan bi doktor bulun, stress daha beter, kendini rahat hissetmezse bunye tabii ki yumos da buyumez, gelismez... Hakkinizda hayirlisi olsun.

azazil slm cnm..amh değerin yüksek diyemi büyümediğini belirtti doktorun..Bir yanlışlık yok dimi doğru anladım ben?? Çok şaşırdım da

Yok, tam olarak soyle bir diyalog oldu, tedavim basladi, ikinci ya da ucuncu kontrolumde ilac dozunu artirma karari alindi, ben de niye boyle oldu, ters bisey mi var deyince, " zaten amh'niz dusuk, boyle seylerin olmasi normal" dedi, yumurta toplayan doktor da 3 tane olgun yumurta icin, . O da valla ben bu kadarini da beklemiyodum, falan dedi, tabiii ki ilk tedavimden bahsediyorum, artik o doktorla devam etmiyorum, yeni merkez arayisindayim:)) hic moral vermiyor cunku... Pardon, amh dusuk yazcagima yuksek yacmisim.(

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam canımm ben de acaba daha neler duyacağız diyee tuhaf oldum..

Çünkü bu durum anlattığın gibi amh düşük olduğunda olur..

benimkide düşük 0,2..Seninki kaçç peki;? fsh ve diğer hormonların iyimi?? Yaşım 27 bide benim..hangi ara bittiyse bu rezerv

Valla canim daha yasin gepegenc, benim yasim 33 hadi diyelim ben yaslandim, kabul ediyorum ama safi para tuzagi icin hemen cart diye tedaviye baslatip, sonra yuz cesit hakarete ugramak istemiyorum.. Amh benim de 0.2 ve daha da dusmustur heralde. Ama doktora gidiyosun, anlatiyosun, adet olunca gel baslayalim diyor. Hic demiyor ki kardesim, bi uc bes ay vucuduna bunyene bi bakim yap, ondan sonra igne yapalim, ilac verelim, yumurta gelistirelim?.. Saniyolar ki hasta hemen kacacak, baska yere gidecek, parasini alamiycaz( en son bana hic sormadi sigara iciyo musun falan demedi, ben soyledim, sigara iciyorum, ama azalttim dedim. Aaaa ama olmaz ki, uc ay once birakmaniz lazimdi dedi, ben de bisey diyemedim... Neyse ki su an icmiyorum ama deseydi, birakir dogal beslenir, uc ay sonra giderdim, ne bileyim yaaa cok mu mantiksiz dusunuyorum :)))) Bi de benim yumurtam olusuyo aslinda adet oluyorum, her sey yolunda, tek sorun sperm gibi gorunuyor, son tedavimde de uc tane olgun yumurtam vardi, ama olmadi iste... Aahh beee(( biktim bu doktorlardan hep ayni igneler, ayni prosedur, hepsi kopya gibi birbirinin ayni, bi de suratlari sirke satiyo, valla aaahhh beee:))) insaallah daha fazla muhtac olmayiz...

çok haklısın doktorlar ilk iş yaşı soruyor sonra şansınız çok az diyor baştan yenik başlıyosun tedaviye..allah hepimizin yardımcısı olsun mucizelerini göndersin işallah..elimizden geleni yapıcaz tabii sonuna kadar..

miliston sen akapunktur tedavisi gördünmü nasıl bi tedavi olunuyor acaba faydası olurmuki ..yumurta sayısında artma olabiliyormuş galiba..

miliston sen akapunktur tedavisi gördünmü nasıl bi tedavi olunuyor acaba faydası olurmuki ..yumurta sayısında artma olabiliyormuş galiba..

Bir dönem 25 seans aldım cnm..Ama devamlılık gerekl akuda..

Giden bir sürü tanıdığım arkadaş var..rahim içi kan akışına ve yumurtalıklara faydalı olduğunu düşünüyorum..
Benim o sıra fsh çok yüksekti ve vücudum daha ne olduğunu anlamaya çalışıyordu..
Mesela şimdi fsh düşmüş ve her ay yumurta büyüyüp kenidliğinden çatlar hale gelmişken gidebilsem eminim daha faydalı olacak ama maddiyatı zorladığından gidemiyorum henüz..
Birde psikolojik olarak kendimi herşeye hazır hissedip başlamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…