Yumurtalarim zayıf ne yapabilirim?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.754
8.268
398
41
Merhaba doktor bey

Ben ikinci tüp bebek tedavime başladım ilki geçen sene bu sıralar yapılmıştı 7-8 yumurta vardı 4 tane dolu çıktı transfer sonrası tuttu 3 aylıkken kürtaj oldum kanda pıhtılaşma varmış bu sebeple yaşamadı çocuğum. Karyotip tahlilleri yapıldı temiz çıktı tek faktör pıhtılaşma var bebek genetige gitti 46xx sonucu.
Doktorum uzun protokol tüp yapıyor ayın 22 sinde lucrin başladım 3 eylülde adet oldum dün ilk kontrol de 3-4 yumurta var dedi doktor ama çok zayiflarmis çok üzüldüm bana femara verdi 3.gunden itibaren 5 gün günde 1 tane iç dedi 5.gunden itibaren de 200 iu gonal-f yapcam. Bu yumurtalarin kalitesi femara ile artar mi? Birde ne yapsam fayda görürüm cumartesi kontrolüm var bu arada 33yaşındayım yumurta kalitesini arttırmanın ekstra bir yolu varmidir?

Adetin 3.gunu hormon tahlilleri yapılmıştı tsh 1.59
Fsh 6.50
Lh 3
Prl 8
E2 50 gibiydi sanirim

merhabalar : rezerv desteklemek ıcın tedavı oncesı verılecek bazı tedavıler ayrıca düşük yumurtalık rezervı ıcın tedavıye eklenecek bazı yaklasımlar mevcuttur. Hekım deneyımı - merkez bu konuda onem arzeder . Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…