Yumurtalık aldırma

Minedeniz0707

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
28
7
6
25
Merhaba arkadaşlar reglim düzensiz her ay 2 defa yada 2'den fazla oluyorum ve aşırı ağrılı geçiyor kadın doğum doktoruna gidiyorum sağ yumurtalığımda kist varmış doktorum sürekli ilaç veriyor ve ilaçların faydasını görmedim ilk gittiğimde nasılsam hala öyleyim. Çevremde birkaç kişi regl olmak istemiyorsan. Yumurtalıklarını aldırabilirsin dedi. Sizce ne yapmalıyım? Yumurtalıklarımı aldırırsam çocuğum olur mu? Daha 21 yaşındayım şuan gittiğim doktor 3.'cü doktor diğerleri de sürekli ilaç veriyorlardı ve hiçbir faydasını görmediğim için değiştirdim.

Yumurtalıklarınızı aldırırsanız, çocuğunuz olmaz🤷🏻‍♀️
Yaşınız daha çok genç. Bitkisel macunlar var, bazı kistleri de küçültüp yok ettiğini söylüyorlar ve bazı doktorlar da öneriyor, hiç denediniz mi?

Kuzum pratikte denemedim ama ogrendim bilgilerle rahatlikla soyleyebilirim ki leylekler getirmiyor cocugu hayir yani yumurtalik lazim olur acilen cevreni bilgilendir

Not: pcos falansa sogan kuru vs bir sor doktoruna ki artik onlarda biliyor ve onayliyorlar

Merhaba arkadaşlar reglim düzensiz her ay 2 defa yada 2'den fazla oluyorum ve aşırı ağrılı geçiyor kadın doğum doktoruna gidiyorum sağ yumurtalığımda kist varmış doktorum sürekli ilaç veriyor ve ilaçların faydasını görmedim ilk gittiğimde nasılsam hala öyleyim. Çevremde birkaç kişi regl olmak istemiyorsan. Yumurtalıklarını aldırabilirsin dedi. Sizce ne yapmalıyım? Yumurtalıklarımı aldırırsam çocuğum olur mu? Daha 21 yaşındayım şuan gittiğim doktor 3.'cü doktor diğerleri de sürekli ilaç veriyorlardı ve hiçbir faydasını görmediğim için değiştirdim.
Merhaba bende de kist vardi yasmin ile birlikte doktorum arveles verdi. Arvelesi gunde 1 kere kullan yardimci oluyor kisti eritmeye dedi. Tabiki yumurtalik alinirsa cocuk olmaz kisti aldirabilirsiniz ama

Yumurtalıklarını aldırırsan çocuğun olmaz. Farklı bir doktora daha görünsen iyi olur. Kisti olan arkadaşım soğan kürünün çok iyi geldiğini söylemişti, araştır bence

Sana o akli.verenin aklindan suphe ediyorum çok ilginc. Daha genceciksin kanser vs gibi bir durum olmadıktan sonra doktorlarin da buna sicak bakacağını düşünmüyorum. Arastitma hastanelerinde hocalar oluyor onlarada git illaki bi doktor bi cozum sunacaktir sana. Gittiğin doktorlar adet doneminde hormonlarina baktimi

Hormonlarıma bakılmadı, kan tahlili yapıldı birde ultrasonla bakıldı
Doktora gitmeye devam et bi yerde bir sorun var ki bu sekilde dışa vuruyor. Benimde inanilmaz sancılı geçerdi annem doktora gidelim derdi hic kulak asmazdim evlendikten snra cikolata kistimin varligindan haberdar oldum zamaninda gitseymisim en azindan ağrısız gecirirdim o donemleri

Oyle sacmalik olurmu yumurtalik aldirilirmi hedefin amacin gelecekte annelik hayalin yokmu senin.benim sol yumurtaligim kistten dolayi alindi ben 2senedir duzenli sekilde adetim devam ediyor.

Oyle sacmalik olurmu yumurtalik aldirilirmi hedefin amacin gelecekte annelik hayalin yokmu senin.benim sol yumurtaligim kistten dolayi alindi ben 2senedir duzenli sekilde adetim devam ediyor.
Elbette ileride anne olmak istiyorum sadece gittiğim doktorlardan ve kullandığım ilaçlardan bir fayda görmedim.

Back
X