Yumurtalık kanseri 😔

huzurkokanev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
5
4
1
30
Herşey o kadar hızlı olduki kısaca anlatacağım spiralim vardı taktıralı yaklışık 1 yıl oldu akıntım ve sağ tarafımdan bir batma ağrısı vardı doktora gittim çıkarttırmak için ve çıkardıktan sonra sağ tarafında yapısı hoşuma gitmeyen bir kist var ca değerlerine bakalım ve ilaçlı mr yapalım dedi ca 125 - 160 geldi ve mr da karnımda sıvı ve sağ tarafımda 5.5 cm kitlersel birşey vardı doktor ameliyat dedi ama kapalı olacak yumurtalığını koruyacağım falan dedi taki ameliyata girene kadar ameliyatta herşey tersine döndü kapılı ameliyat açığa döndü ve yumurtalık rahim lenf düğümleri bağırsak üstü zar karın üstü zar apandisit alındı çünkü kitle iyi değildi ve karaciğerin alt kısmı ve leğen kemiğinin üst kısmında metastaza benzeyen bazı şeyler gördü doktor hepsini temizledi şimdi patoloji sonucunu bekliyorum ona göre kemo başlanacak 30 yaşındayım çevreme belli etmememek için güçlü duruyorum ama bir yanım korkuyor iki buçuk yaşında bir oğlum var allahm ona güzel bir ömür versin. Sadece güzel bir mesaj almak istiyorum başına böyle gelen varmı ve atlatıp kurtulan varmı henüz sonuç gelmedi yarın çıkacak ne geleceğini hiç bilmiyorum sadece bekliyorum

Son düzenleme:
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah.Temizlenmiş zaten diyorsun.Çabucak toparlanırsın normal hayatına geri dönersin.Sonuçlsrın da temiz çıkar Allahın izniyle

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah.Temizlenmiş zaten diyorsun.Çabucak toparlanırsın normal hayatına geri dönersin.Sonuçlsrın da temiz çıkar Allahın izniyle
Sonuç çıktı bugün iyi gelmedi malesefki kemoterapi alacağım yarın doktorla görüşeceğim herşey o kadar hızlı oluyor ki şaka gibi geliyor bana belki de hasta hissetmiyorum kendimi ondan olabilir bilemiyorum ama yumurtalık çok sinsi bir kansermiş bunu anladım

Doktora ne şikayetle gittin?Tedavi olacaksın zaten.Rabbim şifa versin inşallah canım benim.Moral bozacak hiçbişey yok.Her türlü rahatsızlığı insanlar moralle yeniyor Allahın izniyle

Doktora ne şikayetle gittin?Tedavi olacaksın zaten.Rabbim şifa versin inşallah canım benim.Moral bozacak hiçbişey yok.Her türlü rahatsızlığı insanlar moralle yeniyor Allahın izniyle
Bir şikayetim yoktu ağrı sızı bakımından sadece spiral var diye akıntım oluyor düşüncesiyle gittim akıntım beni rahatsız etti yoksa bir şikayetim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…