Yumurtalık kanseri 😔

Ben İzmir’de Çiğli bölge hastanesinde Murat Akyol’a gidiyorum ama ameliyatımı Buca kadın doğumda Selçuk erkılıç yaptı mükemmel bir doktordu hayattımın şansı diyebilirim. Hiç birşeyden korkma ilaçlar herkeste aynı etkiyi yapmıyor şükür ilk kürümde 3 gün mide yanmam ve bulantım oldu zaten ilaç veriyorlar hafifletiyor ikinci kürümüde dün aldım şükür daha hafifledi galiba vücudum alıştı herşey sende bitiyor biz yeneceğiz herşeyi ve herşey güzel olacak

Son düzenleme:
Ya ne mutlu bir haber allahım güzel haberlerinle gelmeni nasip eylesin inşallah bin şükür temizlenmek biz şifa bekleyenlere de nasip olsun benim herşeyim alındı şanslı olamadım o konuda ama olsun bin şükür ki 2 buçuk yaşında bir oğlum var varlığına şükürler olsun senin için dua edeceğim allahım güzellikleri hayırlısıyla getirsin inşallah

Hasta değilsiniz ki zaten eminim cok kısa bir sürede atlatacaksınız emin olun böyle bir sürecin en iyi tedavisi moral her zaman moralinizii iyi tutup iyiyi düşünün dualarım sizinle

Hasta değilsiniz ki zaten eminim cok kısa bir sürede atlatacaksınız emin olun böyle bir sürecin en iyi tedavisi moral her zaman moralinizii iyi tutup iyiyi düşünün dualarım sizinle
Şükür moralim çok iyi en önemlisi o dediğiniz gibi herşey benim elimde bunun farkındayım o yüzden elimden geldiğinde takmamaya ve biran önce iyi olmaya odaklandım

çok teşekkür ederim cevabınız için...Rabbimin izni ile tüm hastalar şifa bulacak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…