Yumurtalık kisti olanlar yardım

zeynep3446

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
280
93
13
35
Arkadaslar 1 ay önce aşılama yaptım ama tutmadı malesef. tekrar kontrele gittim geçen hafta yumurtalık kistim olmuş :( çok üzüldüm inanın. doktor kisin erimesi için yasmin ilacını verdi. bu kis böyle geçermi? ben artık hamile kalamiyacakmiyım acaba? siz yaşamış olanlar hamile kalabildinizmi? ne zaman ve nasıl kaldınız?

Arkadaslar 1 ay önce aşılama yaptım ama tutmadı malesef. tekrar kontrele gittim geçen hafta yumurtalık kistim olmuş :KK43: çok üzüldüm inanın. doktor kisin erimesi için yasmin ilacını verdi. bu kis böyle geçermi? ben artık hamile kalamiyacakmiyım acaba? siz yaşamış olanlar hamile kalabildinizmi? ne zaman ve nasıl kaldınız?

Canım hiç korkma benimde 4 ay önce oldu ve ilaç kullanmadım doktor gerek duymadı zaten her ay kist oluşur adet kanaması ile atarız senin gecikmen olduğu için atamadın. Ben soğan suyu kürü kullandım 1 ayda attım ayrıca geçen ay ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal oldu o yüzden panikleme canım

Canım hiç korkma benimde 4 ay önce oldu ve ilaç kullanmadım doktor gerek duymadı zaten her ay kist oluşur adet kanaması ile atarız senin gecikmen olduğu için atamadın. Ben soğan suyu kürü kullandım 1 ayda attım ayrıca geçen ay ilk denemede hamile kaldım ama kimyasal oldu o yüzden panikleme canım
bilgin için teşekkürler

Yok cnım eğer çapı çok büyük ise ameliyat gerektirir oda patlama olursa kanama olursa diye biliyorum.

Yumurtalık kistine kesin çözüm!

Merhaba
Öncelikle çok geçmiş olsun. Yumurtalık kistinden doğduğumdan beri dertliyim.. Anne karnındayken sol yumurtalığımda kist oluşmuş ve yumurtayı çürütmüş o yüzden 10 günlük bebek iken sol yumurtam toptan ameliyat ile alınmış. 2014 de sağ yumurtamda 5cm büyüklüğünde bir kist gelişti. Ameliyat oldum kisti aldılar ve malesef sonrasında kist hep tekrarladı. 3 sene doğum kontrol hapı kullandım. Haplar kistin büyümesine engel oldu evet ama yok olmadı da, hep aynı büyüklükte durdular. 2 ay önce tavisye üzere hacamat yaptırmaya karar verdim. Kasıktan hacamat oldum. 1 gün sonrasında adet oldum ve 3 gün boyunca kan pıhtıları geldi.. kist adet yoluyla temizlendi!!! Hacamat dan 3 - 4 hafta sonra kadın doktoruna gittim ve istediğimi duydum.. KİST YOK!!!!! kesinlikle hacamat tavsiye ediyorum..

Back
X