Yumurtalık kisti

Merhaba teşekkür ederim verdiğini tavsiyede dolayı beni zaten araştırma Hastanesi'ne gönderdiler bende korkuyorum inanın ne yapacağımı sasirdim doğum kontrol hapı verdi bana ama ameliyat olmak istersen gel dedi ben yumurtalık larin zarar görür diye korkuyorum nirmalde 3 ay kullan gel dedi ben 1 ya kullanıp küçülme varmı diye gideceğim burdan biriyle mesajlastim 7 cm kisti 1 ayda hapla 1.8 e düşmüş bende çok kararsızım inaninki :(

Merhaba teşekkür ederim verdiğini tavsiyede dolayı beni zaten araştırma Hastanesi'ne gönderdiler bende korkuyorum inanın ne yapacağımı sasirdim doğum kontrol hapı verdi bana ama ameliyat olmak istersen gel dedi ben yumurtalık larin zarar görür diye korkuyorum nirmalde 3 ay kullan gel dedi ben 1 ya kullanıp küçülme varmı diye gideceğim burdan biriyle mesajlastim 7 cm kisti 1 ayda hapla 1.8 e düşmüş bende çok kararsızım inaninki :KK43:
Kistin türünün ne olduğuna göre değişir eğer basit kistse kendiliğinden kaybolma ihtimali var ama çikolata kisti ise kendiliğinden düzelmiyor malesef, benimki çikolata kistiydi bu arada. Ameliyattan önce basit kist sanmışlardı patoloji sonucunda anlaşıldı çikolata kisti oldugu. Evli misiniz, çocugunuz var mı, kaç yaşındasınız bunların hepsi önemli ameliyat kararını buna göre veriyorlar. Birde bildiğim kadarıyla kistin içini boşaltma gibi yöntemlerde varmış uzman bi dr giderseniz doğru şekilde yönlendirirler sizi

Evet onuda biliyorum iğne yönetmeni basit kist benimki evliyim çocuğum yok ondan zaten tedirginliğim çikolata kistiyle basit kist çok farklı nasıl öyle bir hata yapmışlar bende araştırıyorum sürekli

Kesin tanı sadece ameliyatta konuluyor görüntüsüne bakıldığında şüphelenmediler çikolata kistinden bende bilemiyorum nasıl oldu bu yanılgı. Bu arada bende evliyim çocugum yok, hayırlısıyla bebek sahibi oluruz umarım moralinizi bozmayın ☺️

Kesin tanı sadece ameliyatta konuluyor görüntüsüne bakıldığında şüphelenmediler çikolata kistinden bende bilemiyorum nasıl oldu bu yanılgı. Bu arada bende evliyim çocugum yok, hayırlısıyla bebek sahibi oluruz umarım moralinizi bozmayın ☺️
İnşallah teşekkür ederim rabbim doldursun kucagimizi sağlıkla ☺️

Back
X