Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben beş yil mücadele verdim diğer merkezde hep kalitesiz emriyo oldu tutunmadi..ben hiç olumsuz şeyler duymadım orda çatala yatarken zaten kendindesin sonra uyutulyorsun o kadar sert hareketler yapamazlar yumurta toplanırken..sizin kotulediginiz merkezde hamile kalan çok lütfen insanları yanıltmayın kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin buralara ne umutlarla.burda pozitif haber bekleyen insanlar var ben menopozun eşiğinde bahcecide hamiş kaldım iki yılımı verdi havuz emriyo biriktirmek için..çok pahalı bir.merkez ama labartuvari çok iyi..

Doktor olarak tek tek hepsine gitmediğim için Müstecep beyi biliyorum Mustafa Bahçeci genelde muyaneye gelemez ve başka doktora yönlendirilirdim.Müstecep Bey 3 yumurtayla başladı doza kendi karar verdi hiç tanımadığım bir doktor kendisi.Arada Yasemin hnm vardj o bakıyordu.Mustafa bahçeci kendi yaptığı hatayı bana ödetti yumurtaları 33 mm e kadar tuttu ve şu yumurtaların haline bak bide döllemeye çalıştık biz bunları dedi.
Ben araştırma hastanesinde de deneme yaptım ne hemşirelerden ne doktorlardan böyle aşağılayıcı tavırlar görmedim.Asla da kötülemem hepsinden Allah Razj Olsun onca yoğunluğa rağmen işlerini öyle güzel yapıyorlar ki!
Herkrs yaşadığı olumsuzlukları paylaşmalı diye düşünüyorum insanlar bilip ona göre kararversin merkez seçiminde[/QUOTE]

Evet uyandığımda bacağım mosmordu iki hafta bacağım şiş gezdim kulaktan dolma mı oluyor şimdi bu?
Heryerde hamile kalan birsürü insan var tabiki olacak binlerce hastası var oranın.siz olumsuz birşey yaşamamış olabilirsiniz ama ben yaşadım yalnış tedavi uygulandı üstüne de aşağılandım yaşadıklarımı burda insanlarla paylaşmam en doğal hakkım nasıl ki siz memnun kalmışsanız ben kalmadım ve nedenleriyle yazıyorum gayet doğal hakkım olarak

Mustafa bahçeci yoğun bir doktor ben onu tercih etmedim opu veya transferlere kendi girmiyor diye tercih etmedim ben tedaviye devam ederken başka bir doktorun müdahale etmesi benimde hoşuma gitmez..benim bir daire param gitmiştir iki.merkezde de tüp bebek tedavisi maalesef çok maliyetli Allah yardımcı olsun kimsenin emeğini boşa çıkarmasin herkez hamiş kalsin..ama kotulemek gerçekten doğru değil canım orda tedavisine devam eden var transfer olup gün sayan var..ben kapanan merkezi hiç kotulemedim Allah bu.merkezde nasıp etti oldu ins kucagimada alirim sağlıkli..

Ben dört kere opu oldum orda hiç bacağım morarmadi..nedenleriniz sacma benim fikrimce..

Ben dört kere opu oldum orda hiç bacağım morarmadi..nedenleriniz sacma benim fikrimce..
Siz olumsuzluk yaşamamışsınız dedim zaten .Yaşasanız şu anda bu konuşmayı yapıyor olmazdık.Ben yaşadıktan sonra bir kişinin daha ameliyatlık derecesine geldiğini duyunca ve bahçecinin tutumunu duyunca pes dedirtti
Sizin fikriniz tabiki saçma gelebilir herkes fikir beyanında özgür saygı duyarım.
Herkesin aklı da var fikri de önemsi gelen gider tedaviye başlar zaten ben insani görevimi yapıyorum

Tamam insanı görevini yap ama her doktoru aynı kefeye koyma ve dediği. Gibi o.merkezde tedavisi devam eden var neden moral bozuyorsunuz isim vermeden konusun ben dört opu bir kere bile bacağım nasıl morarmamis hayret ettim şimdi.. senin gitigin merkezde tedavin devam ederken boyle olumsuz şeyler yazılsa sen nasıl.piskolojiye gidersin..burda emriyolar güvende en azından..

Allah yolunu açık.etsin inş sizin merkezde açılır o kadar insan madur olmaktan kurtulur..bu size son mesajim ama lütfen empati kurun..

Psikolojisi bozulan bu foruma girmesin ozaman herkes her merkez doktor hakkında yorum yapıyor yaşadıklarını anlatıyor sizin bu şekilde davranmanız çok saçma burası Bahçeci konusu altında olsaydı haklıydınız ancak yumurta rezervi ile alakalı konu altında yazışıyoruz farkındaysanız.Tesadüfen yaşadıklarımı anlatarak neden o merkezi seçmemesi gerektiğini söyledim
Çok yalnış bir tutum içerisindesinz.Ben Bahçecide tedavi olurken birçok olumsuz yorum okudum ancak moralim hiç bozulmadı doktoruma güveniyordum ta ki güvenim sarsılana kadar.Herkes yaşadıklarını yazsın tartışsın paylaşsın diye böyle bir kulüp kurulmuş susup içine atsın diye değil

Merhaba,bende yumurta rezervi düşük,amh değeri 0,42. Fsh 25 in üstünde zor,çok zor bir hastaydım ve ayrıca kendi lupus hastasıydım bende gulneva77 gibi Bahçecide tedavi oldum Güvenç beyde,7 opu oldum ,okadar zordaki benimde durumum bu topikteki arkadaşlar gibi ,7 opu da ancak 1 embriyom oldu rezerv azlığından,evet labratuarı gerçekten çok iyi,bende şahsen klinikte hiç sıkıntı yaşamadım,özellikle doktoruma çok güveniyordum,çok seviyorum,Gerçekten çok titizdi benim doktorumda,çok çok destek oldu bana onun sayesinde kızımı kucağıma aldım çok şükür,mutlaka herkes memnun kalacak diye birşey yok,belkide , şans meselesi benim doktorumla frekansım tuttu ve beraber başardık,bende kilinkten memnun olanlardanım,inşallah sizlerde doğru yeri bulursunuz pozitifi alacağınız ,sevgiler

Kelebek benimde 5 kez toplamam oldu şimdiye kadar 8 farklı doktor gördüm bu 5 tedavi esnasında 3 farklı merkez.Karşılaştırma yapabiliyorum kritik yapabiliyorum artık doğru bir şekilde.Ancak bahçecideki tutum ve tedavi anlayışıyla diğer merkezler arasında dağlar kadar fark var.Mustafafa Beyin bana yanlış tedavi uyguladığını anlatmaya çalışıyorum yumurtalarım 33 mm e kadar büyütüldü ve doğal olarak kistleşti.Aynı şey başka insanların başına gelmesin diye uğraşıyorum yaptığı tedavi yanlış!İlla benim gibi yumurtası olgunlaşmayan bisürü insan vardır ve bahçeciye gider uyanık olsunlar sorgulasınlar ben bilmiyordum hiçbirşey de sormadım malesef bir tedavim deneme yanılma yöntemi yaparken heba oldu.Kendinde hata aramak yerine sende olgunlaşma sorunu var dedi kestirdi attı bana diyet verdi 6 ay git gelme gelince de başlarmıyız söz veremiyorum sana dedi.Ben orda devam etseydim eğer hala yerimde sayıyor tedavilerim çöpe gidiyor olacaktı!
Anlatmak istediğim tam olarak bu size yapılan tedavileri sorgulayın keşke benide uyaran olsaydı da yunurtayı bukadar büyütmeniz doğru mu diye sorgulasydım!

Allah yolunu açık.etsin inş sizin merkezde açılır o kadar insan madur olmaktan kurtulur..bu size son mesajim ama lütfen empati kurun..
Çok sağolun sizin de yolunuz açık olsun inşallah evladınızı sağ salim kucağınıza alırsınız Allahın izniyle.
Merkez açılıyor kendi adıma ben madur olmadım bekleme süreecindeydim zaten o arada ameliyat oldum süreyi böyle değerlendirdim.Embriyomda gayet güvende Koç üniversitesinde beni bekliyor çok şükür Aret beyin hiçbir hastasını madur edeceğini düşünmüyorum ona güvendiğim için merkezin açılmasını dört gözle bekliyorum.

Sende insanları yalnıs yönlendirme yok rezervi az olanlarda başarılı değil yok opu giren sakatlanıp çıkıyor sen doktorundan memnun kalmamissin merkezi kotuluyorsun şahıs adına konuş burda bahceciye gidip hamile kalan cook..bende Aret beyden memnun kalmadı.ama merkezi hiçbir zaman kotulemedim çünkü orda başarılı doktorlarda var..

Arkadaşım seni avukat tuttu sanırım Bahçeci kötülemek olmayan yaşanmayan bişeyi söyleyerek yapılır ben başımdan geçenleri söylüyorum medeni bir şekilde ama sizin gibi bakış açısı farklı olan insanların kötüleme olarak algılamasını normal karşılıyorum polemik yaratmaya çalışıyorsunuz ancak istediğinizi vermiycem size evet opuda damar zedelenmesi yaşadı iki kişi olabilir normaldir ama telafisi özrü olur bunu anlatmaya çalışıyorum.Benimle uğraşmaya devam ederseniz ban yiyeceksiniz Mune

Hanımlar rica ediyorum polemiğe girmeyiniz yasaktır.

Ve hatırlatmakta yarar görüyorum, burada paylaştığınız doktor, hastane, merkezlerin reklamını yapmak kadar karalamakta yasaktır.

Sizler tecrübelerinizi karalamadan ya da reklam yapmadan paylaşırsınız, okuyanlar kararlarını hür iradeleriyle verirler.

Hastaneler ve doktorları buradaki yorumlardan etkilenerek seçmek yerine randevu alıp birebir görüşerek seçmenizde yarar vardır.

Hiçbiriniz burada doktor ya da merkezler, hastaneler için para tuzağı, gitmeyin vb yazamazsınız yasal olarak doktorların mesleki itibarı zedelendiği için bu tip söylemler hakkında dava açma hakkı vardır çünkü.
Sizlere hatalı tedavi uygulanmışsa, birtakım sorunlar yaşadıysanız hakkınızı dava açarak aramalısınız, burada iddialarda bulunup eleştiriyi aşan karalama boyutuna geçen yorumlarla veya reklam içerikli mesajlarla kişileri etkilemeyiniz lütfen.

Selam herkese

Topigin ilk elemanlarindan ben de sukurler olsun prensesim Eylul Naz kizima kavustum. Muhtesem bir duygu. Ins isteyen herkes bu mutlulugu yasasin.

Hic pes etmeden sabirla mucadele edin kizlar. Inanin mukafatini goreceksiniz. Yas 47. Sizlere cok guzel bir umut. Haydi yola devammm

İlk çocuğunuz mu? Allah bağışlasın. Rabbim bana da benim gibi isteyenlere de bu mucizeyi yaşatsın inşallah. Amin .
Neler yaptınız , nasıl tedaviler uygulandı ? Biraz anlatır mısınız?

Medicalpark bahcelievler i tavsiye ederim bende de rezerv sikintisi var tedavim ediyor ..doktoruma cok güveniyorum hicbirseyi para icin yapmadigindan eminim kesinlikle ve sgk raporu geciyor dileyene dontorum hakkinda bilgi veririm
Rapor ücreti nedir canım doktorun kim bilgi verebilirmisin biraz?

Rapor ücreti nedir canım doktorun kim bilgi verebilirmisin biraz?
raporlu ücreti 4000 tl , doktorum ali ihsan gönenç 10 numara 5 yıldız bir doktor genç dinamik güler yüzlü ve iyi niyetli bir hekim .. işini çok temiz yaptığını çok net söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…