Tamam canım çok sağol tavsiyen için Allah Razı olsun bi araştırcam bakalımraporlu ücreti 4000 tl , doktorum ali ihsan gönenç 10 numara 5 yıldız bir doktor genç dinamik güler yüzlü ve iyi niyetli bir hekim .. işini çok temiz yaptığını çok net söylerim
Tamam canım çok sağol tavsiyen için Allah Razı olsun bi araştırcam bakalım
Canımsı nasılsın)özledim görüşelimTamam canım çok sağol tavsiyen için Allah Razı olsun bi araştırcam bakalım
Kız nerelerdesin senCanımsı nasılsın)özledim görüşelim
Özele numaranı yaz öptüm
Burdayım)))Kız nerelerdesin sen
Herkesin yaptigi viamin omega3 gibi takviyeler yaptim. Saf ari sutu ictim. Mini tup tedavisi gordum. Darisi sizlere insİlk çocuğunuz mu? Allah bağışlasın. Rabbim bana da benim gibi isteyenlere de bu mucizeyi yaşatsın inşallah. Amin .
Neler yaptınız , nasıl tedaviler uygulandı ? Biraz anlatır mısınız?
Sizin rezerviniz azalırken fsh değeriniz yükseldi miHerkesin yaptigi viamin omega3 gibi takviyeler yaptim. Saf ari sutu ictim. Mini tup tedavisi gordum. Darisi sizlere ins
hay masallah bu haberler de olmasa biz naparız umut olmasa halimiz yaman cok sevindim sizin adınıza masallah kızınıza ,Allah bagışlasınSelam herkese
Topigin ilk elemanlarindan ben de sukurler olsun prensesim Eylul Naz kizima kavustum. Muhtesem bir duygu. Ins isteyen herkes bu mutlulugu yasasin.
Hic pes etmeden sabirla mucadele edin kizlar. Inanin mukafatini goreceksiniz. Yas 47. Sizlere cok guzel bir umut. Haydi yola devammm
Amh azalirken fsh yukselmez. O da azalırSizin rezerviniz azalırken fsh değeriniz yükseldi mi
Benim fsh yükselmiş doktor erken menapoz görünüyor dediAmh azalirken fsh yukselmez. O da azalır
Benim nisan ayında tüp bebek öncesi amh 0.4 iken fsh 4 felandi birden bu kadar fırlaması tuhaf düşürmeye çalışıyorum bitkilerle düşürür düşürmez tekrar tüp yaptiracagimAmh düşerken fsh yükselir ,
çünkü amh düşüklüğü rezervin azaldığını göstrdiği gibi fsh yüksekliğide rezervin azaldığını gösterir
aralarında ters orantı var .
yani doğal süreçleri böyle..
ama mesela benim amh 0,90 iken fsh ım 5,5 falan dı aslında değerim iyiydi
amh 0,65 lerde şuanda fsh 9-12 arasında gidip geliyor
Tüp bebek için fsh 5 yeterli canım. Stres de yükseltiyorBenim nisan ayında tüp bebek öncesi amh 0.4 iken fsh 4 felandi birden bu kadar fırlaması tuhaf düşürmeye çalışıyorum bitkilerle düşürür düşürmez tekrar tüp yaptiracagim
Büyük ihtimalle stresten yükseldi çok üzüldüm bu ay cunkuTüp bebek için fsh 5 yeterli canım. Stres de yükseltiyor
Hayır canım yanlış biliyorsun fsh yükseliyorAmh azalirken fsh yukselmez. O da azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?