Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

raporlu ücreti 4000 tl , doktorum ali ihsan gönenç 10 numara 5 yıldız bir doktor genç dinamik güler yüzlü ve iyi niyetli bir hekim .. işini çok temiz yaptığını çok net söylerim
Tamam canım çok sağol tavsiyen için Allah Razı olsun bi araştırcam bakalım

[QOTE="EfervesaN, post: 48165872, member: 342852"]araştır kesinlikle sitede pek bilgi yok birkaç kişi yine överek anlatmış ...
gidip tanışmak en güzeli[/QUOTE]
Tamam canım aklımda ameliyat oldum bi toparlanayım inşallah gidip bi muayeneolmak istiyorum

İlk çocuğunuz mu? Allah bağışlasın. Rabbim bana da benim gibi isteyenlere de bu mucizeyi yaşatsın inşallah. Amin .
Neler yaptınız , nasıl tedaviler uygulandı ? Biraz anlatır mısınız?
Herkesin yaptigi viamin omega3 gibi takviyeler yaptim. Saf ari sutu ictim. Mini tup tedavisi gordum. Darisi sizlere ins

Herkese selam kızlar bi aralar maca tableti araştırıyorum kullananlar hangi ürünü kullandığını ise yarayıp yaramadığını yazabilir mi netten bakiniyorum ama guvenemedim hiçbirine gnc ye baktım ama stoklarında yok

hay masallah bu haberler de olmasa biz naparız umut olmasa halimiz yaman cok sevindim sizin adınıza masallah kızınıza ,Allah bagışlasın

Amh düşerken fsh yükselir ,
çünkü amh düşüklüğü rezervin azaldığını göstrdiği gibi fsh yüksekliğide rezervin azaldığını gösterir
aralarında ters orantı var .
yani doğal süreçleri böyle..

ama mesela benim amh 0,90 iken fsh ım 5,5 falan dı aslında değerim iyiydi
amh 0,65 lerde şuanda fsh 9-12 arasında gidip geliyor

Benim nisan ayında tüp bebek öncesi amh 0.4 iken fsh 4 felandi birden bu kadar fırlaması tuhaf düşürmeye çalışıyorum bitkilerle düşürür düşürmez tekrar tüp yaptiracagim

Benim nisan ayında tüp bebek öncesi amh 0.4 iken fsh 4 felandi birden bu kadar fırlaması tuhaf düşürmeye çalışıyorum bitkilerle düşürür düşürmez tekrar tüp yaptiracagim
Tüp bebek için fsh 5 yeterli canım. Stres de yükseltiyor

Vücut öyle bir mekanizma ki en ufak stres,üzüntü bütün dengeleri değiştiriyor maalesef.
Ama şimdiye kadar gittiğim doktorların hepsi amh değerlerine o kadar takılmayın fsh da önemli dedi.
Bilmiyorum ne kadar doğru.

YUmurta varsa fsh baskılanıyor yani düşüyor. Yumurta azsa yükseliyor. Ve beslenmeden duygusal halimize kadar herşey yumurta gelişimini etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…