Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Amin cnm inşallah ama benm kafam karıştı şimdi ya benm değerim de amlyttan sonra 1.33 düştü çok dusmus dedm doğal yolla olabilr dedi ama 3 ay oldu amlyttan sonra hala yok acaba boşunamı bekliyorm:-(
Dr adetliksen yumurtalıklarına baktı mı 0.10 oluşta doğal yoldan hamile kalan var her bünye farklı, benimle kıyaslama ben 10 yıllık evliyim hiç doğal yoldan hamilelelik olmadı. Tüp bebek Zaman'ı gelmiş geçiyor dedi bana. Umudunu sakın kaybetme olur inşallah.

Kizlar ikinci negatifimide almis bulunmaktayimm galiba umutlarim iyice tukeniyorr...

Kizlar ikinci negatifimide almis bulunmaktayimm galiba umutlarim iyice tukeniyorr...
Hiç öyle düşünme bende ıkıncı negatıfmı bir ay önce aldım ama hemen toparlandım kendımı yormanın anlamı yok dedim.bunları bilerek çıktık yola mücadeleye devam .şimdiye kadar neler yaptın hiç bilmiyorum görünce üzüntünü paylaşmak istedim yazıyorum hemen .ben biesterona başladım doktor dedi protein ağırlıklı beslen ve arı sütü birde böyle deneyeceğim sen de toplan hemen yenı yollar deneyelim beraber

Kızlar bende varım aranıza benide alın
Benimde yumurta rezervim düşük 32 yaşındayım 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm 2 kez transfer oldu sonuç negatif birtane donmuşum var.Miyom ameliyatı oldum yeni toparlanınca çalışmalara başlıycaz sonra da tüp bebeğe devam edicez.Dinlenip dinlenip devam ediyorum hobi haline getirdim artık

Rezervin kaç yani amh kaç benim de rezervim düşük amh 0.4 1 kez tüp denedik dış gebelik oldu eşimde de problem var o tedavi olsa normal yolla olur mu diye düşündük ve eşimin tedavisine ağırlık verdik yanlış mı yaptık açaba belki onun sonucu iyi olursa kendiliğinden olur tüp gerek kalmaz diye çok korkuyorum eşimle uğraşırken benim yumurtalarım biter diye

Merhaba cnm
Benim amh 1.15 ilk tedaviye başladığımda 1.89 du 2 yıl evvel.Ancak yumurta kalitem baya düşük eşimde de sperm düşüklüğü var.Amh düştükçe yumurta kalitesi düşüyor diyolar ama kişiden kişiye değişiyor genelde..Bize de doğal yolla olur dediler ama biz dinlemedik iyi ki de başlamışız tedaviye vakit varken yol almış olduk.Sizin kararınız ama vakit daralıyor

Evet vakit daralıyor korkum artiyor

merhaba,
bende aynı durumdayım. ilk tüp bebek denememde 9 yumurta ile başladık tedaviye ancak sonra bir yumurta diğerlerine fırsat vermedi ve 4 günde 20mm oldu. doktorum mecburen tek yumurta ile yaptı denemeyi kaliteli çıkmasına rağmen tutunamadı. 2 . denemeden önce kromozom testleri istedi bizden onlarda temiz çıktı. birde amh bakalım dedi yaşın genç neden böle oldu diye ve 0.69 sonucumu aldım. doktorum bir an önce 2.denemeyi yapmalıyız fazla vaktin kalmamış olabilir dedi. öncelikle bana 3 ay kullanmam için biesteron + q enzim 10 içmemi söyledi. 3 ay sonra tekrar bir amh yaptırdım 0.89 çıkmış - fsh 18 den 4.22 düşmüştü. çok sevindik eller havaya 2 . deneme 3 yumurta dan sadece 1 tane döllendi. oda tutmadı.

bana en son mini tüp bebeği önerdiler . yumurtalarım fazla ilaç tan dolayı kalitesizleşiyormuş. ama benim bunu yapacak hiç dermanım kalmadı ve bir senedir hiç bir şey yapmıyorum. şimdi şimdi yeniden bir arayış içine girdim. bu ay kasıklarımda çok ağrı olduğu için bugün başka bir doktora gittim ve başımdan geçenleri anlattım oda beni tekrar bunalıma soktu. 2. amh baz almam dedi. ultrasonda 5 yumurta görmesine rağmen çok kötü durum dedi. ne yapacağımı şaşırdım artık. boşvereyim diyorum bir yerde tekrar yokluyor bu anne olma isteği. son deneme için bahçeciyi düşünüyorum çok iyilermiş inşallah bize de derman olurlar.

offfffffffffff kafanızı şişirdim.

Benim durumum galiba hepinizden kötü 0.4 amh ve eşimin tedaviyle vakit kaybediyoruz galiba 1 kez tüp denedik ve 7 tane yum oluştu bunların 5 tanesi döllenme malesef fakültede yaptırdığım için 1 tane transfer ve gerisi imha edildi.ne yapacam bilmiyorum

Evet nedense hormon testlerinde düşük olan baz alınıyor.Sizinde tedavileriniz benim durumuma benziyor.Ben çareyi şöyle buldum istanbul tüp bebekte rapor hakkımı kullandım bir toplama yapıldı kaliteli olan embriyo donduruldu ve havuza devam edildi.transfer hakkınız duruyor siz havuz parası ödüyorsunuz bu şekilde çok daha ekonomik oluyor.Kalitesiz olan embriyolarım direk imha edildi mesela bir tane kaliteli dondurulmuşum var.Merkez kapandı ama tekrar açılacak ekim gibi.
İlk iki tedavim Bahçecide oldu oradan uzak durmanızı tavsiye ediyorum resmen para tuzağı orası
Allah yardımcınız olsun

gerçekten mi? ben bahçeci için çok umutluydum halbuki . bence tüp bebek merkezlerinin tümünde aynı sıkıntı var. bugün beylikdüzünde doktora gittim adam bana ve eşime vitamin yazdı ve yanında birde kart verdi ok meydanında bir eczanenin kartı. içimden yuh dedim yani burdan oraya beni gönderecek ilacı almak için. iş iyice ticarete dökülmüş durumda.

hibele sen kimde tedavi oldun bahçecide?

benim yeni amh sonucun cumartesi çıkacak bakalım ne çıkıcak?

valla arkadaşım fakültenin şartları nasıldır bilmiyorum ama neden imha ettiklerini anlayamadım yani. kolay mı elde ediliyor embriyolar . neler çekiyoruz burda bir yumurta bir sperm bulabilmek için? onlarda bizim kadar durumun farkında olmalarına rağmen nasıl böle bişey yapabiliyorlar.

zaman kaybetmeden düzgün bir merkeze başvur bence. bende 3 ay bu vitaminleri kullanıp , birazda kilo verip 3. ye başlamak istiyorum. evet maddi manevi çok sarsıcı ama onlardan başka gidecek yerimizde yok maalesef.

rabbim en kısa sürede bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.

Mustafa Bahçeci idi doktorum
Sakın o merkeze gitme çok pişman olursun.İlk tedavide 10 yumurtam çıktı içlerinden 1 tanesi olgundu döllendi iyi kalite oldu tam transfer edilecek aradılar Mıstafa bahçeci gelemiyor başka doktor transfer yapacak ben beklerim dedim embriyoyu da beklettiller neticede tutmadı bana sende olgunlaşma sorunu var dedi ve ikinci tedavimde 3 yumueta gözüktüğü halde beklemedi yangından mal kaçırır gibi başladı ve benim yumurtalarımı olgunlaşsın diye 33 mm e kadar bekletti okadar ilaç kullandım ki birde o boyutta artık kist onlar!toplandı yumurtalar hepsi yamuk yumuk çıktı!
Araştırma hastanesinde devaö ettim olgunlaşma için çatlatma iğnesinin dozunu arttırdılar mantık olarak yumurta büyüyyerek mi olgunlaşır??????????
Ondan sonra 3 tedavi oldum farklı doktröarda kimse onun uyguladığı saçmalığı uygulamadı yumurtalarımda olgun çıktı..
Sakın diyorum zor hasta sevmez orası kolayhasta sever bizim gibilerle uğraşmak işine gelmiyor Mustafa bey ve ekibinin

Benimde devlette 4 embriyom oldu ikisi transfer edildi ikisi direk imha edildi

Medicalpark bahcelievler i tavsiye ederim bende de rezerv sikintisi var tedavim ediyor ..doktoruma cok güveniyorum hicbirseyi para icin yapmadigindan eminim kesinlikle ve sgk raporu geciyor dileyene dontorum hakkinda bilgi veririm

Canım bende o kapanan merkezden memnun kalmadı uc denemem oldu orda hepsi negatif..sonra bahcecide nasip oldu hamiş kalmak.ilk transferimde ama hiç kotulemedim o.merkezi bütün merkezler para tuzağı maalesef denize dusen yilana sarılır misali..benim şahsi fikrim bahcecinin labartuvari çok iyi o.kapanan merkeze gore..

Cevap yazma gereği duydum doğrudur Mustafa bahçeci yoğun bir doktor ama diğer doktorları kotuleme lütfen ben İstanbul tüp bebekte uc yıl tedavi gordum ikinci gün iki hücreli emriyo transfer oldum tutunmiycak bilindiği halde..beni burda ne kadar zor hasta olduğunu bilir bilen 0.16 amh ve Fsh 60 Allahın izni bahceci erbil yagmurun beyin vesilesiyle hamiş kaldım bence merkez kotulemek doğru değil ve kotulediginiz merkezde hamiş kalan çok..

Kapanan merkezde ben şimdiye kadar kümseden para tuzağı olduğuna dair bi yorum duymadım ilk kez sizden duyuyorum.Hamile kalıp kalmama konusu apayrı insanlar 5 deneme yapıyor en iyi merkezlerde 6.deneme devlette tutuyor ben ona nasip kısmet olarak bakıyorum ancak bahçeci de öyle şeyler yaşadım ki araştırma hastanesi oraya göre her konuda çok çok daha iyiydi diyebilirim.Rezervi düşük zor hastalarla uğraşmak isgemediğini bizzat tecrübe ederek gördüm.Siz kötü şeyler yaşamamışsınız ancak benim tanıdığım çok kişi var ki çok kötü olaylar yaşafı bahçecide .Bir tanıdığımın yumurta toplamada bacağını fazla sıkmışlar damar zedelenmesi olmış kız yürüyememiş kaç hafta doktor damar zedelenmesi teşhisi koymuş çatalda fazla sıkılmış ki bende aynısını yaşadım onun ki daha ciddiymiş.Mustafa Bahçeciye durumh iletmiş ve cevap:kesinlikle kabul etmiyorum si kendiniz zedelemişsinizdir olmuş bunun gibi birçok olumsuzluk anlatabilirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…