- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Aynen öyle cnm beklicem iki ay dha ocakta gitcem tekrr doktora ozamn gel dedi olmazsa tabi tekrr tüp bebek yaptırcam cnku kist tekrrlayabilir bide ben Uludağ Üniversitesinde tedavi oldum memnun değilim inş gerek kalmazSiz ne düşünüyorsunuz, tüp bebek baslicakmisiniz? Şans işte kimini tutuyor kimini tutmuyor
Benm doktorum da karşıydı ben iki sene bekledim tüp bebekte tutmadı bide benm kistler 5.5 ve 6 cm di çok ağrılarm oluyodu her ay hastanelerdeydm en sonunda tüp bebekten snra enfeksiyon kapmistim 1 hafta hastanede yattim mecbur amelyt olmak zorunda kaldımEvet canım ben hiç ameliyat olmadım gittiğim tüm drların hepsi ameliyata karşıydı. Kistlerin hamileliğe bir etkisi yok
Yasinin genç olduğunu düşünüyorum.. ve bence tüp bebek için çok gencsin.. amh testin kaç? Gerçi çikolata kistleri dusuruyirmus bu değeri. Beklesen daha iyi değil miAynen öyle cnm beklicem iki ay dha ocakta gitcem tekrr doktora ozamn gel dedi olmazsa tabi tekrr tüp bebek yaptırcam cnku kist tekrrlayabilir bide ben Uludağ Üniversitesinde tedavi oldum memnun değilim inş gerek kalmaz
25 yaşındayım cnm amh amlyttan önce 4.59 du amlyttan sonra 1.33 düştüYasinin genç olduğunu düşünüyorum.. ve bence tüp bebek için çok gencsin.. amh testin kaç? Gerçi çikolata kistleri dusuruyirmus bu değeri. Beklesen daha iyi değil mi
MERHAba canım bende senin gibi aynı şeyi yaşıyorum diyebilirim ameliyattan öncesini bilmiyorım ama hemen sonrasında 5 ti şimdi 3,4025 yaşındayım cnm amh amlyttan önce 4.59 du amlyttan sonra 1.33 düştü
Nasıl büyük bir düşüş o öyle! Demekki bende olmuştum 7 sene evvel ondan düştü benimde rezerv.. çünkü ailemde fazla östrojan hormonu salgılanması var.. neden bu kadar dusuruyorki anlMadim25 yaşındayım cnm amh amlyttan önce 4.59 du amlyttan sonra 1.33 düştü
Bu çikolata kistleri de ameliyat ol yada olma bence yinede düşürüyor rezervi.. varlığı yetiyor..MERHAba canım bende senin gibi aynı şeyi yaşıyorum diyebilirim ameliyattan öncesini bilmiyorım ama hemen sonrasında 5 ti şimdi 3,40
Evet bende çok fazla düşmüş dedim doktra iki taraftydi normal fln dedi ama bilmiyorum bu kadr düşeceğini tahmin etmedim sen nerde tüp bebk yaptrdn cnm kistlerin kaç cmdiNasıl büyük bir düşüş o öyle! Demekki bende olmuştum 7 sene evvel ondan düştü benimde rezerv.. çünkü ailemde fazla östrojan hormonu salgılanması var.. neden bu kadar dusuruyorki anlMadim
Sende pkomu vardı yksa cikolata kisti mi cnm cnku amlyttan sonra 5 demk hiç düşmemiş demk yani normalde 5 ve üstü olursa pko oluyomus diye duydum gene senin 3.40 cook iyu benceMERHAba canım bende senin gibi aynı şeyi yaşıyorum diyebilirim ameliyattan öncesini bilmiyorım ama hemen sonrasında 5 ti şimdi 3,40
Yok ben hiç yaptırmadim tüp bebek falan..ben geçen hafta tanıştım bu işlerle doktorum dedi rezervin düşmüş yaşında var tüp bebeği düşün artık diye..bende başladım araştırmalara internette burada.anliyacgin çok acemiyim bu konularda. Kıstim 5 CmEvet bende çok fazla düşmüş dedim doktra iki taraftydi normal fln dedi ama bilmiyorum bu kadr düşeceğini tahmin etmedim sen nerde tüp bebk yaptrdn cnm kistlerin kaç cmdi
Pardon cnm karıştırdım kaç yaşındasın ki hem tek tarafta kist sanırım dha şanslısın bence benm iki tarafta 5.5 ve 6 cm di sende amlyt olmuşsun tekrarlamiş sanirimYok ben hiç yaptırmadim tüp bebek falan..ben geçen hafta tanıştım bu işlerle doktorum dedi rezervin düşmüş yaşında var tüp bebeği düşün artık diye..bende başladım araştırmalara internette burada.anliyacgin çok acemiyim bu konularda. Kıstim 5 Cm
37 yaşındayım..tekrar nuksetti maalesef.. eşimi ikna turlarindayim ona göre 5 aylık evliyiz daha çok erkenPardon cnm karıştırdım kaç yaşındasın ki hem tek tarafta kist sanırım dha şanslısın bence benm iki tarafta 5.5 ve 6 cm di sende amlyt olmuşsun tekrarlamiş sanirimozaman geç kalmadan tup bebek yaptr bencede
Yeni evliymisiniz ama farketmez kist buyur amh de dahada düşer bu sefer tüp bebek bile tutmayabilir de eşine bence zaman kaybetmeyin yaşında varmış beklemeyin fazla inş ikna edersin37 yaşındayım..tekrar nuksetti maalesef.. eşimi ikna turlarindayim ona göre 5 aylık evliyiz daha çok erken
Bende onu diyorum işte, erkekler bu konuda çok rahatlar.. Ama beklemeyecegim daHa fazla bu hafta tüp bebek merkezlerine görüşmeye gideceğim.. ilk etapta erkeğe ihtiyaç var mı?Yeni evliymisiniz ama farketmez kist buyur amh de dahada düşer bu sefer tüp bebek bile tutmayabilir de eşine bence zaman kaybetmeyin yaşında varmış beklemeyin fazla inş ikna edersin
Canım oncelikle iyi bir merkez bul ozelikle labartuvari iyi olsun tüp bebek merkezi seciminde doktor cok önemli...bende yeni evkiyken öğrendim bazi doktorlar yüzde bir şans verdi imkansız dendi bu hormonlarla ama çok sukur dört yıl.mucadele sonrası 4 negatif tüp denemem olmuştu başka merkezde sonra merkez degistirdim burda hamis kaldım..Düşük amh normal FSH ile bende tüp bebek düşünüyorum... sizde bu değerlerinizi ilk ogrendiginizde hemen tedaviyemi başladınız. Benim bir doktorla sınırla kalmayıp başka bir doktorà daha görünmemi önerirmisiniz? 5 aylik evliyim bu arada
Canım benimde çikolata kistim vardı bu tüp bebek olayı çok masraflı bende Tekirdağ oturuyorum mesafe olarak aynı sizede bursa İstanbul ben sidetle bahçeci erbil yağmuru tavsiye ediyorum..başka merkezde 4 tüp denedim hiç çikolata kistimi onemsemesiler hep hamile kalabilirsin engel değil transfer dendi ama hiçbiri tutmadı çok param gitti başka merkezde..sonra çok araştırdım erbil yağmuru buldum bahçeci tüp bebek merkezinde önce havuz uygulandı emriyo toplandı donduruldu sonra kistim için geçici menopoz sokuldum iğneyle canım gecici menopoz olayı gözünü korkutmasin çikolata kisti için iyi bir yöntem ve ben bu yöntem sayesinde hamisim önce Allahın izni tabi..Anladım.. insanlar burada bahsediyor ya tUP bebek tedavisine başladık 1 sene sürdü Vs ondan sordum.. bende yeni öğrendim ve maalesef çikolata kıstimde var.. Bursadayim ben buradakileri pek iyi anlatmıyorlar sizde istanbulda mi denediniz
Canım yasimizda aynı seninn fsh ve amh nasıl cikti doktorlar ne diyor yumurtan varmı bunlar çok önemli ben ilk 6 aylık evliyken başladım tedavime yıllar geçtikçe yumurta miktarimiz azalıyor Fsh yüksekliği menopoz başlangıcı ve elimizi çabuk firmamız gerek eşine bunu anlat canım ama Fsh ve amh değerler çok önemli bu değerler normalse evliligin 6 ayi tedaviye başlayabilirsiniz..Bende onu diyorum işte, erkekler bu konuda çok rahatlar.. Ama beklemeyecegim daHa fazla bu hafta tüp bebek merkezlerine görüşmeye gideceğim.. ilk etapta erkeğe ihtiyaç var mı?
Ama düşük FSH normal.. ben daha geçen hafta öğrendim çok üzüldüm.. yıkıldım adeta, yaşımdan ötürü çok umutlanamiyorum açıkcasi.. en üzüldüğüm neden böyle olduğu annem ablam çok iyidi hormonları.. Annem adet öncesi sonrası hap ile gebe kalan biri iken ben neden bu yaşta böyle oldumCanım yasimizda aynı seninn fsh ve amh nasıl cikti doktorlar ne diyor yumurtan varmı bunlar çok önemli ben ilk 6 aylık evliyken başladım tedavime yıllar geçtikçe yumurta miktarimiz azalıyor Fsh yüksekliği menopoz başlangıcı ve elimizi çabuk firmamız gerek eşine bunu anlat canım ama Fsh ve amh değerler çok önemli bu değerler normalse evliligin 6 ayi tedaviye başlayabilirsiniz..
Canm sende çok uğraşmaşın kolay değil 4 deneme ama sonunda mucizene kavusmusun Rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim valla bizede umut oldun bende çikolata kistleri ile bir defa denedim geçici menapoza soktular önce ama tutmadı malesf zamanı gelmemiş demekki ben bide fakültede yaptrdm amlyt oldum smdi kist yok ama hala olmadı eğer tüp bebek yaptrrsam nerde yaptrcam bilmiyorumCanım benimde çikolata kistim vardı bu tüp bebek olayı çok masraflı bende Tekirdağ oturuyorum mesafe olarak aynı sizede bursa İstanbul ben sidetle bahçeci erbil yağmuru tavsiye ediyorum..başka merkezde 4 tüp denedim hiç çikolata kistimi onemsemesiler hep hamile kalabilirsin engel değil transfer dendi ama hiçbiri tutmadı çok param gitti başka merkezde..sonra çok araştırdım erbil yağmuru buldum bahçeci tüp bebek merkezinde önce havuz uygulandı emriyo toplandı donduruldu sonra kistim için geçici menopoz sokuldum iğneyle canım gecici menopoz olayı gözünü korkutmasin çikolata kisti için iyi bir yöntem ve ben bu yöntem sayesinde hamisim önce Allahın izni tabi..
Ben tedaviye henuz baslanadim cnm sene sonu ins tuplerim tikanikti ondan oldumEvet bende çok fazla düşmüş dedim doktra iki taraftydi normal fln dedi ama bilmiyorum bu kadr düşeceğini tahmin etmedim sen nerde tüp bebk yaptrdn cnm kistlerin kaç cmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?