Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Farklı şehirden istanbula gidip gelmek zor olmadımı? Kaç günde bir gittiniz? Zorlukları neydi? klinikten çok memnun olduğunuzu biliyorum Size ne kadara mal oldu acaba?

Farklı şehirden istanbula gidip gelmek zor olmadımı? Kaç günde bir gittiniz? Zorlukları neydi? klinikten çok memnun olduğunuzu biliyorum Size ne kadara mal oldu acaba?
Canım zorluklari tabiki cok tu ama iyi bir merkezde denemekte önemli ilk etapta 6500tl ilk opu ve transfer hakin sakli tutuluyor..benim bazen yumurtam olmuyordu olsada buyumuyordu buyusede opu boş çıkıyordu bu merkezde 4opu oldum iki kere yumurta.dolendi..sonraki opular 3600tl di..tedaviye başlandığında yumurta sayisi önemli benim her tedavimde genelde bir yumurtam büyüyordu ilk defa bir opu iki yumurtam dölenmişti..zorlu ve stresli surecler canım Allahım kolaylık versin..

Her gün mü gidip geldin?

Yok canım her gün değil yumurtan sorunsuz büyüyorsa uc yada dört kere gittim senin yumurta sayın nasıl Fsh yüksek değil senin yumurta büyütmede sorun yasamazsin diye dusunuyorum..

Yok canım her gün değil yumurtan sorunsuz büyüyorsa uc yada dört kere gittim senin yumurta sayın nasıl Fsh yüksek değil senin yumurta büyütmede sorun yasamazsin diye dusunuyorum..
Kafamı kurcalayan sürekli yolculuk yapıp Durmam.. muayene, islem Vs derken donus nasıl yapıcağim yollarda nasıl olacak onu düşünüyorum.. yoksa bende Bahçeci istiyorum canım

Kafamı kurcalayan sürekli yolculuk yapıp Durmam.. muayene, islem Vs derken donus nasıl yapıcağim yollarda nasıl olacak onu düşünüyorum.. yoksa bende Bahçeci istiyorum canım

Merhaba,şimdi okudum msjları aynı yaştayız bende 2014 te evlendim ve hala hastanelerde geziniyorum. Çok iyi bir yer bulman ilk sıradan da bence. Ben 1 sene normal muaynelere gittim hiç bişeyin yok dendi. İlk etapta amh ve fsh a hiç bakılmadı.Hep zaman kaybı oldu. Umarı merhametli ve vicdanlı doktorla karşılaşırsın.

İnşallah..sizin durumumuz nedir? Tedavi,tüp?

Canım yeni kapıdan Florya ya metro var ulaşım.zor degil.aslinda senin için..inş senin ilk tedavinde çok yumurtan olsun dolensin fazla git gel.yapmazsin ben bir yıl.mucadele verdim bu merkezde bence git gorus derim belki doğal yolla bile olabilir hemen tedaviye baslamaz erbil bey doğal.yolla. olabilecek yardimci ilaç verir..bu arada benim.memleketin Yalova bursayi iyi bilirim..

Hayırlısı olsun diyorum artık ne diyeyim düşün düşün tüm günüm bunu düşünmekle geçiyor birbyandan hayatı kaçırıyorum.. Tüm dengelerım değişti, eskiden ne kadar mutluydum şimdi ise mutsuz umutsuz...Doğal yolla olma şansı var mı ah keşke ne güzel olurdu sence doktor öyle bir güzellik yaparmı.. demek yalovalisin :)

Erbil beyin sayfasını oku hastasi yazmış tedaviye başlamak için gitmis doğal vitaminler vermiş uc ay kullan hamile kalmasan gel tedavine başlayalım demiş neden olmasın canım yeni evlisin Allah büyük ama bir yandan da tedavilerine başla tedavi aşamasında doğal kalanda cokk...bende oyleydim canım evliliigimin üçüncü ayında öğrendim Fsh yüksekliğini çok zor günlerdi bazen çok umutsuzdum bazen çok umutluydum ama hiç pes etmedim defalarca negatiften sonra hep ayağı kalktim burda gitigim bir doktor vardı senin mucadelene hayranım diyordu şimdi takibinde kendisi yapıyor..sakin umutsuz olma Allah zamanı gelince nasip ediyor..

İnşallah canım.. çok güçlü dirençli bir insanmissin gerçekten hayranlık duyulası...

FSH in yüksek olması çok mu kötü..önemli olan AmH düşüklüğü değil mi ben onu anlamadım bir türlü

FSH in yüksek olması çok mu kötü..önemli olan AmH düşüklüğü değil mi ben onu anlamadım bir türlü
Fsh yüksekliği menopoz başlangıcı canım benim annemde 39yasinda menoooza girmiş ben anneme çektim..amh dusuk olması da yumurtanın azalmasına işarettir ama Allahım ol deyince oluyor bak biz altın yumurtamizi bulduk çok.sukur darısı başına olsun..

Çok sevindim çok sanslisiniz) kaç aylık gebesin ne zaman kucağına alacaksın evladını inşallah

Merhabalar sağlıkla alın kucağınıza. kaç yumurtanız oluştu kaçı toplandı ve kaçı döllendi. kaç embriyor transfer edildi ve kaliteleri nasıldı? :)

Merhabalar sağlıkla alın kucağınıza. kaç yumurtanız oluştu kaçı toplandı ve kaçı döllendi. kaç embriyor transfer edildi ve kaliteleri nasıldı? :)
Amin inş canım bana Havuz uygulandı canım 4opu oldum iki opu dolenme olmadi iki.opu dolenme oldu bir ve iki emriyom oldu uc emriyo donduruldu ikisi cozununce gelişim gösterdi biri emriyo kalitesi iyi dendi darısı başınıza olsun..

Maşallah sağlıkla doğsun inşallah. Darısı başımıza hayırlısıyla benim de 3 yumurtam döllenmiş. 3. gün embriyosu olarak perşembe transfer olacak bakalım kaliteleri nasıl olacak?

İnşallah..sizin durumumuz nedir? Tedavi,tüp?

Çok aktif olamıyorum geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Benim amh 0,70- fsh-11,89 du ilk baktırdığımda. Sonrası 2 tüp bebek denemem var negatif maalesef.3.tedaviye başlayacam ama şuan kendimi hazır hissetmiyorum ve 2016 yılının bitmesini bekliyorum :) 2017 daha hayırlı gelir belki.

Estağfurullah... Her An insan burada olamıyor tabiki.. bende amh daha düşük FSH ayni seyirde... transfer oldumu yoksa dollenmemi gerceklesemedi..böyle durumları okuyunca inanın çok üzülüyorum..kimbilir ne kadar uğraştıniz umut ettiniz..ben daha hic başlamadan yoruldum gerçekten..Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…