- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 46
Benimde doktorum Bülent haydardedeoğlu.kimbilir belki de aynı zamanlarda hastanede beklemişizdirAllahım sağlıkla büyütsün, Adana Başkent'te doktorunuz kim, ben de bugün erhan beye muayene oldum. Çok umut vermedi ama Rabbim ol der inşallah.
Tekrar yaza dogru dusunuyorum para bulabilirsek:)) sizin ilkide mi tup bebekEvet canım 2. İçin uğraşıyorum.tekrar ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun
GitmeTekrar yaza dogru dusunuyorum para bulabilirsek:)) sizin ilkide mi tup bebek
Dur sohbet edelimTekrar yaza dogru dusunuyorum para bulabilirsek:)) sizin ilkide mi tup bebek
Hayır canım kızım normal yolla oldu.kizım 7 yaşındayken tekrar denemeye başladık olmadı 2 sene böyle geçti.2014 de rahim filmi sonrası gebe kaldım dış gebelik oldu.sağ tüpün alındıTekrar yaza dogru dusunuyorum para bulabilirsek:)) sizin ilkide mi tup bebek
Mayıs da sigarayı bıraktım.eşimde bu ay bıraktıTekrar yaza dogru dusunuyorum para bulabilirsek:)) sizin ilkide mi tup bebek
Sonuç olarak canım Dr %100 sperm yada yumurta diyemiyorum dedi. Olabilir diyo.biz bu olabilme ihtimaline karşın sigaraya bi son verdikTekrar yaza dogru dusunuyorum para bulabilirsek:)) sizin ilkide mi tup bebek
Bulent beye gidiyordun dimi.negatiften sonra herhangi bir tetkik falan yaptimi yada yapacakmiMayıs da sigarayı bıraktım.eşimde bu ay bıraktı
Dr dediki 6 yumurtanın 2 si nin döllenmesi spermi akla getiriyor.eşinın sperm değerlerinde ve dna hasar testinde sorun olmaması dölleme yeteneğinin iyi olduğunu göstermez dedi ve ekledi spermi etkileyen birçok etken var dedi.bunun üzerine eşim 21 yıllık sigara aşkını askıya aldı.şimdi keçiboynuzu pekmezi içiyor.bakalım kısmet artık ama ben çok yoruldum
Mayıs da sigarayı bıraktım.eşimde bu ay bıraktı
Dr dediki 6 yumurtanın 2 si nin döllenmesi spermi akla getiriyor.eşinın sperm değerlerinde ve dna hasar testinde sorun olmaması dölleme yeteneğinin iyi olduğunu göstermez dedi ve ekledi spermi etkileyen birçok etken var dedi.bunun üzerine eşim 21 yıllık sigara aşkını askıya aldı.şimdi keçiboynuzu pekmezi içiyor.bakalım kısmet artık ama ben çok yoruldum
Kaliteli 1 embriyo dicektimCok gecmis olsun.evt yipratici bir surec.benimde esimin sinuclari normal.8 yumurtdan 4u dollenmis ama kaliteli bir yumurta cikinca yumurtalarda sorun oldugunu soyledi dr.bende esime keciboynuzu iciriyorum.kendimde bitkisel kurler.
Hayır yapmadı Q10 devam dedi.dhea yi 3 ay kala başla dedi.haziranda ca-iyonofor deneyebilirsin dedi.sonuç olarak bilim bazen açıklamada yetersiz kalıyor dedi.ben Bülent beye güveniyorum ve teşhislerine inanıyorum.haziranda inşallah pozitif görür buraya yazarım.sizin problem nedirB
Bulent beye gidiyordun dimi.negatiften sonra herhangi bir tetkik falan yaptimi yada yapacakmi
Hayırlısı olsun canım yaa.bizimde sınavımız bu demek ki.nerdesin tedavini nerede oluyorsunCok gecmis olsun.evt yipratici bir surec.benimde esimin sinuclari normal.8 yumurtdan 4u dollenmis ama kaliteli bir yumurta cikinca yumurtalarda sorun oldugunu soyledi dr.bende esime keciboynuzu iciriyorum.kendimde bitkisel kurler.
Ca-iyonofor nedir.benim problem de konu basligi iste :)) yumurta az bende bulent beye gidiyorum.guveniyorum da.ama neden negatif oldu bakilacak bisey varsa da bakilsin istiyorum.yumurta az olunca hepsi ayri bir degerli oluyo tabi.gercekten zor bir surec Allah yardimcimiz olsunHayır yapmadı Q10 devam dedi.dhea yi 3 ay kala başla dedi.haziranda ca-iyonofor deneyebilirsin dedi.sonuç olarak bilim bazen açıklamada yetersiz kalıyor dedi.ben Bülent beye güveniyorum ve teşhislerine inanıyorum.haziranda inşallah pozitif görür buraya yazarım.sizin problem nedir
Ca-iyonofor yumurtaya kalsiyum verilerek spermin döllenmesi sağlanıyormuş yani bunu netten araştırdım.yumurtanın döllenmesinde problem olduğunda kullanılan bi yöntem.Ca-iyonofor nedir.benim problem de konu basligi iste :)) yumurta az bende bulent beye gidiyorum.guveniyorum da.ama neden negatif oldu bakilacak bisey varsa da bakilsin istiyorum.yumurta az olunca hepsi ayri bir degerli oluyo tabi.gercekten zor bir surec Allah yardimcimiz olsun
Siz ne zaman yaptırdınız son tedaviniziCa-iyonofor nedir.benim problem de konu basligi iste :)) yumurta az bende bulent beye gidiyorum.guveniyorum da.ama neden negatif oldu bakilacak bisey varsa da bakilsin istiyorum.yumurta az olunca hepsi ayri bir degerli oluyo tabi.gercekten zor bir surec Allah yardimcimiz olsun
Gittigimde soyleyim bari bi katkısı olur belki.aslinda kaliteli oldu bi tane ama tutmadı.umutluydu ama olmayinca olmuyo iste.dr olabilir dedi sadeceCa-iyonofor yumurtaya kalsiyum verilerek spermin döllenmesi sağlanıyormuş yani bunu netten araştırdım.yumurtanın döllenmesinde problem olduğunda kullanılan bi yöntem.
Tabi bunları Bülent bey asla anlatmaz siz de bilirsiniz.yalnızca bu yöntemi kullanabiliriz dedi
Hangi ay yaptırmıştınızGittigimde soyleyim bari bi katkısı olur belki.aslinda kaliteli oldu bi tane ama tutmadı.umutluydu ama olmayinca olmuyo iste.dr olabilir dedi sadece
Gectigimiz ayHangi ay yaptırmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?