Canım aslında 3 tane yumurtam vardı tedavi sırasında 2 tanesi erken çatladı. Moralimi hiç bozmadım.Tedavi sirasinda hic moral bozuklugu yasadinmi tek yumurta oldugu icin.
Evet cnm 19 çıktı ama kistim tekrarladı büyümeden tüp bebek yaptırcaktm estrofem hapa başladım istifra ettim çok kötü oldm bıraktım hapı bidaha ki aya ertelencek sanrim hayrlisiCA 125 değerini olcurtturdunuzmu? Eğer 35 ten küçükse sıkıntı olmaz
Sadece kist için mi düşünüyorsunuz.. düşük değerin gayet iyi..Evet cnm 19 çıktı ama kistim tekrarladı büyümeden tüp bebek yaptırcaktm estrofem hapa başladım istifra ettim çok kötü oldm bıraktım hapı bidaha ki aya ertelencek sanrim hayrlisi
Merhabalar.. FSH değeriniz kaçtı? Benimde amh 0.39 ama rezerv düşük..menepoz kelimesini kullanmadı bendeCanım yaşım çok şükür genç ama heran menopoza girebilirsin diye alel acele girdik tedaviye amh değerim 0.35 ti kullandığım ilaçların etkisi oldu yumurtamın kaliteli olmasında. Bir yumurtam toplandı.
Evet cnm başka sorun yok ama ben amelyttan önce tüp bebek yaptırdım olmadı amelyt oldm 6 ay bekleyelim dedi doktr doğal yolla olmazsa tedaviye başlarız dedi tam 6 ay oldu kist tekrarlaynca tüp bebeğe karar verdiler aslnda beklerim ama kistin büyümesinden korkuyrmSadece kist için mi düşünüyorsunuz.. düşük değerin gayet iyi..
Sen de sorun ne cnm tedavi gordunmuCA 125 değerini olcurtturdunuzmu? Eğer 35 ten küçükse sıkıntı olmaz
Fsh değerim normal sanırım.Merhabalar.. FSH değeriniz kaçtı? Benimde amh 0.39 ama rezerv düşük..menepoz kelimesini kullanmadı bende
Benim amh değerim düşük çok 0.39 ve çikolata kistim var.. eşimin Sperm testi çıksın onunla beraber başka bir doktora gideceğiz sonra da büyük ihtimalle tüp bebek merkzi.. ilk kez tedavi olacağımSen de sorun ne cnm tedavi gordunmu
İnşallah güzel sonuç çıkar cnm kistin kac cm ?Benim amh değerim düşük çok 0.39 ve çikolata kistim var.. eşimin Sperm testi çıksın onunla beraber başka bir doktora gideceğiz sonra da büyük ihtimalle tüp bebek merkzi.. ilk kez tedavi olacağım
Eğer sorun varsa tüp bebek uzmanına gidin normal bi hastanede ki kadın dogumcular yanlış yönlendirebilir bekleyin vs. Diyebiliyorlar o nedenle en iyisi bir tüp bebek uzmanıBenim amh değerim düşük çok 0.39 ve çikolata kistim var.. eşimin Sperm testi çıksın onunla beraber başka bir doktora gideceğiz sonra da büyük ihtimalle tüp bebek merkzi.. ilk kez tedavi olacağım
4 Cm..inşallah hayırlısı bakalimİnşallah güzel sonuç çıkar cnm kistin kac cm ?
Özel bir doktora gideceğiz.. kendisi bir çok hastayı tedavi edip hamilelikle sonuclandirmiş... eşimin değerlerde çıksın o şekilde yol alacağız..Eğer sorun varsa tüp bebek uzmanına gidin normal bi hastanede ki kadın dogumcular yanlış yönlendirebilir bekleyin vs. Diyebiliyorlar o nedenle en iyisi bir tüp bebek uzmanı
Belkide direk merkeze gideriz.. kafam birazda karışık aslindaEğer sorun varsa tüp bebek uzmanına gidin normal bi hastanede ki kadın dogumcular yanlış yönlendirebilir bekleyin vs. Diyebiliyorlar o nedenle en iyisi bir tüp bebek uzmanı
Hayrlsi cnm inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir.4 Cm..inşallah hayırlısı bakalim
İnşallah. Allah büyük hayırlısı artikHayrlsi cnm inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir.
Hayırlısı olsun cnm hakkinizdaBelkide direk merkeze gideriz.. kafam birazda karışık aslinda
Açıkçası ben 4 ay kullandım faydasını görmedim ama kullanma da diyemem belki bende etki etmedi sende edecek bilemezsinki...zaten dhea kanıta dayalı değil tesadüfi...inşallah sende etki eder.Oncelikle hayirli olsun.daha oncede sordum ama dhea hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar kimi iyi kimi faydasi yok hatta cok buyuk yanetkileri oldugunu soyluyor hatta internette okudum biri bu ilaci kullanirken kalp krizi gecirmis kullanipta fayda goren varsa yazabilir mi
Ben muayene fiyatını sordum 420 demişlerdi tüp bebek fiyatını sordum 6.200 dediler yani muayene ücreti 6.200 içinde demedi ler ben 2tup bebek tedavisi raporlu yapmıştım bukadar masraf cikmamistı o yüzden bu defa maddi zorluk cekicem gerçi zahmet olmadan rahmet olmaz ama bizimde sınavımiz buymusHer gittiğinizde muayne ücreti vermiyosunuz.6200 tl tüp bebek fiyatının içine dahil muayne ücreti.
İndirimde isteyin giderseniz.yardımcı oluyorlar.inşaallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız.
Canım ilk muayene ücretni hep alıyorlar sanırım bende dün başladım ama ilk muayene ücretini aldilar gerçi 420 TL değil benin ama sonuçta ödeme yaptım tüp bebek fiyatından ayrı olarakBen muayene fiyatını sordum 420 demişlerdi tüp bebek fiyatını sordum 6.200 dediler yani muayene ücreti 6.200 içinde demedi ler ben 2tup bebek tedavisi raporlu yapmıştım bukadar masraf cikmamistı o yüzden bu defa maddi zorluk cekicem gerçi zahmet olmadan rahmet olmaz ama bizimde sınavımiz buymus
Ben muayene fiyatını sordum 420 demişlerdi tüp bebek fiyatını sordum 6.200 dediler yani muayene ücreti 6.200 içinde demedi ler ben 2tup bebek tedavisi raporlu yapmıştım bukadar masraf cikmamistı o yüzden bu defa maddi zorluk cekicem gerçi zahmet olmadan rahmet olmaz ama bizimde sınavımiz buymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?