ya kızlar bende okadar karasızımki anlatamam benim yaş 30 fsh 10 bu ay 5 yumurtam oldu ilk tedavim ve tüp bebek geçen cumartesi yumoşlar toplandı 3 tanesi olgunlaşmamışlar birtanesi suni olarak olgunlaşmış döllenmiş ama çok iyi değilmiş ve yarın sabah gelin trasfer edelim dediler
işin diğer yönü ben bu doktora çok fazla güvenmemiştim zaten evliliğimin 2 ayında çocuk istiyoruz rütün knt geldim diyerek gitmiş olduğum ve bana ciddi bir rezerve sorunun var hatta üretkenliğin 38 yaş gibi muhakak tüp bebek diyen ve panikle hemen araştırmadan tamam dediğim biri tamam haklı belkide fakat çok güven duygusu vermiyor kii çok genç ve hiç ewet o doktorda ben sonuç aldım diyende yok
ben bu hiç güvenmediğim umudum olmayan embiryoya umut bağlayımmı yoksa daha iyi tecrübeli bir doktorla daha sağlıklı bir pskolojiyle başlayayımmı yani ruh halim perişan ne sağlıklı beslenebiliyorum nede rahat bir uyku nede huzur alt üst oldum ewliliğimizin 3. ayı ve ben kafayı yemek üzereyim.....
işin diğer yönü ben bu doktora çok fazla güvenmemiştim zaten evliliğimin 2 ayında çocuk istiyoruz rütün knt geldim diyerek gitmiş olduğum ve bana ciddi bir rezerve sorunun var hatta üretkenliğin 38 yaş gibi muhakak tüp bebek diyen ve panikle hemen araştırmadan tamam dediğim biri tamam haklı belkide fakat çok güven duygusu vermiyor kii çok genç ve hiç ewet o doktorda ben sonuç aldım diyende yok