- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
Insallah bu sefer olur canim bende ilk denemeyi saymiyorum bile fsh yuksekken bana tup. Yaptilar sadece bir yumurtayi toplayip dollenmisti ve rezervemin az oldugunu sonradan ogrendim amh 0.7 hangi merkezde baslahacaksin
Olmazsa bende bi goruseyim orayla durumumu anlatayim ne diyecekler bana.dhea yi doktormu verdi kendinmi aldin canimcok arastirdim bende coknkararsizdim ama rezerve konusunda basarili olarak karsima bahceci cikti ve zeki bey varmis onunla ilgili cok yorum var sende arastir derim ve brnimde fsh yuksek onunla ilgili ben hayit aslan pencesi civan percemi adacayi karistiriyorum bunu bir doktor tavsiye etti ve vitamin birde dhea kullaniyorum senin gibi ayriyeten arisutu karisimi cnm
aynen canim acele etmek gerekiyor mubarek aylarda rabbim gonlumuze gore verir insallah yine burada paylasiriz mutlu haberlerid bakir bahçecide inşallah başlayacam canım zeki bey de çalışıyorum istanbul , ankara gibi şehirlere gidemiyorum . Zaman da geçiyor bakalım hayırlısı artik
Evet canim adanadaki tup bebek merkezi verdi yaninda vitaminde kullanmak gerekiyor ikisini iciyorum suan ara konus herseyi sor ben sordum guzel sekilde cvpliyor ve anlatiyorlar canimOlmazsa bende bi goruseyim orayla durumumu anlatayim ne diyecekler bana.dhea yi doktormu verdi kendinmi aldin canim
Evet canim adanadaki tup bebek merkezi verdi yaninda vitaminde kullanmak gerekiyor ikisini iciyorum suan ara konus herseyi sor ben sordum guzel sekilde cvpliyor ve anlatiyorlar canim
Tlf verebilirmisin canim diyarbakir tup bebek merkezininEvet canim adanadaki tup bebek merkezi verdi yaninda vitaminde kullanmak gerekiyor ikisini iciyorum suan ara konus herseyi sor ben sordum guzel sekilde cvpliyor ve anlatiyorlar canim
Diyarbakir zeki bey canimSen nerde yapmaya karar verdin .
0412 229 29 47Tlf verebilirmisin canim diyarbakir tup bebek merkezinin
Tamam canim Teşekkürler0412 229 29 47
Canim doktor ilac verdimi sana zeki bey yumurta kalitesi icinmerhaba canım amin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırız evet denedim . Olur mu istediğini sorabilirsin
İşinde iyi ve ilgili her zaman arayabilir ulaşabilirsiniz . Bu pazar aradım ne zaman geliyim diye bu ya da diğer adet dedi. Bu önümüzdeki adette gidecem inşallah . Yumurta rezervi azlığı var ben de geçen gittim 2 yumurta gelişti devam etmedim 4. Gün iptal ettik bazı adetlerde artıyormuş .
Bu gidişte havuz yöntemini isteyecem .
hayır vermedi canımCanim doktor ilac verdimi sana zeki bey yumurta kalitesi icin
Ben onuda sordum normalde veriyorlarmis damla ve vitamin veriyorlarmis tlfndaki vayan oyle soyledi ben sormustum acaba sana neden vermemishayır vermedi canım
Ben onuda sordum normalde veriyorlarmis damla ve vitamin veriyorlarmis tlfndaki vayan oyle soyledi ben sormustum acaba sana neden vermemis
Benim doktorum tedaviden once birak dedi tedavideyken zaten kullanilmazmis bende oyle duydumHayıt otunu tedavideyken kullanmayin bu arada.erbil beye sormustum.tedaviyi olumsuz etkilemiş buna sebep bulmuşlar
Mrb ben de ayni durumdayım canım menapoza giriyoruz iste , adetim artik 2 gün sürmüyor bile çok üzülüyorum bu duruma .Merhbalar.bende bu ay tup bebek yaptiricam.benimde Amh dusukmus.yasim 37.yalniz benim sormak istedigim baska birsey var adetlerim cok azaldi neredeyse ped kullnmicak duzeyde bazi aylar.butun hormon testlerimde normal cikiyor.acaba boyle bisey yasayan var mi drlar bu durumla ilgili bi aciklama yapmiyolar
Adetin 2. Gunu yapilan hormon testlerini yaptirdininz mi yani bende ayni seyi dusunuyorum dr a soruyorum menopoz degil diyor( uc ayri dr gittim) cunku hormon sonuclarim normal.yalniz Amh dusuk dedi 1.28 cikti sizin nasil sonuclar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?