- 7 Kasım 2015
- 216
- 142
- 103
Canım yumurtanı kim çatlattı?O kadar masraf o kadar emek maddi manevi bide stres 4 tedavi boyunca orada durmakla hata yaptim.Semra disindakiler cok tecrubesiz,arti hic diger doktorlar detayli bilgi vermiyor.
Hemsireler sizinle ilgileniyor,doktorlar degil saglik iyilik kotuluk durumunu o soruyor.Hergun farkli hemsire hergun farkli doktor .Neymis ekip clsmsyms.Yemisim.Ne oluyorlarsa hem danismalar sekreteler ukala lakayt.E sukadar basari 10.denemedee yapilan basari biraz basari olmuyor.Orada semra disinda ne doktorlar ne hemsireler ne de randavu veren danismanlar iyi degil.Iyice ugrastiktan sonra istediginiz kisiden randevu aliyorsunuz.
Iki buyuk yumurtam catlatilinca
3.kucugu transfer edip nasil ayrilacagimi bilemedim.
Elimizden gelen bu daha iyi olmak isterdik vs.
Birde dondurma test uretleri vs paket disinda oldugu icin sanki diger yerlerden fiyat az daha iyi gibi duruyor .Oyle filan degil daha da fazlaya geliyor
Kimin suan iyi oldugunu bilmiyorum.Arkadaşım ben de memorialda transfer oldum sonuç bekliyorum rezerv azlığı sorun. Peki bu rezerv azlığında hangi dr daha iyi ki?
Merhaba bende adıyamandayım ilk tedavımı adana da görmüştüm ikinciyi yine adana ama başka merkezde yaptıracaltım hatta doktorun 3ay kullanmamıştır gereken vitamin ve dhea vermişti halen kullanıyorum ama rezervevazlığı konusunda bahcecinın daha iyi olduğunu duydum ve diyarbakır bahcecide tedavi me karar verdim kısmetse mayıs yada haziranda baslayacagız şuan tlfnda görüştüm veherseyı konuştum sagolsunlar herşeyi tlfnda anlattılar internetten de araştırdım hayırlısıartık siz basladınızmıCanim kafam cok karisik ank ist cok uzak cocugum kucuk git gel yspmsk sikinti okula gidiyorum okuldaki cocuklari yuzustu birakmakta istemiyirum yaza kadarda gec oluyor.ne yapıcam bilmiyorum.malatyayi yakin ve git gel sorun olmadigi icin düşünüyordum
Mrh canim ben daha karar veremedim.diyarbakiri kim tavsiye etti.bende ari sutu bal polen hayit civanpercemi alip kullanacam bide fsh icin triseguens kullaniyorum dusmesi icinMerhaba bende adıyamandayım ilk tedavımı adana da görmüştüm ikinciyi yine adana ama başka merkezde yaptıracaltım hatta doktorun 3ay kullanmamıştır gereken vitamin ve dhea vermişti halen kullanıyorum ama rezervevazlığı konusunda bahcecinın daha iyi olduğunu duydum ve diyarbakır bahcecide tedavi me karar verdim kısmetse mayıs yada haziranda baslayacagız şuan tlfnda görüştüm veherseyı konuştum sagolsunlar herşeyi tlfnda anlattılar internetten de araştırdım hayırlısıartık siz basladınızmı
Merhaba bende adıyamandayım ilk tedavımı adana da görmüştüm ikinciyi yine adana ama başka merkezde yaptıracaltım hatta doktorun 3ay kullanmamıştır gereken vitamin ve dhea vermişti halen kullanıyorum ama rezervevazlığı konusunda bahcecinın daha iyi olduğunu duydum ve diyarbakır bahcecide tedavi me karar verdim kısmetse mayıs yada haziranda baslayacagız şuan tlfnda görüştüm veherseyı konuştum sagolsunlar herşeyi tlfnda anlattılar internetten de araştırdım hayırlısıartık siz basladınızmı
Ben niye karar veremiyorum kendime cok kiziyorum.ben de bu ay d.bakır bahçeci de başlayacam zeki bey çok ilgili her zaman ulaşabiliyorsun . İnşallah hayırlısıyla bu defa tutar benim ve isteyen herkesin
Hayıt otunu tedavideyken kullanmayin bu arada.erbil beye sormustum.tedaviyi olumsuz etkilemiş buna sebep bulmuşlarMrh canim ben daha karar veremedim.diyarbakiri kim tavsiye etti.bende ari sutu bal polen hayit civanpercemi alip kullanacam bide fsh icin triseguens kullaniyorum dusmesi icin
Tamam canim o zaman arisutu bal poleni kullanayimHayıt otunu tedavideyken kullanmayin bu arada.erbil beye sormustum.tedaviyi olumsuz etkilemiş buna sebep bulmuşlar
Kullanda canim tup bebek tedavisinde kullanmaTamam canim o zaman arisutu bal poleni kullanayim
Kızlar merhaba bende aynı durumdayım benim fsh çok yüksek 38 ve soğan kürü yaptım ardından aslan pencesi birde hayıt suyu içmeyi düşünüyorum allah hepimize yardım etsinmerhaba diana fsh normalde 8 in altında olması gerekiyor seninki gayet güzel benimde önceden fsh la ilgili bir problemim yoktu geçen aylarda hep baktırıyordum hep 4 lerde falan çıkıyordu bu ay birden 24 çıktı alarm verdi yani yumurta rezervin bitiyor diğe
ben tedavimin birinde ve arada bal çörekotu tarçın karışımını kullandım ama yumurtam yine azdı hatta tedavi dışında kullandığım zamanlarda hep kist yaptı bende artık kullanmak istemiyorum bu yüzden şimdi sadece hayıt suyu içiyorum inşallah o da kist yapmaz
inşallah birdahaki tedavinde herşey yolunda gider ve kavuşursun bebeğine
hepimiz kavuşalım inşallah
Tamam canim tesekkurlerKullanda canim tup bebek tedavisinde kullanma
cok arastirdim bende coknkararsizdim ama rezerve konusunda basarili olarak karsima bahceci cikti ve zeki bey varmis onunla ilgili cok yorum var sende arastir derim ve brnimde fsh yuksek onunla ilgili ben hayit aslan pencesi civan percemi adacayi karistiriyorum bunu bir doktor tavsiye etti ve vitamin birde dhea kullaniyorum senin gibi ayriyeten arisutu karisimi cnmMrh canim ben daha karar veremedim.diyarbakiri kim tavsiye etti.bende ari sutu bal polen hayit civanpercemi alip kullanacam bide fsh icin triseguens kullaniyorum dusmesi icin
Merhaba cnm bende zeki beyi çok duydum onu düşünüyorum sizin kaçıncı denemenizi sorunumuz nedir daha önce bahcecıdemi denedınız tabi cvp vermek zorunda değilsiniz Rabbim emeklerımızı boşa cıkarmasın cnmben de bu ay d.bakır bahçeci de başlayacam zeki bey çok ilgili her zaman ulaşabiliyorsun . İnşallah hayırlısıyla bu defa tutar benim ve isteyen herkesin
Merhaba cnm bende zeki beyi çok duydum onu düşünüyorum sizin kaçıncı denemenizi sorunumuz nedir daha önce bahcecıdemi denedınız tabi cvp vermek zorunda değilsiniz Rabbim emeklerımızı boşa cıkarmasın cnm
Aynen cnm benimde az olursa havuz yontemi yaptiracam tlfndada oyle konustuk siz kac yasindasiniz amh kac kacinci denemeniz tani transfer olarak benim yasim 32 ikinci denemem olacakmerhaba canım amin inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırız evet denedim . Olur mu istediğini sorabilirsin
İşinde iyi ve ilgili her zaman arayabilir ulaşabilirsiniz . Bu pazar aradım ne zaman geliyim diye bu ya da diğer adet dedi. Bu önümüzdeki adette gidecem inşallah . Yumurta rezervi azlığı var ben de geçen gittim 2 yumurta gelişti devam etmedim 4. Gün iptal ettik bazı adetlerde artıyormuş .
Bu gidişte havuz yöntemini isteyecem .
Canim ise yaradimi gano urunleri merak ettim onerirmisin yumurt kLitesizligi icinCanım ben şikayetimi söyledm onlar ona göre verdi. Ganoderma benm kapsülün adı kahve suprano bide çay var canm üçünü kullanıyorum..
Arkadaslar ben de tek yumurta buyurken arkada 2 veya 3 kucuk yumurta oluyor ancak dedigim gibi sisli memorialde 4 denememde sadece yumurtanin en buyugu buyutuldu kucukleri onensemiyorlar .Yani bu konuda amh az olan icin fiyasko bir tedavi,kaderimizde burasi da varmis medipolun 2 gereksiz basarisiz asilamasi sonrasi birde burada cilemiz varmis.Biraz gec de olsa bitirdim tedaviyi.Allah daha dusurmesin.
Rabbim herkese kolaylik versin.
Aynen cnm benimde az olursa havuz yontemi yaptiracam tlfndada oyle konustuk siz kac yasindasiniz amh kac kacinci denemeniz tani transfer olarak benim yasim 32 ikinci denemem olacak[/QUOTE
37 ye girdim . 2 yıl önce amh 0.60 ti. Simdi bence daha da düştü çünkü adetlerim kesilmeye başladı çok korkuyorum menapoza girecem diye . 3. Transfer 2 de iptalim var . Farklı yerlerde yaptım tabi ,kim nere derse oraya gittim şimdi allahın izniyle bura tekrar gidecem yumurta varsa başlarım İnşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?