Aynen canim eşimde ayni sekilde besleniyor oda kecoboynuzu pekmezi falan tukuetiyor cok haklısın cok iyi sperm gerekiyor insalkah bende burdan yazarim guzel haberleri insallah benimde yumurtalarim olur cok korkuyorum ya yine bir tane olursa diyemoral olsun diye yazdım cnm size zaten.en başta inancınızı yitirmeyin.ıkıncı tedavımde 5 yumurtam oldu.2 si üçünce güne gidebildi ve transfer edilidi.şükürler olsunkı biri tuttu.aynen dediğin gibi fındık fıstık badem tükettim bolca.tedaviden once incir kürü yaptım ve folik asit kullandım.arı sütü poleni eşim kullandı.eşim sigara kullanıodu.sigarayı bıraktı yaklasık 3 ay tedavi sürecide dahil hiç kullanmadı.sorun bende olsa bile eşiminde sperm kalıtesı en iyi derecede sağlıklı olması gerekiyodu cunku.bız ıstanbul bahçecide tedavıde olduk.inşallah senden de guzel haberler alıcaz ınanıyorum ben.aklına takılan bişiy olursa her zaman sorabılırsın cnm.:)
amh degerini net hatırlayamıyorum.rezerv ve kalite sorunluydu.32 yasındayım ama 40 yasında bi kadın gıbı yumurtaların calısıyor demişti doktorum.elbette cok uzulmustum.Ama Rabbim buyuk ol dedi ve oldu.asla umuduu kaybetme.inşallah güzel sonuc alırsan haberdar et beni de.Aynen canim eşimde ayni sekilde besleniyor oda kecoboynuzu pekmezi falan tukuetiyor cok haklısın cok iyi sperm gerekiyor insalkah bende burdan yazarim guzel haberleri insallah benimde yumurtalarim olur cok korkuyorum ya yine bir tane olursa diyeverecek olan rabbim bir tane embriyoda olsa verir ama yinede insan rahatlamak istiyor dizin amh kacti ?
Asla umudumu kaybetmedim insallah benimde ikinci denememizde tutar haziranda gidecegiz bakalim diyarbakara insallah hersey yolunda gider de bende bebegime kavuşurum rabbimin izniyle. hergun meryem suresini okuyorum insallah dualarimi kabul eder sende benim icin dua et lutfen eşimde bende çocuklari inanilmaz seviyoruz kendi bölümumde çocuk gelişimi insallah isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eder yumurtamiz kalitesiz olsaydi peki o 1 tane embriyo nasil kaliteli cikti cnm demekki kotu degildi bazilarinin 15 tane yumurtasi cikiyor ama hic biri dollenmiyor birde oyleleri varamh degerini net hatırlayamıyorum.rezerv ve kalite sorunluydu.32 yasındayım ama 40 yasında bi kadın gıbı yumurtaların calısıyor demişti doktorum.elbette cok uzulmustum.Ama Rabbim buyuk ol dedi ve oldu.asla umuduu kaybetme.inşallah güzel sonuc alırsan haberdar et beni de.
Mrh canim benimde amh cok dusuk 0.04 tup bebek merkezindedki doktor tup bebekle ugrasmayin olmaz dediamh degerini net hatırlayamıyorum.rezerv ve kalite sorunluydu.32 yasındayım ama 40 yasında bi kadın gıbı yumurtaların calısıyor demişti doktorum.elbette cok uzulmustum.Ama Rabbim buyuk ol dedi ve oldu.asla umuduu kaybetme.inşallah güzel sonuc alırsan haberdar et beni de.
PEKİ ULTRASONDA baktımı ?Mrh canim benimde amh cok dusuk 0.04 tup bebek merkezindedki doktor tup bebekle ugrasmayin olmaz dedi
Canim seninle sohbet etmistik daha once o hangi tup bebek merkeziymis canim allahtan baska kimse bilemez benim medela 0.07 ama doktorum takviyebilac vitamin beslenme bunlari tavsiye etti hicte umitsiz konusmamisti ve 0.01 olup nice hamileler var bence sen baska bir tup bebek merkezine basvur sanirim sizin bir çocuğunuz vardi oyle hatirliyorum bence oyle seylere takilma biran once doktorunu degistir sende hic yumurta olusmuyormu yumurta takibi yaptirdinmiMrh canim benimde amh cok dusuk 0.04 tup bebek merkezindedki doktor tup bebekle ugrasmayin olmaz dedi
Her ay baktiriyordum bir iki tane yumurtan var diyorlardi.ama tup bebek merkezindeki bunlar kist dedi yumurta falan degilPEKİ ULTRASONDA baktımı ?
tamam amh düşük olabilir ama yumurta gördümü ?
antral folikül yani demek istiyorum
çünkü adetli dönemde görülen antral foliküller büyüyüp yumurta oluyor
sizde bakıldımı
Yaptiriyordum bir iki v a r diyotlardiCanim seninle sohbet etmistik daha once o hangi tup bebek merkeziymis canim allahtan baska kimse bilemez benim medela 0.07 ama doktorum takviyebilac vitamin beslenme bunlari tavsiye etti hicte umitsiz konusmamisti ve 0.01 olup nice hamileler var bence sen baska bir tup bebek merkezine basvur sanirim sizin bir çocuğunuz vardi oyle hatirliyorum bence oyle seylere takilma biran once doktorunu degistir sende hic yumurta olusmuyormu yumurta takibi yaptirdinmi
tabıkıde dua ederim.Rabbim tez zamanda guzel haberler duyursun ınsallh hepınıze.hala buralarda olmamın nedenı umudunu kesen annelere umut olmak .inşallah hersey cok güzel olacak.Asla umudumu kaybetmedim insallah benimde ikinci denememizde tutar haziranda gidecegiz bakalim diyarbakara insallah hersey yolunda gider de bende bebegime kavuşurum rabbimin izniyle. hergun meryem suresini okuyorum insallah dualarimi kabul eder sende benim icin dua et lutfen eşimde bende çocuklari inanilmaz seviyoruz kendi bölümumde çocuk gelişimi insallah isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eder yumurtamiz kalitesiz olsaydi peki o 1 tane embriyo nasil kaliteli cikti cnm demekki kotu degildi bazilarinin 15 tane yumurtasi cikiyor ama hic biri dollenmiyor birde oyleleri var
nasıl böyle dıyebılırkı.Allahtan baska kımse bılemez.doktorunu değistir bence.artık tıp cok ıleri ve alternatıf tedavıler vardır mutlaka.olmassa olmas tabı ama bunu ancak Allah bılır.hersyın hayırlısı.Mrh canim benimde amh cok dusuk 0.04 tup bebek merkezindedki doktor tup bebekle ugrasmayin olmaz dedi
Ins canim Rabbim hepimizin yardımcısı olsunnasıl böyle dıyebılırkı.Allahtan baska kımse bılemez.doktorunu değistir bence.artık tıp cok ıleri ve alternatıf tedavıler vardır mutlaka.olmassa olmas tabı ama bunu ancak Allah bılır.hersyın hayırlısı.
❤ cok cok mutlu oldum cok korkuyordum ikincide mi acaba kotu gececek oylemi olur boylemi olur derken icimi rahatlattin moralim yukseliyor gunler yaklastikca heyecanim artiyortabıkıde dua ederim.Rabbim tez zamanda guzel haberler duyursun ınsallh hepınıze.hala buralarda olmamın nedenı umudunu kesen annelere umut olmak .inşallah hersey cok güzel olacak.
Yok canım maalesef yaramıyor benim yumurtamın en kaliteli olduğu dönemler diyet yaptığım ve gluteni kestiğim zamanlarda olduKizlar merhaba.surekli burada yazilanlari takip eediyorum bende.benimde rezerv az aslinda yumurta sayim fena degil ama maalesef kaliteli olmuyor.tedavide 7_8 yumurta oluyor.ama kaliteli olmuyo cunki tutmuyor.incir ari sutu vitamin fln kullandim acaba herkeste yaramiyor mu
aynen yumurta kalitesi için ben de her şeyi nerdeyse kullandım tutmadı ,demekki istenilen kalitede değil . Simdi ari sütü bal polen karışımı ve ari sütü kapsülü içiyorum bakalım , gelecek adette gidecem doktora gelişme varsa başlayacam heme tüp bebeğe .Yok canım maalesef yaramıyor benim yumurtamın en kaliteli olduğu dönemler diyet yaptığım ve gluteni kestiğim zamanlarda oldubende sadece bir ya da iki yumurta oluyor hala daha uğraşıyoruz Allah yardımcımız olsun
Ben yeni başladım bal ari sütü kapsülüne bakalım önümüzdeki ay ise yarayıp yaramadığını anlayacağımKizlar merhaba.surekli burada yazilanlari takip eediyorum bende.benimde rezerv az aslinda yumurta sayim fena degil ama maalesef kaliteli olmuyor.tedavide 7_8 yumurta oluyor.ama kaliteli olmuyo cunki tutmuyor.incir ari sutu vitamin fln kullandim acaba herkeste yaramiyor mu
egricayirdan aldım nette , bal propolis polen ari sütü karışık bir de ari sütü kapsülü . 2 hafta oldu kullanaliKapsul nereden aldiniz acaba.ben daha once ari dunyasi diye bir siteden aldim.simdide alicam ama o pek ise yaramadi gibi gozukuyor neresi guvenli acaba
tesekkurler bide bu hayit suyu aslan pencesi falan varmis bi onlari denemedim ben acaba denesemmi siz yaptiniz mi benim sadece amh dusuk digerleri normal cikiyoregricayirdan aldım nette , bal propolis polen ari sütü karışık bir de ari sütü kapsülü . 2 hafta oldu kullanali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?