Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gunes0101 , M Mevsimyaz06 , arkadaşın dediği gibi hiç vakit kaybetmeden başla bence de..benim de rezervim 0,06..hatta bana hiç başlama diyen doktorlar bile oldu..ilk denemem negatif oldu..şimdi dondurulmuş embriyolarla 2. Transferi bekliyorum..maalesefki doğal yollarla gebe kalmayı bekleyecek vaktimiz yok , zamana karşı yarışıyoruz..Belki de bu süreçte doğal gebelik yaşayacaz belli mi olur..ama sakın zaman kaybetme

Çok zor bi süreç ta bu sefer inşaallah sonucun pozitif olur. Fsh nasil adet olayın falan.

Canim işte doktorlar neden beslenmenize dikkat edin diyor vede vitamin veriyor yumurta kaliteli olsun diye sizin yapmaniz gereken ebru destanin kitabinida okumustum onun doktoru şoyle demis kurleri uygularken yumurtlamaniza denk geldiginde birakin ben sadece bir defa 1 hafta ara vererek yaptim ben hergun yapiyorum cunku tuplerim kapali yani dogal yolla malesef imkansizinsalkah senden guzel haber aliriz sorun sadece rezervemi

Tüpleri kapalı olana brokoli kürü mü ne vardı bi arastir istersen. Adet olamiyorum ilacsiz. Fsh 160. Yumurtlama mi ilaçla adet olduğum için ovulasyon testi doğru olur mu bilmiyorum. O yüzden kürleri hergün içiyorum.

Arkadaşım çok sevindim, sağ Salim kucağına alırsın inşallah, bu haberler bizlere de umut oluyor

Merhaba kızlar bende sizlere umut olsun diye yazıyorum hamileyim. Aylardir hep buralarda mucizeler aradim ve benim mucizem benimle çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah hepinize dua ediyorum ve hep edecegim
Amin. Allah razı olsun. İnşaallah kucağınada alırsın arkadaşım. Bilgi verir misin? Bir şey kullandin mi, tüp bebek mi falan.

Amin. Allah razı olsun. İnşaallah kucağınada alırsın arkadaşım. Bilgi verir misin? Bir şey kullandin mi, tüp bebek mi falan.

Subatta bir negatif tüp bebek denemem var sonra yumurta takibi ve catlatma ignesiyle kendiliginden oldu

Subatta bir negatif tüp bebek denemem var sonra yumurta takibi ve catlatma ignesiyle kendiliginden oldu

Amh:0.54 ve regl kanamam azaldi 3 güne falan düşmüştü menepoza girdim sandim umudum bitti derken müjdeli haberi aldim.Dhea, balpolen arısütü ,folik asit kullandim insallah hayirlisiyla saglikla kucagim alirim.Rabbim insallah tez vakitte sizlerede nasip etsin

Amin. Ben çok iyi adet olurdum. Birden pat diye tamamen kesildi.

amin inşallah hayırlı olsun. Ben de senin durumundayım birden kesilen adetler menopoza girdim diye üzülüyorum . Senin kullandıklarını kullanmaya başladım inşallah ise yarar . Ari sütünden sonra adetlerin düzeldi mi yoksa ayni mi

Teşekkür ederim darisi basina seni okadar iyi anliyorum ki az üzülüp gözyaşı dökmedim Rabbim istedikten sonra olmayacak sey yok sadece inan.Arisutunden sonra sadece 30 günü geçmedi adetlerim ama azaldi ve günü kısaldi öncesinde bazen 50 günü görüyordum

amin insallah bu ay ilk defa 5 gün gecikti , sevindim allahın isine karışılmaz dedik belki tutmustur ama malesef demek ki git gide gecikmeye başlıyor . İnşallah ari sütünün mucizesini görürüm bu ay

merhaba kızlar, arı sütünü saf olarak nereden temin ettiniz? ben bu ay reglemde tedaviye bahçecide başlayacağım. amh ve fsh değerlerim iyi ama sanırım yaş nedeni ile o yüzden dr sordum kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…