Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Yolk kesesi varsa bebek de vardır canım. Benimde 6 haftalıkken yolk kesesi görünmüştü.Bir iki hafta sonra bebek göründü. Benim de rezervlerim düşüktü. 0.35 ti. Bir yumurta toplanabildi o da döllendi onunla hamile kaldım. Rabbim bu mübarek günün hürmetine isteyen çaba harcayan herkese nasip etsin inşallah

işte sıkıntılı kısım şu ki ilk vajinal muayene de kese 3.8mm iken görülen yolk kesesi daha sonrakı muayenede görülmedi hiç ki ozaman gebelik kesesi birinde 8.5 birinde de 9.5 mm di.anlamadığım yolk kesesi sonradan hemen böyle yok olur mu ki Allahim yardım etsin inşallah hepimize

Bekle bakalım canım hgc değerinde düzenli artmış inşallah bebeğini görürsün canım.

1.3 amh ve 12 fsh ile gittiğimde Başkent Üni.de tüp bebek yapma kararını aldık Hulusi hocayla. Yumurta rezervim düşük malesef ve fsh ım dalgalı bi seyir izlediğinden doktorx senin fsh ın iyiye gitmez genelde kötüleşir böyle dalgalı seyir izleyenlerin dedi. Beklemeden tüpe geçelim dedi. 4 tane genetik test istedi ayrıca.(kromozom analizi, frajil x, fsh reseptör ve fsh beta) Hocanın istedikleri şunlar hanımlar belki birine bi faydası olur.

1.buğday ruşeymi
2.biosteron
3.teatrio
4.bemiks
5. D vitamini damlası
6.arı sütü, poleni
7. Günde yarım muz
8.avakado
9.kahvaltıda 1 bardak süt ve 1 tam yumurta
10.porbiyotik toz
11.yer fıstığı
12.folik asit

Bunları tavsiye etti ve 3 gündür kullanıyorum bakalım hayırlısı

kizlar kürtaj dan sonra yeniden başlıca ama rahim dinleninceye kadar bende depo yapayım diyorum.neler kullananayim sizce..sewills88 sen bunları nasıl kullanıyorsun söylermiş ltfn

kizlar kürtaj dan sonra yeniden başlıca ama rahim dinleninceye kadar bende depo yapayım diyorum.neler kullananayim sizce..sewills88 sen bunları nasıl kullanıyorsun söylermiş ltfn
Bemiksle folikasiti sabah kalkınca aç karna içiyorum. Kahvaltıdan sonra D vitamini damlamı damlatıyorum. 1 tahta yemek kaşığıyla arı sütü polen yiyorum. Öğlen yemekten sonra probiyotikle teatrio içiyorum. Arkasına yoğurda karıştırdığım yarım muzla avokadoyu yiyorum. Akşam yemeğinden sonra yoğurda karıştırdığım ruşeymi yiyorum ve az bişey yer fıstığı yiyorum. Her öğünden sonra da b.iosteron içiyorum. Doktor genetik sonuçlrı çıkana kadar bunlarla güçlendirelim yumurtalarını dedi

Kızlar moralim cok bozuk 3 .asilama 9. Gun önce yaptım iki kez kolomen bu kez iğneler asilama oldu bir aydır neler çektim AllAh bilir sonuç kocaman bir tek çizgi agliyim mi oleyim mi çare olur bilmiyorum cok yoruldum cok aylardır demiyorum yil oldu geçti olmuyo çok yiprandim eşim yok evde ağla ağla kimss görsün istemiyorum beni çok kotuyum çünkü yine olmadı güya ıgneli sandım iyi olur 25 gunum5 ama afet sancim var dünden ilaç alman lazım trst yaptım önce tek çizgi malesef yine yoruldum yapmaktan mecburen yaptım ama eşim de üzülüyor ve diyo sen benim için herşeyden önemlisin orasi oyie ama ona çocuk veremiyorum ben allahim: (

Merhaba benim FSH im 12 ve 9.5 çıktı iki ay üst üste Dr amh baktırmami söyledi cumartesi kan vericem.adetlerim düzenli ama bebek olmuyor benim durumumda olan var mı çok ihtiyacim var konuşmaya.

kizlar bugün doktora gittim yine.gebelik kesesi 13 mm olmuş çok yavaş büyüyor.kesenin dışında bi kanama alanı var dedi doktor.kesenin içinde 3.5mm yolk sac göründü.hatırlayanlar bilir benim ilk test gününden beri kanamam vardı ve beta düzensiz artıyordu.doktor 7.haftadasın kesede bebek yok görünmesi gerekiyordu çoktan diyo.kime gitsem düşer diyolar.çünkü kese çok yavaş buyuyomus ve içinde daha bebek yokmuş.bu haftalarda kalp atışının duyulması gerekiyo diyo.bende bekliycem dedim.ileride duzelme imkanı yokmu hiç gördünüzmü böyle bişe dedim yok dedi.gelişmez düşer dedi.siz napardiniz.amh 0.25 benim ve bu 3.tup bebek denemem di.3 tane yumurta olmuştu.napiyim sizce

Merhaba benim FSH im 12 ve 9.5 çıktı iki ay üst üste Dr amh baktırmami söyledi cumartesi kan vericem.adetlerim düzenli ama bebek olmuyor benim durumumda olan var mı çok ihtiyacim var konuşmaya.
neden sürekli amh baktiriyorsun ki amh değişmez öyle .fsh baktırmani istemiştir doktor belki

aşılama ile vakit kaybetme bence cnm aynı iğneleri tup bebekte de vuruluyorsun çünkü.hoş olmayınca öle de olmuyoo.ben 3 tane denedim.Allah yardımcımiz olsun inşallah

Bence önce psikolojini düzeltmen gerekiyor. Sonra aşılama ile uğraşacağına tüp bebek tedavisini araştırmalısın. Ya da doktoruna sormalısın. Bende üçüncü tedaviye başladım. İlaç kullanıyorum ve bekliyorum.2015 ten beri uğraşıyorum bende.Neler neler yaşadım anlatsam kitap olur. O yüzden kendini bu kadar yıpratma ve üzme derim. Allah nasip ettiyse kısmetinde varsa illaki olur. Burada ne hikayeler okuduk.

Sanırım beklemekten başka yapacağın bişey yok gibi görünüyor. Yine de umudunu kaybetme derim. Şuan beta değerin nedir. Geriliyor mu ,sabit mi ya da az da olsa ilerliyor mu ?

amh değerine baktırman gerekiyor bencede. Ben ilk fsh a baktırdığımda 11,89 çıkmıştı amh 0,70 çıkmıştı. Ve tüp bebek önerildi. Yumurta rezervlerimde azalma var.

amh değerine baktırman gerekiyor bencede. Ben ilk fsh a baktırdığımda 11,89 çıkmıştı amh 0,70 çıkmıştı. Ve tüp bebek önerildi. Yumurta rezervlerimde azalma var.
Tedavi oluyormusun peki ? Birde 61 yazıyor trabzondamisin bende Karadeniz hastanesinde baslicam sanırım tedaviye muayene falan

Evet oluyorum 3.tüp bebeğe başladım. Eşim Trabzonlu :) İstanbuldayım ben.
Ben çok bilgisiz hissediyorum kendimi bu konuda her denemede baştan mı başlanıyor fiyat ortalama ne tutuyor ay hiç bilmiyorum ya birde Dr lar en az bir sene dene sonra tüp bebek diyor ama rezervim gerçekten az ise zaman aleyhimize işlemiyor mu ?

Özelden yazdım burada sürekli aynı şeyleri yazınca insanları bunaltmak istemiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…