- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Canım anlıyorum da başka bir uzmana git burada Erbil beyden söz ediyorlar bizim gibi yumurta rezervi az hastalarda olumlu sonuçlar vermişdoktorum profesör
Yarın sonuçlarım çıksın birşeyler daha net olsun alternatif düşünürüm çok teşekkür ederimCanım anlıyorum da başka bir uzmana git burada Erbil beyden söz ediyorlar bizim gibi yumurta rezervi az hastalarda olumlu sonuçlar vermiş
Rica ederimYarın sonuçlarım çıksın birşeyler daha net olsun alternatif düşünürüm çok teşekkür ederim
Tekrar test yapardım yaptınız mı
Yarında kan testi yapın inşallah bebeğiniz sizinledir12.gün yaptım 14.gün yani yarın da yapmayı düşünüyorum. İdrar testinde silik çizgi çıkıyo zaten.
erbil bey kim hangi şehirde acabaCanım anlıyorum da başka bir uzmana git burada Erbil beyden söz ediyorlar bizim gibi yumurta rezervi az hastalarda olumlu sonuçlar vermiş
Erbil yağmur önceden Bahçecide çalışmış şuan ayrılmış burada ögrendim bende uzmanlık alanı bizim gibi yumurta rezervi azlığıerbil bey kim hangi şehirde acaba
Fahri inan diye bir doktordan randevu aldım ona gideceğim regl olmadım ağrılar ve akıntı oldu hep
Canım ya üzülme diyeceğim ama bende öyleyim çok ama çok üzgünümFahri inan diye bir doktordan randevu aldım ona gideceğim regl olmadım ağrılar ve akıntı oldu hephamilemiyim diye umutlandım test yaptım oda fos çıktı bunalımdayım.
ben neden hasta olmadım stresten mi yoksa gerçekten durumum kötüyemi gidiyor artık düzenli regl mi olamayacağım bilmiyorumCanım ya üzülme diyeceğim ama bende öyleyim çok ama çok üzgünüm
Stres canım kafayı taktı bu duruma ondanben neden hasta olmadım stresten mi yoksa gerçekten durumum kötüyemi gidiyor artık düzenli regl mi olamayacağım bilmiyorum
Allah yardımcımız olsuncanım ben daha kötüyüm, hamile olduğumu öğrenip heyecan yaptım sonrasında dış gebelik veya sağlıksız gebelik olduğunu öğrendim beta hcg iki katı yerine 20 birim arttı kanamam sancılarım var değer düşsün diye bekleniyor olmazsa kürtaj yapılacak ağlamaktan yıprandım hep uyumak istiyorum. bu 3. kayıp
Beta hcg 416 dan 273 e düştü ama şimdide ne kanama var ne akıntı, şimdi ne olacak ve ben nereye gitmeliyim bu 3. düşüğüm neden benim bebeğim sağlıklı olup tutunmuyor genetik bir sorun mu var yoksa tüp bebek uzmanının dediği gibi yumurtam çok mu sağlıksızAllah yardımcımız olsun
Canım üzülme diyemiyorum çok üzüldüm bende genetik test yaptırdınız mı ?Beta hcg 416 dan 273 e düştü ama şimdide ne kanama var ne akıntı, şimdi ne olacak ve ben nereye gitmeliyim bu 3. düşüğüm neden benim bebeğim sağlıklı olup tutunmuyor genetik bir sorun mu var yoksa tüp bebek uzmanının dediği gibi yumurtam çok mu sağlıksıztuttu diye evde test yapıp havalara uçuyorum sonrada yere çakılıyorum
yok yapılmadı bir şey,doktor 3 düşükten sonra genetik taramaya başvurman gerekir dediCanım üzülme diyemiyorum çok üzüldüm bende genetik test yaptırdınız mı ?
topu topu 3 5 yumurtam kalmış antral folikül sayım git gide düşüyor mucize gibi o yumurta tutuyor ama sağlıksız diyemi bende olan bir sorundanmı kaybediyorumCanım üzülme diyemiyorum çok üzüldüm bende genetik test yaptırdınız mı ?
topu topu 3 5 yumurtam kalmış antral folikül sayım git gide düşüyor mucize gibi o yumurta tutuyor ama sağlıksız diyemi bende olan bir sorundanmı kaybediyorumyoruldum tükendim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?