Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Fahri inan diye bir doktordan randevu aldım ona gideceğim regl olmadım ağrılar ve akıntı oldu hep hamilemiyim diye umutlandım test yaptım oda fos çıktı bunalımdayım.
Canım ya üzülme diyeceğim ama bende öyleyim çok ama çok üzgünüm

C cengel nerdesin nasılsın ? Ben çok kötüyüm ne düzgün besleniyorum nede ilaçlarımı düzenli kullanıyorum nasıl toparlanacağım ben nerdesin gel lütfen birbirimize destek olalım

C cengel nerdesin nasılsın ? Ben çok kötüyüm ne düzgün besleniyorum nede ilaçlarımı düzenli kullanıyorum nasıl toparlanacağım ben nerdesin gel lütfen birbirimize destek olalım

canım ben daha kötüyüm, hamile olduğumu öğrenip heyecan yaptım sonrasında dış gebelik veya sağlıksız gebelik olduğunu öğrendim beta hcg iki katı yerine 20 birim arttı kanamam sancılarım var değer düşsün diye bekleniyor olmazsa kürtaj yapılacak ağlamaktan yıprandım hep uyumak istiyorum. bu 3. kayıp

Allah yardımcımız olsun

Allah yardımcımız olsun
Beta hcg 416 dan 273 e düştü ama şimdide ne kanama var ne akıntı, şimdi ne olacak ve ben nereye gitmeliyim bu 3. düşüğüm neden benim bebeğim sağlıklı olup tutunmuyor genetik bir sorun mu var yoksa tüp bebek uzmanının dediği gibi yumurtam çok mu sağlıksız tuttu diye evde test yapıp havalara uçuyorum sonrada yere çakılıyorum

Canım üzülme diyemiyorum çok üzüldüm bende genetik test yaptırdınız mı ?

Canım üzülme diyemiyorum çok üzüldüm bende genetik test yaptırdınız mı ?
topu topu 3 5 yumurtam kalmış antral folikül sayım git gide düşüyor mucize gibi o yumurta tutuyor ama sağlıksız diyemi bende olan bir sorundanmı kaybediyorum yoruldum tükendim artık

topu topu 3 5 yumurtam kalmış antral folikül sayım git gide düşüyor mucize gibi o yumurta tutuyor ama sağlıksız diyemi bende olan bir sorundanmı kaybediyorum yoruldum tükendim artık

Pıhtılaşma testi yaptırmalısın bence. Ayrıca kanda periferik karyotip analizi de baktırmalısın. Tutunup üstelik de bu kadar yükselen bir değerle aniden düşmeye başlıyorsa yumurta kalitesinden baka bir sorun var gibi. Bence vakit kaybetmeden araştır derim. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…