- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Canım benim B burcuburcu87 arkadalımızın dediği gibi kanda sorun olabilir vakit kaybetmeden git bizim için zaman çok önemlitopu topu 3 5 yumurtam kalmış antral folikül sayım git gide düşüyor mucize gibi o yumurta tutuyor ama sağlıksız diyemi bende olan bir sorundanmı kaybediyorumyoruldum tükendim artık
bu testleri nerede yaptırabilirim özel laboratuar mı yoksa devlet hastanelerinde de olabilir mi?Pıhtılaşma testi yaptırmalısın bence. Ayrıca kanda periferik karyotip analizi de baktırmalısın. Tutunup üstelik de bu kadar yükselen bir değerle aniden düşmeye başlıyorsa yumurta kalitesinden baka bir sorun var gibi. Bence vakit kaybetmeden araştır derim. Çok geçmiş olsun.
Üniversite hastaneleri yapıyordur canım araştırma da yapıyorlar ya sen nerede yaşıyorsun izmirde yaşıyorsan Ege üniversitesi çok iyibu testleri nerede yaptırabilirim özel laboratuar mı yoksa devlet hastanelerinde de olabilir mi?
istanbulda kanuni ye gittim doktor kendi direk genetiğe gönderdi 1,5 ayda tüm sonuçlar çıkmış olacakmış.Üniversite hastaneleri yapıyordur canım araştırma da yapıyorlar ya sen nerede yaşıyorsun izmirde yaşıyorsan Ege üniversitesi çok iyi
İnşallah sorun bulunur canımistanbulda kanuni ye gittim doktor kendi direk genetiğe gönderdi 1,5 ayda tüm sonuçlar çıkmış olacakmış.
canım maşallah :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde amh 0,83 yaşımda temmuzda 37 oldu bizde yorulduk doktorlar normal yoldan imkansız derken ben 2 kez normal yoldan hamile kalsam da düşük yapıyorum her düşük bir öncekinden daha kısa süreli olmaya başladı ilki 2,5 aylıktı ikinci 1,5 aylık artık tüp bebekle sağlıklı yumurta ve spermle tedavi olup şansımızı denemek istiyoruz. siz nerede tüp bebek tedavisi oldunuz?merhabalar iki tane 3. gün embriyo transferi ile şu an 9+4 günlük hamileyim herşey yolunda gibi. Yaşım 38.5 amh 1.5 sene önce 0.67. 1 negatif denemem 2 düşük var (5-6 haftalık) hepsi tüp bebek.
maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, amh yükseltmek için neler yaptınız, hangi dr nasıl bir tedavi uygulandı size?merhabalar iki tane 3. gün embriyo transferi ile şu an 9+4 günlük hamileyim herşey yolunda gibi. Yaşım 38.5 amh 1.5 sene önce 0.67. 1 negatif denemem 2 düşük var (5-6 haftalık) hepsi tüp bebek.
maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, amh yükseltmek için neler yaptınız, hangi dr nasıl bir tedavi uygulandı size?
canım maşallah :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde amh 0,83 yaşımda temmuzda 37 oldu bizde yorulduk doktorlar normal yoldan imkansız derken ben 2 kez normal yoldan hamile kalsam da düşük yapıyorum her düşük bir öncekinden daha kısa süreli olmaya başladı ilki 2,5 aylıktı ikinci 1,5 aylık artık tüp bebekle sağlıklı yumurta ve spermle tedavi olup şansımızı denemek istiyoruz. siz nerede tüp bebek tedavisi oldunuz?
canım maşallah :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde amh 0,83 yaşımda temmuzda 37 oldu bizde yorulduk doktorlar normal yoldan imkansız derken ben 2 kez normal yoldan hamile kalsam da düşük yapıyorum her düşük bir öncekinden daha kısa süreli olmaya başladı ilki 2,5 aylıktı ikinci 1,5 aylık artık tüp bebekle sağlıklı yumurta ve spermle tedavi olup şansımızı denemek istiyoruz. siz nerede tüp bebek tedavisi oldunuz?
inan 1 yumurta 1 sperm yeterli insanlar sanki olumlu sonuçlarını buraya yazmıyor bizde sanıyoruz hiç başarı yok ama benim etrafımda şu an 3 kişi daha var aynı şekilde aynı durumla hamile olan. yazdığım gibi çok yakın arkadaşımda tek yumurata ile 3 aylık minnoş bi kız bebeğe sahip. sadece inan olacağına.ne umutsuzluklar ne göz yaşları oluyor bunu sadece biz biliriz.hiçkimsenin emekleri boşa çıkmasın inş, bu sürecin zorluğunu da acısını da biz biliyoruz
teşekkürler cevap verdğin için
fsh yüksek amh düşük ve yaşım da 36
fsh yüzünden elim kolum bağlanıyor, denicez inş, evladı verecek olan Allah gerisi bahane
bu arada benim fsh değerime hiç bakılmadı hep ekranda reglin 2. günü folikül sayısına bakıldı 1 tane bile görseler yeter. bence en önemli veri bu. takılma değerlere ben amh değerine çok takıldım perişan ettim kendimi sonra hep folikülüm var mı kısmına odaklandım. şişli memorialde 1 folikül var diye tedaviye başlamadılar iyiki de başlamamışlar kısmet burasıymış.hiçkimsenin emekleri boşa çıkmasın inş, bu sürecin zorluğunu da acısını da biz biliyoruz
teşekkürler cevap verdğin için
fsh yüksek amh düşük ve yaşım da 36
fsh yüzünden elim kolum bağlanıyor, denicez inş, evladı verecek olan Allah gerisi bahane
Hayırlı olsun bebişiniz, allah kucağınızda göstersinbu arada benim fsh değerime hiç bakılmadı hep ekranda reglin 2. günü folikül sayısına bakıldı 1 tane bile görseler yeter. bence en önemli veri bu. takılma değerlere ben amh değerine çok takıldım perişan ettim kendimi sonra hep folikülüm var mı kısmına odaklandım. şişli memorialde 1 folikül var diye tedaviye başlamadılar iyiki de başlamamışlar kısmet burasıymış.
Etmezmiyim hiç her gün her aklıma geldikçe ediyorum, rabbim her isteyene, bekleyene en hayırlısından en sağlıklısından evlatlar nasip etsin inşallahYazanlar çok sağolun o kadar umutsuz bir şekilde foruma girdim ki yazdıklarınız beni kendime getirdi demekki görmem lazımmış bunları. Allah razı olsun sizden kucağınıza alın bebeklerinizi sağlıkla inş bizlere de dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?