Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Benim doktorumda gerçekleri konuştu normal hastalarımın şansı %80 senin şansın %35 kadar dedi olumlu düşün dua edelimde rahmimiz var canım bizden kötü insanlar var olumsuzluğa kapılma maalesef gerçekler acı veriyor bize bulunduğun ilde başka doktora git

Peki senin daha önceden çocuğun varmı yoksa bir çoğumuz gibi senin de rabbim bahşederse ilk çocuğun mu olacak?
Hayır canım hiç çocuğum yok 7 yıllık evliyim evlendiğim zaman düzensiz hayat ve beslenmeden 120 kg oldum insülin direncim 35 tip 2 diyabet teşhisi kondu hem kadın doğumcu hem endokrin doktorum kilo vermeden hamile kalmamı uygun görmedi ben toplamda -37 kg verdim spor ve Karatay beslenmesi ile her sene kadın doğumcuya gittim herşey normal dedi geçen ağustos ayında reglim gelmedi ve ben kaşın doğumcuya gidince gerçekleri ögrendim Yen'i Yen'i alışıyorum bu duruma psikolojim alt üst oldu şimdi diyorum tüp bebek olmazsa yumurta donasyonu düşünüyorum rabbim başka dert vermesin burada rahim kanseri olupta yapay rahim için uğraşanlar var canım diyorum ki iyiki rahmim var

haklısın Allah ol derse olur :) ben maalesef çabuk demorilize oluyorum ilk doktora gittiğimde amh değerimi öğrenincede ben kısır oldum diye yıkılıp ağlamış çökmüştüm 3-4 gün sonra araştırmalara başladım Rabbim mucize verdi ertesi ay aşılamaya giderken hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu günlükler tuttum kesesi varmı dış gebelik mi kese dolumu kalbi atacakmı derken her hafta korkularla geçti kalbini gümbür gümbür duydum telefona kaydettim günde 10 saat kulaklıkla dinledim sonra 9 haftalıkken o kapl sebepsiz durdu

Bende öyleyim aslında ama işte öyle olmak istemiyorum artık canım olumlu düşünelim ki evrene olumlu mesaj gitsin vücudumuz etkilenmesin

Bende öyleyim aslında ama işte öyle olmak istemiyorum artık canım olumlu düşünelim ki evrene olumlu mesaj gitsin vücudumuz etkilenmesin
yengeç burcuyum ondan herhalde böyle anında yıkılıp anında silkelenip kalkıyorum :) rabbim hayırlısını versin hepimize, peki sen daha önce tüp bebek tedavisi gördün mü?

yengeç burcuyum ondan herhalde böyle anında yıkılıp anında silkelenip kalkıyorum :) rabbim hayırlısını versin hepimize, peki sen daha önce tüp bebek tedavisi gördün mü?
Olabilir canım ben hiç tedavi görmedim dedim ya ben daha 4 ay önce ögrendim gerçekleri doktor direk tüp dedi kistimde varmış şuan Doğum kontrol hapı verdi birde vitamin ilaçları inşallah reglim ptesi gelirse gideceğim bende soru soramıyorum boğazım düğümleniyor ağlıyorum konuşamıyorum umarım ptesi konuşabilirim

vitamin ilacı olarak ne kullanıyorsun, ben qenzim q10,d vitamini,b vitaminleri kullanıyorum birde şimdi 1 aydır biesteron kullanmaya başladım. eşimin sıkıntısı yok ama onada proxeed plus aldık sperm kalitesi hızı gelişimi için olan vitaminlerin hepsi var içinde, morfolijisi % 4 çıkmıştı sayı hız iyiydi doktor normal bu değerler dedi ama proxeed kullanmaya başladık morfoloji %6 ya çıktı ileri hızlıda arttı

Bende Q10. ,omega 3 ,d vit, Demirim çok düşük demir ,femamed kullanıyorum birde şeker ilacım var glifor eşim test vermedi inşallah onda sorun çıkmaz çok korkuyorum birşey çıkacak diye olumlu düşünmeye zorluyorum kendimi erkekler için keçi pekmezi tavsiye etmişler diğer topiklerde okudum canım ilaçla ile birlikte iyi gelir inşallah

biz istanbulda ilk bezmialeme gitmiştik eşimede tahlil verdiler bence eşinde tahlil yapsın ayrıca onunkide ne kadar kaliteli ve ileri hızlı olursa o kadar iyi benimki büyük ihtimal eşiminki iyi diye normal yoldan başta tuttu.

Anladım canım evet oda ptesi verecek tahlil inşallah canım reglim gelirse

Anladım canım evet oda ptesi verecek tahlil inşallah canım reglim gelirse

hadi hayırlısı inşallah en kısa sürede regl olursun ve kaliteli yumurtaların oluşur :)
Ayın 11 de yasmine başlattılar bugün gelmesi gereken reglim gelmedi hastaneye aradım yasmin bitince reglim gelir o zaman gelirsin dediler canım ee niye bana 16 gel dediler reglimin gelmeyince biliyorlar mıydı çok kötü oldum eşimde bugün sperm testi verdi

Streste olumsuz etkiliyor biliyorsun, bu arada bitkisel çayları da iç civanperçemi aslanpençesi kekik gibi çaylarda regl söktürücü etkiye sahip takviye olarak bunları da kullan, ben hamile kaldığımda kekik çayı içiyordum karnım ağrıyor regl olacağım heralde biran evvel olsun deyip, hafif akıntı bile geldi sonra biran acaba bu ay tutmuş olabilir mi dedim bıraktım ve şans eseri bebek o anda gitmedi hoş sonra kalbi durdu ama demem oki bu otlarda etkililer

Benim işimde çok stresli eşim şehirdışında çalışıyor ve yanlızım acayip gerginim bugün ben soğan kürü yapıcam kist için kekik çayı değilde kekik suyu içsem çünkü tansiyonum düşük bitki çayı içince dibe vuruyor inşallah tekrar hamile kalırsın canım

Hanımlar bakar mısınız?
Ben bugün iş çıkışı öğlen gittim doktora o yüzden kan testim yetişmedi. Adetin ikinci günü idi doktor muayene etti ve sağda 1 solda 1 folikul gördü ve normal yolla ve asilamayla bebeğim olmazmış tup bebekte bile ihtimal azmis aranızda bu konuda olumlu örnek verebilecek var mı beynim dondu

Arkadaşlar selam, 2.5 yıldır tedavideyim. 7 Ekimde 3.transferim oldu, 1 iyi kalite 4.gün embriyosu, 10.gün değerim 4.1, 12.gün değerim 5.4 çıktı. Doktorum değer çok düşük tekrar bakmaya gerek yok dedi. İlaçları bıraktım ama yanlış mı yaptım bilmiyorum. Daha önceki 2 transferin de testinde betahcg <1 yazıyordu sonuç kağıdımda. Şimdi kimyasal da diyemiyorum tam sınır değer ne olduğunu anlamadım. Göğüslerim çok acıyo ve 3 idrar testinde de silik çizgi çıktı. Siz olsanız ne yapardınız?

Canım başka bir uzmanla görüş

Tekrar test yapardım yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…